Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Neymişim lan ben!?"

Cd-

Öne çıkan mesajlar

en son hızlıca koşarken topa kafayla yere doğru atıp hızımdan ötürü üstünden geçmem ve topun o esnada bacak arasından geçişi ile "Vay neymişim ulen ben!" demiştim, bidaha da olmadı zaten :)

Ama hakkaten garip bir his şu değişmek. Zaman zaman ben de eski yazılarımı görüp nereden nereye gelmişiz dediğim oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence normalki tüm bu olanlar, tutup dövmek yersiz olur o yüsden. Sonuçta sürekli birşeyler öğrenip yaşadıkça tecrübe kazanıyoruz.
Ergenlik dönemi zaten komple silinip atılası bir şey, hatırlamak bile istemiyorum. Odaya kapanıp bir bok anlamadığım halde aptal aptal yabancı müzikler dinlemeler, odanın kapısını kilitlemeler, anneye babaya gereksiz yere diklenmeler, onlardan utanmalar falan. hepsi başıma geldi ve utancın zirve yaptığı anlar gibi geliyor şu an bana.
bunlarıda 30 yaşında biriymiş gibi yazmiyorum tabiki hala 20 yaşındayım.
Sosyal ağlarda paylaş

@kutulu:
Evet o dönemde imzalarda da bi coşma var ahuha büyük küçük harfli asi imzalar falan =)

Bu arada bi' gün giremedim paticiğe konuyu açıp "tartışın lan" demişim gibi olmuş ama yook yook okudum tek tek herkesin cevabını notlar aldım duvarıma post-itlerle yapıştırdım güzel sözleri.not falan almadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...