Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Neymişim lan ben!?"

Cd-

Öne çıkan mesajlar

Sizde bunu söyler misiniz kendi kendinize?

Fakat bu öyle gerine gerine söylenen bi' "Neymişim leaaan ben!!" değil..

Halı saha maçında enfes bir rövaşatayla gol attıktan sonra milletin aklını aldığınızı fark edip içinizden geçirdiğini "Neymiş lan ben haha!" değil...

Hiç başaramadığınız bir şeyi başardıktan sonra ya da kafanıza koyduğunuz bir şeyi sonuçlandırdığınızda söylediğiniz "Neymiş yaaau ben heheeyt!" değil..

Bu, geçmişteki mallıklarınızı farkedip hafif bir tebessümle süsleyerek söylediğiniz bir "Neymişim lan ben?!"

Sıkıntıdan, Paticiğe taa 2004'te attığım mesajlara bakıyordum...
Farkettim ki; o mesajları atan "bebe" şu an yanımda olsa ağzına ağzına vururdum, ağlatırdım onu, yerdeyken karnına tekme atardım...çok komikmişim lan ben...

Ergen tripleri, gereksiz takıntılar, amaçsızlıkta sınır tanımayan yazılar...

Şu anda da "süper olgunluk"tan dolayı yazmadım bunları ama hakkaten önceki "değişmemiş" halime baktığımda çok garip oldum, "bu muymuşum lan ben?" dedim kaç kere =)

Bir arkadaşım ilginç bir şey yapıyor şu anda... Her sene kendini videoya çekip düşüncelerini, o an ne hissettiğini, sene içinde gerçekleşen onu etkileyen olayları anlatıyor çektiği videoda kendisine...

Bunu yapan arkadaş biraz fantastik: "Olm hafızamı kaybedersem bunları izleyip kim olduğumu hatırlıycam" demişti bana =) Fantastik boyutunu geçersek bu olayın, ileride o videoyu tekrar izlediğinde değişimi görmek istiyor...

Değiştiğini görmek garip şey yahu =)
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:
ahah neymişim ben lol, herkes diyodur heralde
ben de diyorum çok, ne zaman eski topiclerle ilgili sohbet falan olsa, bakıyorum böyle, raistlin'in yandan yemişim bi karakter canlandırması her postta, kraysts seyk :<

Ve kızlar Raistlin triplerine vermiyor, bunu da gördük beraber daha önce yavuz'la.
Sosyal ağlarda paylaş

Mesela benim 2 ay öncesine kadar ki tüm msn chatlog larım saklıydı.Hemde 6 ayda 1 güncellenen bir cd de.Fakat annem kardeşimin yaptığı birşeye kızıp bir cd kutumu yakaraktan.Hepsine elveda dememi sağladı.Geçmişi hatırlamak güzel şeydir.Söylediğiniz ve yaptığınız şeyleri görüp "ulan ben burda şunu söyleyip acayip hıyarlık etmişim" diyip gelecekte o hataları yapmamaya özen gösterirsiniz.

Ha şaşkaza ağzınızdan bile cıkacak olsa cıkmaz.O derece yani.

Neyse insan bu şekilde(hata yaptıkça) büyüyor malesef.Ve büyüdükçe de hata yapıyor.Bu bir döngüdür,en kırılamayanından.

p.s:mesela en son yazdığım 2 kelimeyi 4 sene sonra görüp ne hıyarmışım,öyle son mu yazılır diyicem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...