benjani Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 gencfb.org said: Bütün Kamuoyunun Dikkatine ! Bugün Hürriyet Gazetesi’nin internet sitesinde ve bazı sanal platformlarda grubumuzun lideri Sefa Kalya ağabeyimiz hakkında “rakip takım taraftarı olduğu", “sonradan Fenerbahçeli olduğu" ve çeşitli iddialar ortaya atılmıştır. Bu iddialar gerçeği yansıtmadığı gibi, grubumuzun lideri sıfatındaki kişiyi ve grubumuzu yıpratmak amacıyla yapılmıştır. Bu habere istinaden grup liderimiz Sefa Kalya ağabeyimizin açıklamaları aynen şöyledir ; Öncelikle ismim gazetenizde geçtiği gibi Nihat Özpolat değil, Sefa Kalya’dır. Bu ismi geçmişte kullanmamda ki amaç Fenerbahçemizin yurt dışındaki maçlarına gidebilme amaçlıydı. 9 Nisan 2008 Çarşamba günü oynanacak olan Chelsea maçı için İngiltere’ye giderken ortaya çıkan bu durumu o tarihten itibaren hiçbir şekilde kullanmadım. GFB, FENERBAHÇEMİZ var olduğu sürece olacaktır. FENERBAHÇEMİZ, olmadan zaten GFB’nin bir anlamı yoktur. Bu zamana kadar hiçbir açıklamamda “ben reisim” demedim. Aksine bana reis denildiği zaman bağıran kişileri ya susturdum, ya da stadı terk ettim. Bu şekilde anılmak hoşuma gitmiyor. Bazen bana reis diyen kişilere bende reis diyorum. Kesinlikle böyle bir takıntım ya da kompleksim yok. Kesinlikle siyasi bir görüşüm yok. Her Müslüman Türk gibi milliyetçiyimdir. Ülkücü değilim ve kesinlikle tribünde siyaset yapılmasına karşıyım. Biz bir sivil toplum örgütüyüz. İçimizde her görüşten insan var fakat kesinlikle ayrım ve ayrımcılık yok. Diyarbakır Deplasmanı - 2005 Yıllardır Fenerbahçe’nin İstanbul’da ki, Anadolu’da ki ve Yurt dışında ki bütün maçlarına giderim, takımıma destek olmaya çalıştığım bütün camia tarafından bilinen ve kabul edilen bir gerçektir. Bu gerçekleri göz ardı ederek ve hiçbir kanıt olmadan kamuoyunu yanlış bilgilendirme cüretini gösterenler gazetecilik ahlakıyla bağdaşmayan bu hareketleriyle birilerinin maşası olduğunu göstermektedirler. Arşivlerinize bakarak Fenerbahçe için göğüs gerdiğim zorluklara, çekmiş olduğum cefalara ve buna benzer durumlara bakabilirsiniz ama maalesef görmek istediğinizi ve işinize geleni yayınladığınızdan dolayı bu gerçekler sizi tatmin etmeyecektir. Bahsetmiş olduğunuz gibi rakip takım tribününden gelmiş olsaydım, “Sefa, bilmem ne grubunu nasılda kovaladın anlatsana kardeşlerine” diye bir tezahürat yapılmazdı zaten. Bu tamamen beni çekemeyen ve benimle uğraşan insanların kahpece yazılmış senaryolarından birisidir. http://img504.imageshack.us/img504/4986/42ay3.jpg Manisa Deplasmanı - 2006 Ultraslan grubu lideri Sn. Sebahattin Şirin ile 3 sene önce umre yaptığım, 2 sene önce hacda karşılaştığım doğrudur. Bu benim özel hayatımla ilgili bir meseledir. “Ve Allah yolunda olduğunu belirterek gerekirse mücadele uğrunda ''Şehit'' düşebileceğini bile belirtmekten çekinmiyor.” diye bir ifade ya da buna benzer bir açıklamada bulunmadım ama böyle bir şerefe nail olmayı isterim. Orası da sadece beni ilgilendirir. Tahir Kıran’dan 150 adet kombine aldığımız söylenmektedir. Ne Tahir Kıran’dan ne de muhalefet olan hiçbir şahıs ya da kurumdan kombine aldığımız doğru değildir. Tahir Kıran’la GFB’nin hiçbir ilişkisi kalmamıştır. Üyelerimiz kendi imkanları doğrultusunda kısmen nakit ama genellikle kredi kartlarıyla kombinelerini almış bulunmaktadırlar. Gerçek dışı bu olayla kamuoyunu yanlış bilgilendirmek ve münferit taraftarı GFB grubuna karşı tahrik etmek amaçlı olan bu durumun ispatlanması halinde kombinelerimizin tümünü hiçbir ücret ödemeden iptal edeceğimizi bilmenizi isteriz. Son olarak ortaya bir takım iddialar atmışsınız. Bunlar kısmen doğru olsa da çoğu gerçek dışıdır. Bunların üzerinde durmaya gerek duymadığım gibi geçtiğimiz zaman zarfı içerisinde bir haberinizde kullandığınız Türkiye Haritasını temsil eden resimle ilgili üzüntümü ve maalesef sizin asıl amacınızı bildiğim için size bu kadar cevap verme gereği duyduğumu bilmenizi isterim. Türkiye sizin kabul ettiğiniz şekilde olmadığı gibi bende sizin sandığınız gibi değilim. Sefa http://img155.imageshack.us/img155/4358/mansetjq4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 helal olsun azize yok orası tiyatro değilmişte öyle maç seyredilirmiymiş. acaba bunları yazan adam hayatında tiyatroya gitti mi? adam gibi maç seyredemeyen başkanlarca mamalanmayınca vik viklenen bütün satılmış taraftar ve taraftar grupları bütün klüplerimizin statlarından defolsun ki insan gibi maç seyretmek isteyen bir haftasonu kavgaya gürültüye değil spordan zevk almaya statada gidenler keyifle maç seyretsin,genç fenerbahçeliymiş ultra aslanmış çarşıymış bunların topu sahte taraftar anca yönetimden para koparsınlarda bağırsınlar bunlar cebi dolduracak diye bunların peşine takılıp matah birşeyler yaptıklarını zanneden saflara acıyorum en kısa zamanda doğru yolu bulmalarını temenni ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 nocom said: Azmodai said: nocom said: oturmak isteyenler gitsin belediye banklarında otursun çekirdek yesin yada daha da lüks bir şekilde hotdog yiyin bütün maç boyunca. sen karar veremezsin bizim mac izleme zevkimize. thx. her sene sezon acilmadan 1 hafta once bu tip haberler cikar, her sene burada buna benzer tartisma olur, her sene nocom gibi adamlar bole anlamsiz bir yorum yapar ve her sene ben de bu ayni sanane postunu yapistiririm. Bu sene uzatmayacam ama, o yuzden bir mesajda kesip atmak acisindan boldla yazayim ki anlami daha derin olsun. Sana ne mac izleme sekilimden hımm anlıyorumda, neden yazdıklarıma cevap verme gereği duydun ki o zaman bananeyse. sanane demişsinde zaten banane senin naptığından :)ister hotdog ye ister otur ister gözlerini kapat. hani bir laf vardır yanlış anlama sakın mecazi olarak denir deden demi ingilterede premier ligi maçını izlerdi oturarak ? cok alakasiz olmus. retry pls. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 AHAHAHHA azmo sefa beşiktaşlı'ymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 sefa demiş beşiktaşlı olsam çarşıyı niye kovaliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 emrede dune kadar gs lı idi, şimdi fenerbahceli. parayı kım basarsa o kazanır misali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 azmo sefayı iyi tanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Peki şunu sorucam. Şu gençfb'nin yazdığı bildiride bu "tribün lideri" olacak adam açık ve net şekilde sahte kimlik ve pasaport kullanarak yurtdışı maçlarına gittiğini itiraf mı ediyor? Yoksa ben mi yanlış anladm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 evet lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ben maçı oturarak izliyemiyorum mesela bu bi adrenalin meselesi, herkes ayakta diye genelde ya boh un oraya yada eski açığa gidiyorum, oturarak izliyen adamın takımına bi katkı yapıcağını sanmıyorum, liverpool hiç bi zaman inanılmaz bi seyirci gücüyle oynar diyede inanmadım, sadece bi inanç getirir, ama bjk liverpool maçını seyirciyle aldı dersen ona inanırım. seyircinin bağırarak yarattığı etki oturarak yarattığı etkiden daha fazla. en basitinden gürültü ne kadar çok olursa karşı takım o kdr etkilenir. marş söyliyerek o etkiyi asla veremessin. ayrıca gürültülü tezahüratlar hakemi de etkiler takımına + sı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Takımına gerçek inanç veriyorsun diğer takım korkmasa da takımın o inançla oynadığı futbolrakibi korkutur. Örneğini ;İstanbul'daki finalde gördük işte. Oturarak izlemeyen adam var bi de adam olamayan ve oturarak izleyemeyen taraftar var. Başkasının üstünde olması gerekmez. Herkes kendine ayrılan yarım metrekarelik alanda zıplasın, ayakta dursun bağırsın ama alt alta üst üste de maç mı izliyosun, güreş mi yapıyosun yoksa başka bişey mi belli olmuyo yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar