burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 benim kardeşim yıkamıştı saçını saç kremiyle. sonra dedik öyle olmuyor şampuandan sonra kullanacaksın. salak herif duştan sonra saçına yedirmiş, geldi bi de sordu bize neden böyle oldu saçım vıcık vıcık diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bi de bu saç uzatan erkeklerin kel kalıcam paranoyası var. arkadaşlar her taradığınızda bi sürü saç inecek aşağıya, buna alışın. ben her taradığımda bi avuç saç gidiyo mesela, hala kel olmadım :P diğer yandan jöle filan sürmeyin sakın, direkt kellik sebebidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 pogodi said: benim saç kremiyle saçını yıkayan arkadaşım vardı. bu erkekler cahil dfgdf. öeh yağlı kafalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ema apla bu genclik nereye gidiyo hic gormuyosun ki lazerlen epilasyonla kil aldirmak bunlarda (topicleri var elimde) sac kremlemek tepede dikmek diken diken yapmak bunlarda orda burda kim seksi onu tartisiyolar nerde o mustafa namik(elveda rumeli) gibi kara kasli kara gozlu cakmak bakisli yigit adamlar. veya kendiliğinden akan duz uzun saclar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 saç kremsiz olmaz zaten. bide havalar sıcak terliyorsun o saçlar dolanıyor birbirlerine iyicene(hele uyurken). o yüzden her yıkamadan sonra azucuh krem sonra mahmut stili saçlarınızı tarıcaksınız ortadan 2 yana ayırarak. bide saç dökülme olayı erkekler için günde minimum 100 saç dökülürmüş. gayet normalmiş ki minimum buymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Ha bir de saç maskesi denilen bi olay var onu öneriyorum ben. Yıkanırken önce şampuanla yıkicaksınız. Sonra kremle tarıcaksınız. Duruladıktan sonra bir de saç maskesini iyice yedirip tarakla (saç aşırı uzunsa 10 dakika falan alıyor bu yedirme olayı) bi daha durulicaksınız. Müthiş sağlıklı oluyor saçlar. Taraması da kolay oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 oyle yat kalk sac taranmaz, bezersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 dorican gençliğin nereye gittiği hiçbir zaman belli değildi ki ehe. benim güzel ülkemizde saç boyası bulamayıp kumaş boyasıyla saçımı maviye, kırmızıya boyamışlığım var şahsen. kumaş boyası alamayınca da permanent kalem içiyle, eü. laissez faire, laissez passer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ama yani saç maskesi filan delikanlılığı bozabilir :P dikkatli olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 o saç maskesi yoksa şu yağ gibi olan şey mi? yada annemin özel saç hedesi olan 850bin baharattı carttı curttu şeyi birleştirip yaptığı über saç hedesimi? şu güne kadar bana uygulamayı çok istemişti fakat o iğrenç konusundan dolayı saçıma hiç sürdürtmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ahahah ema apla hastasinim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 arkadaşım ne maskesi sakin olun. vıcırık saçı ıslakken azıcık kremleyip taramanız yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 pogodi said: arkadaşım ne maskesi sakin olun. vıcırık saçı ıslakken azıcık kremleyip taramanız yeterli. Geçen sene bendede vardı bi Leonardo di caprio özentiliği.11 ay kadar uzattım,ama canımdan bezdim.Her gün,bazen 2 günde bir yıka,sonra zaten dalgalı saçlar jöle falan off felaket baymıştı. Tamam güzel görüntü de,uğraştırıyo,bide her yıkamadan sonra elime gelen bir ton saç,psikolojiyide ters yönde etkiliyodu. O yüzden 3 numara ftw diyorum. Bu arada özendiğim model Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 arkadaşım buna özeniyosan sen baştan kaybetmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ahah yapmyın etmeyin rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ahah löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Yazdım zaten geçen seneden kaldı diye.Ama güneşli bi günde yemyeşil gözlerin yanındaki simsiyah saçlar.Fotolarım gitmeseydi gösterirdim de format rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 yok olmaz olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 0ne said: Yazdım zaten geçen seneden kaldı diye.Ama güneşli bi günde yemyeşil gözlerin yanındaki simsiyah saçlar.Fotolarım gitmeseydi gösterirdim de format rofle çekti saçlarıma. üzüldüm kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 gözünüze hıyar da koyun gözaltındaki morlukları şişlikleri alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 one sende o kulaklar+tip olduğu sürece istersen rapunzel ol fayda göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Masteis said: 0ne said: Yazdım zaten geçen seneden kaldı diye.Ama güneşli bi günde yemyeşil gözlerin yanındaki simsiyah saçlar.Fotolarım gitmeseydi gösterirdim de format rofle çekti saçlarıma. üzüldüm kanka Yakışıyordu da,ne bu üzüntü kanka yaw.Sen iste başlıyım uzatmaya.Ayıpsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 i am turly sory for your lots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 kitana said: i am turly sory for your lots kamber de geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar