Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saçın düğümlenmesi

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

ema apla bu genclik nereye gidiyo hic gormuyosun ki
lazerlen epilasyonla kil aldirmak bunlarda (topicleri var elimde)
sac kremlemek tepede dikmek diken diken yapmak bunlarda
orda burda kim seksi onu tartisiyolar

nerde o mustafa namik(elveda rumeli) gibi kara kasli kara gozlu cakmak bakisli yigit adamlar.

veya kendiliğinden akan duz uzun saclar
Sosyal ağlarda paylaş

saç kremsiz olmaz zaten. bide havalar sıcak terliyorsun o saçlar dolanıyor birbirlerine iyicene(hele uyurken). o yüzden her yıkamadan sonra azucuh krem sonra mahmut stili saçlarınızı tarıcaksınız ortadan 2 yana ayırarak.

bide saç dökülme olayı erkekler için günde minimum 100 saç dökülürmüş. gayet normalmiş ki minimum buymuş
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bir de saç maskesi denilen bi olay var onu öneriyorum ben. Yıkanırken önce şampuanla yıkicaksınız. Sonra kremle tarıcaksınız. Duruladıktan sonra bir de saç maskesini iyice yedirip tarakla (saç aşırı uzunsa 10 dakika falan alıyor bu yedirme olayı) bi daha durulicaksınız. Müthiş sağlıklı oluyor saçlar. Taraması da kolay oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

pogodi said:
arkadaşım ne maskesi sakin olun. vıcırık saçı ıslakken azıcık kremleyip taramanız yeterli.

Geçen sene bendede vardı bi Leonardo di caprio özentiliği.11 ay kadar uzattım,ama canımdan bezdim.Her gün,bazen 2 günde bir yıka,sonra zaten dalgalı saçlar jöle falan off felaket baymıştı.

Tamam güzel görüntü de,uğraştırıyo,bide her yıkamadan sonra elime gelen bir ton saç,psikolojiyide ters yönde etkiliyodu.

O yüzden 3 numara ftw diyorum.

Bu arada özendiğim model
Sosyal ağlarda paylaş

Masteis said:
0ne said:
Yazdım zaten geçen seneden kaldı diye.Ama güneşli bi günde yemyeşil gözlerin yanındaki simsiyah saçlar.Fotolarım gitmeseydi gösterirdim de format rofle çekti saçlarıma.

üzüldüm kanka

Yakışıyordu da,ne bu üzüntü kanka yaw.Sen iste başlıyım uzatmaya.Ayıpsın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...