Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Sizde bunu söyler misiniz kendi kendinize? Fakat bu öyle gerine gerine söylenen bi' "Neymişim leaaan ben!!" değil.. Halı saha maçında enfes bir rövaşatayla gol attıktan sonra milletin aklını aldığınızı fark edip içinizden geçirdiğini "Neymiş lan ben haha!" değil... Hiç başaramadığınız bir şeyi başardıktan sonra ya da kafanıza koyduğunuz bir şeyi sonuçlandırdığınızda söylediğiniz "Neymiş yaaau ben heheeyt!" değil.. Bu, geçmişteki mallıklarınızı farkedip hafif bir tebessümle süsleyerek söylediğiniz bir "Neymişim lan ben?!" Sıkıntıdan, Paticiğe taa 2004'te attığım mesajlara bakıyordum... Farkettim ki; o mesajları atan "bebe" şu an yanımda olsa ağzına ağzına vururdum, ağlatırdım onu, yerdeyken karnına tekme atardım...çok komikmişim lan ben... Ergen tripleri, gereksiz takıntılar, amaçsızlıkta sınır tanımayan yazılar... Şu anda da "süper olgunluk"tan dolayı yazmadım bunları ama hakkaten önceki "değişmemiş" halime baktığımda çok garip oldum, "bu muymuşum lan ben?" dedim kaç kere =) Bir arkadaşım ilginç bir şey yapıyor şu anda... Her sene kendini videoya çekip düşüncelerini, o an ne hissettiğini, sene içinde gerçekleşen onu etkileyen olayları anlatıyor çektiği videoda kendisine... Bunu yapan arkadaş biraz fantastik: "Olm hafızamı kaybedersem bunları izleyip kim olduğumu hatırlıycam" demişti bana =) Fantastik boyutunu geçersek bu olayın, ileride o videoyu tekrar izlediğinde değişimi görmek istiyor... Değiştiğini görmek garip şey yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Bi' 4 yıl daha sonra bu konuya da bakıp "oha ne mal bi konu açmışım lan" diyecem kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ahahah 2. post guzelmis. bilmem, beni gecmisim cok yaraliyor. hatirlamak istemiyorum bazi insanlari =) ama iyi fikir gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 HATALARIMLA YAŞADIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 kameraya kaydetme fikri süpermiş nan bende yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 evlenmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 yok kotu yahu düşünsene 10 yil sonra ben o lamer icin mi agladim diceksin retarded diceksin kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ben de bakiodum bi ara ilk açtığım konulara. işte 2002 yılında falan karneniniz nasıl geldi ben edebi metinlerden 2 almışım bikbik die. Komik. herhalde bi 5 sene sonra yine şu an ki mesajlarıma bakınca garipsicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ben de ağır mal mesajlar atıyormuşum öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 lamer için ağlamak falan tatlı anıdırki. ilkokul 2de yazdığım şeylere baya gülüyorum ben aradan geçmiş 13-14 sene 35-40 yaşıma gelincede çocuklarımla açar izlerim bi sie wow kascam ben demezlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 çocugum mmo oynarsa agzını gözünü kırarım kan gelene kadar döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 babanın hatalarını çocuğuna yansıtma mulgear=/ oynasın çocuktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ahaha ne alaka >_> yok agzını gözünü kırmam yok yok kırarım da kan gelene kadar diil ortalık batar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 alakası yok gülmen için yazdım bebeyim. of ben geçmişi hatırlamak istemiyorum saçma sapan şeyler yaptım hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 böhü böhü böhü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ahah neymişim ben lol, herkes diyodur heralde ben de diyorum çok, ne zaman eski topiclerle ilgili sohbet falan olsa, bakıyorum böyle, raistlin'in yandan yemişim bi karakter canlandırması her postta, kraysts seyk :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 CD büyüdünmü yavrum sen,hatırladım seni. Bende yaşlandım be candemir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 geçmişten ders almak ve büyüme/gelişme potansiyelini görerek fark etmek hoş şeyler ama ders alıcam diye geçmişte fazla lurk etmemek de lazım. storage space sınırlı insanda. yeni şeyleri öğrenebilmek için bazı şeyleri bırakmak gerekiyo ki gitsinler, yer açsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Cd- said: Farkettim ki; o mesajları atan "bebe" şu an yanımda olsa ağzına ağzına vururdum, ağlatırdım onu, yerdeyken karnına tekme atardım...çok komikmişim lan ben... Ergen tripleri, gereksiz takıntılar, amaçsızlıkta sınır tanımayan yazılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Saeros said: ahah neymişim ben lol, herkes diyodur heralde ben de diyorum çok, ne zaman eski topiclerle ilgili sohbet falan olsa, bakıyorum böyle, raistlin'in yandan yemişim bi karakter canlandırması her postta, kraysts seyk :< Ve kızlar Raistlin triplerine vermiyor, bunu da gördük beraber daha önce yavuz'la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ben de derdim de, eski tarihli mesajlarım yok ^^ ama arada bi icq history si açıp oha ne salakmışım lan diyorum. tabi çok değil, az salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Şöyle bir baktım, her daim muazzamışım arkadaşlar. Ne olucak böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Lise'de ne mallıklar yaptım var yaa. Şimdi gülüyorum tabi de mallıkları yaparken hiç komik değildi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesela benim 2 ay öncesine kadar ki tüm msn chatlog larım saklıydı.Hemde 6 ayda 1 güncellenen bir cd de.Fakat annem kardeşimin yaptığı birşeye kızıp bir cd kutumu yakaraktan.Hepsine elveda dememi sağladı.Geçmişi hatırlamak güzel şeydir.Söylediğiniz ve yaptığınız şeyleri görüp "ulan ben burda şunu söyleyip acayip hıyarlık etmişim" diyip gelecekte o hataları yapmamaya özen gösterirsiniz. Ha şaşkaza ağzınızdan bile cıkacak olsa cıkmaz.O derece yani. Neyse insan bu şekilde(hata yaptıkça) büyüyor malesef.Ve büyüdükçe de hata yapıyor.Bu bir döngüdür,en kırılamayanından. p.s:mesela en son yazdığım 2 kelimeyi 4 sene sonra görüp ne hıyarmışım,öyle son mu yazılır diyicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bala bak diyorum direk, kendimle ilişkilendirmiyorum. sınırlarım belli, yapabiliceklerim belli fdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar