0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Evet az önce bir arkadaştan Undead Mage aldım.Epey sağlam bi character ve 4 eylülde migrate i açılıyo. Şimdi ben wow daha önce oynamamış,ama klavyekullanımı ve microya epey hakim(dota ultima sc falan)biriyim. Varmı aranızda yer?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 aramızda yer ararken neyi kastettin tam olarak bilmiyorum ama high end yapanların yanına giremezsin eger ilk defa wow oynayacaksan. karakterin ne kadar saglam olursa olsun. eger casual takılan patilerin yanına gidip bi yandan oyunu ogrenip bi yandan muhabbet edeyim diyosan vay ak gültünde hala birileri var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 toggie said: aramızda yer ararken neyi kastettin tam olarak bilmiyorum ama high end yapanların yanına giremezsin eger ilk defa wow oynayacaksan. karakterin ne kadar saglam olursa olsun. eger casual takılan patilerin yanına gidip bi yandan oyunu ogrenip bi yandan muhabbet edeyim diyosan vay ak gültünde hala birileri var sanırım. Ya öğrenmek fazla zaman almaz.Sonuçta iyi seviyede ingilzice ve klavye kabiliyetim var.Ve bir tactic verildimi en geç 3. seferde en iyi şekilde yaparım. Hani hiç bilmiyorum dediysem sadece kısaltmalar işte o tip şeyler.Zaten 4 eylüle kadar satan kişiyle takılıcaz. Ancak 1 ay içinde bende high end yapanların arasında olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 wowu ogrenmek klavye hakimiyeti ve teorik bilgiden cok daha fazlasına dayanıyor. kisisel fikrimi sorarsan kendine bi char kasarak en iyi sekilde ogrenebilirsin. eger bunu yapmayacaksan ve pve dusunuyorsan heroiclerde ve karazhan, zul'aman gibi yerlerde sınıfına hakimiyetini gelistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 asl????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 age sex location Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 21 Erkek Bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 sexleg ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Fin said: sexleg ?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 eyw masterhaplo,çok işime yarıyıcak bişey.Sağol +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 +rep?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ellerine saglik süper calısma olmus +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 str'ye strange yazmıssın :P wowwiki.com'u onereyim ben de bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ++++Reyp Çokmu müstehcen kaçtı ki diye düşündüm bi an o resmi koyarkene =) Bu arada sıfırdan karakter kasmak daha faideli. Birden hiç oynamadığın bir oyunu en üst seviyede oynamak pek bi mantıksız geldi bana. Son bir şey daha bu başlık sanırım ya kilitlenicek yada başlığı değişicek. Konu açarken başlığa dikkat etsen pek güzel olur.. Edik : ek ek ek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Malzeme çıkmış dalga geçilecek yanmışsın 0ne :n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 hai! i has epix gearz. gief clan plox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ultima sc falan diyosun. 1 kere ultima oynadın mı lan tırt? gief clan plx. lmao: laughting my ass off (gülmekten götüm düştü) (açıklamalı yazdım senin için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 0ne said: Evet az önce bir arkadaştan Undead Mage aldım.Epey sağlam bi character ve 4 eylülde migrate i açılıyo. Şimdi ben wow daha önce oynamamış,ama klavyekullanımı ve microya epey hakim(dota ultima sc falan)biriyim. Varmı aranızda yer?? Hoşgeldin dostum. Mage almak ile çok doğrubir kararvermişsin. yeni exp ile mage imba olucak. hayırlı olsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Darkthrone said: 0ne said: Evet az önce bir arkadaştan Undead Mage aldım.Epey sağlam bi character ve 4 eylülde migrate i açılıyo. Şimdi ben wow daha önce oynamamış,ama klavyekullanımı ve microya epey hakim(dota ultima sc falan)biriyim. Varmı aranızda yer?? Hoşgeldin dostum. Mage almak ile çok doğrubir kararvermişsin. yeni exp ile mage imba olucak. hayırlı olsun ;) alper cep telefonun değişmiş bi ulaşamadım sana h.snu be :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Bursa'da ASN internet cafe var altı parmak'da hem sahibide eski Ultimacıdır falan git oraya öğretsin sana oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Ya bırakın tavsiye vermeyi. Artist bu Olcay(0ne). Biliyor Kafes internet cafede wow oynadığımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Todesengel said: ultima sc falan diyosun. 1 kere ultima oynadın mı lan tırt? gief clan plx. lmao: laughting my ass off (gülmekten götüm düştü) (açıklamalı yazdım senin için) Ultima dodo cafedeyken di.Sonra dotaya sarınca Hif e gelmeye başladım,ultimayıda bırakmak için oynmıyodum bıraktım. Kal Vas Flam. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Uus Jux hiç bilmediğin nası belli direk kal vas attı app ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar