Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 PatiPet'e yeni üye olduğumdan bi problem yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ben buraya ilk üye oldugum zamandaki yazılarımı gorunce kendini knight online cı sandım bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bu tür laflar bende ters etki yapıo.rovaşata gol mü attım.neymişim ben yaa dediğim an kafa üstü yere düşerim mesela :) o yuzden söylememeye calısıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 hafızayı kaybedince o kaydettiklerinide unutacak yanlız. OMG! EPIC FAIL!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 en son hızlıca koşarken topa kafayla yere doğru atıp hızımdan ötürü üstünden geçmem ve topun o esnada bacak arasından geçişi ile "Vay neymişim ulen ben!" demiştim, bidaha da olmadı zaten :) Ama hakkaten garip bir his şu değişmek. Zaman zaman ben de eski yazılarımı görüp nereden nereye gelmişiz dediğim oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Bence normalki tüm bu olanlar, tutup dövmek yersiz olur o yüsden. Sonuçta sürekli birşeyler öğrenip yaşadıkça tecrübe kazanıyoruz. Ergenlik dönemi zaten komple silinip atılası bir şey, hatırlamak bile istemiyorum. Odaya kapanıp bir bok anlamadığım halde aptal aptal yabancı müzikler dinlemeler, odanın kapısını kilitlemeler, anneye babaya gereksiz yere diklenmeler, onlardan utanmalar falan. hepsi başıma geldi ve utancın zirve yaptığı anlar gibi geliyor şu an bana. bunlarıda 30 yaşında biriymiş gibi yazmiyorum tabiki hala 20 yaşındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 böle durumlarda 'çocukluk işte...' diyip işin içinden sıyrılmak gerekir. zira hafızanızın derinliklerinde bekleyen o utanç tabloları biranda yüzeye çıkıp normal seyir eden hayatınıza etki edebilir...yürüyüş bozuklukları,tikler,panik ataklar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 abi o eski mesajlar olayına nasıl katılıyorum var ya. misal, bu ne lan?mesaj bi olay eyvallah o imza ne,muhendisiz.biz'de misin nesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ehehe fenomenmişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 @kutulu: Evet o dönemde imzalarda da bi coşma var ahuha büyük küçük harfli asi imzalar falan =) Bu arada bi' gün giremedim paticiğe konuyu açıp "tartışın lan" demişim gibi olmuş ama yook yook okudum tek tek herkesin cevabını notlar aldım duvarıma post-itlerle yapıştırdım güzel sözleri.not falan almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 xunn said: Şöyle bir baktım, her daim muazzamışım arkadaşlar. Ne olucak böyle? Quand tu deviens, ce'st tu comprendras Ayrıca ben kendimi döverdim, o derece kılım kendime. Büyük ihtimalle 4-5 sene sonra yine dayak yiycem kendimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Halı sahada attıgım süper röveşatadan sonra ohaa nasıl yaptım lan dedigimi hatırlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 eski tavırlarını vb. garipsemeyen insan gariptir asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 o zaman paticikten üyelik almayı bi türlü beceremediğim için kendime yorum yapamıyorum sadece okuyodum şimdi arada bişiler yazıyorum kendi çapımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 her mesaj attigimda veya pati bulusmalarinda biri nickimi sordugumda, neymisim lan ben, lanet olsun diyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar