Fly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 tükrükte iyileştirici bir iyon vardı, neydi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 iyileştiriyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 choq iyRanchaM xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 aboov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Geyik yapcaktı vazcaydım kaynak said: Tükrük Bezleri: Kulak altı, dil altı ve çene altı olmak üzere, ağızda üç çift tükrük bezi bulunur. Tükrük içerisinde amilaz, mukus, Na+ ve Ca++ iyonları vardır. Tükrükte bulunan amilaz pişmiş nişastayı kimyasal olarak parçalayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 tiyosiyanat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 dershane bizi çok güzel yemiş vaktinde o zaman : "mikrop öldürücü hede iyonu var, hatta bakın annaneniz niye yalıyordu sizi" gibisinden laf etmişti jatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 oa ne yalamasıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 anneniz yalıyodu sizi ? (:P) tiyosiyanat insanlarda bakterilere karşı bulunuyor onu da belirteyim. hayvanlarda iyon sayısı daha fazla olabilir diye sıkabilirim çünkü yaralarını yalayarak falan temizliyorlar. bu durumda doğru söylemiş sayılır dershane öğretmeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 biyolojiden hatırladığım tek şey golgi cisimciği. oda tükrükle ilgiliydi sanırsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 İnsan vucüdundaki herşey Allah tarafından bir mucizeye sahiptir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 (cc) unutmuşsun fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 shuTdoWnX said: İnsan vucüdundaki herşey Allah tarafından bir mucizeye sahiptir zaten. din kardeşim olur musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 yha bi qaLkın qİdiN yha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Yeni doğanlarda lactoperoxidase aktivitesi, erişkinler de de peroxidase antiseptik etkiye sahipdi diye hatırlıyorum ama bu konuyu karıştırıyor olabilitem yüksek bi yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Kalsiyum iyonu doku tedavisinde etkiliydi sanırım, o olsa gerek Tabi ben biyoloji dersi alalı 2 sene oldu, yanlış hatırlıyo da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Fly said: dershane bizi çok güzel yemiş vaktinde o zaman : "mikrop öldürücü hede iyonu var, hatta bakın annaneniz niye yalıyordu sizi" gibisinden laf etmişti jatta bayram deil seyran deil annem beni nie yaladı...? oha harbiden ne yalaması lan ben bole bişi duymdadım şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Auy evet ananem yalardı beni de öle çok pis bişi lan öğk. Antibiyotik versene şurup ne yalıosun böğğk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 alla allaaah yaww ben nie bole anne yalaması ile ilgili bişey duymadım hhayret haa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 yala geçer falan derler ya yok öyle hedeöid falan gibi değil, tam iyon gibi adı vardı tricepsizoid veya aeaeriaei değil de, hamzamat hamzonyum gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 anne diil anane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 nileppezdel said: anne diil anane :D yalnız şu an bi gozumun onune getirdim de o daha kotu bişi yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 denilen olay kedilerde var. kedilerde birbirini yalar. mantıken ananen kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 dişilerin tükrükleri cilde iyileştirici etki yapoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 tükürükte öyle bir şey yok kandırmışlar sizi .. kedilerinkinde var .. insanın agzı oldukca mikrop dolu bir yer hatta tükürük de öyle birşey olsa bütün flora mız çöker . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar