rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 universal 3001 guzel baya bide optimum proteinden daha iyis ivar weiderin %100 whey ve kas gelişimini garantiliyor growth büyüme hormonu var icinde sitelerde para iade falan bile diyo gelişim olmazsa bide icinde kalsiyum var bol miktarda genç arkadaşlar birazda takviye yaparsa büyüme hormonu sayesinde hem boyları uzar hemde kaslar iyi gelişir diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 nası yanı... ne demek hormonlu iyi gelir... arkadaşlar bozmayın hormon dengenizi deymez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 valla uzun vadede devam ederseniz spora anlarsınız bilinçli spor yapmak nedir, ben ne yapmışım lan senelerce dersiniz kendimden biliyorum yani 2 senedir istikrarlı devam ediyorum ilk senesinde bırak cardioyu stretching yapmayan bir adamdım 2. senenin başlarında sadece yürüyordum, son 4-5 aydır da hayvanlar gibi koşuyorum falan filan şimdi diyorum ulan neden daha önceden koşmadın hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 abi içinde growth hormon olsa o toz 1000 dolar olur gdggdfh saçma sapan pahalı bişey hgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 protein ve aminoasit üreten firmalar azda olsa growth koyuyolar içine adam gibi etki etsin diye weider in icinden cıkan kagıtta öle yazıyo 280 ytl fiyatı diger proteinler ise 140 ytl falan zarasız miktarda yani. steroid gibi bişi değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Cons said: abi içinde growth hormon olsa o toz 1000 dolar olur gdggdfh saçma sapan pahalı bişey hgh bende inanmıyorum fazla ama öle yazmışlar işte supplement satan sitelerdeki profillere flnda yazmışlar weider için growth çokta pahalı degil satogrowth fln satıyolar USA da supermarketlerde bile var 150 200 dolar arası degişiyo tabi 2 3 hafta dayanıyor o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 kimyasal madde var sonuçta zararı vardır elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Bir beslenme uzmanına git ve ona herşeyi detaylıca anlat, yapdığın spor, gün içinde neler yersin felan, sonra neden amina asit ve protein hapları almak istediğinden bahset. Sana güzelce bir anlatır bence ve tavsiyelerde bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Diyetisyen hayatta vermez protein tozu "ee efenim onun yerine yağsız tavada pişirilmiş kekikli tavuk göğsü öneririm hem daha sağlıklı hem doğal" falan diye kafa siker beslenme uzmanı... Ben 2 senedir body yapıyorum. İşe başladığımda doğal olarak büyütücem kasları protein tozu amino asit falan almayacam demiştim. 2 senein sonunda yorumum şudur ki protein tozu falan olmadan bi kilodan sonra gelişemiyorsun. Gelişmek için ihtiyacın olan proteini etle tavukla falan almaya çalışınca her gün 3 tavuk kesip yemeye denk geliyor. Protein tozu o bakıma iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 dedigim gibi 10 yumurta 10 bardak peynir altı suyu icecemki altıgım yarım hapa denk gelsin bi kilodan sonra gelişilmio 1 senedir deniyorum dogal olarak olmuyor protein amino bastıktan 2 hafta sora farkı görüyosun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Siz bilirsiniz tabi ama bence iri ve adeleli bir vücütdansa, adeleli ve atletik bir vücüt daha doğal ve estetik bir görünüm arz eder. Müsabık sporcular da değilseniz hani amino asit ve protein tozu almak biraz zorlama gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 senin degiğin definisyon vücut icinde su ve yağ yakıcı hap alman lazımki adele ve hatlar ortaya çıksın zenci degilsen herşekilde bi hap almak zorundasın yada 10 15 senelik düzenli bir çalışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Oho yemişim böyle sporu ben ama bence biraz abartıyorsun gibime geliyor :P, definisyon için yani deri altındaki yağ dokusunu yakıp kasları parçalı bir şekilde meydana çıkması için, yağ ve su yakıcı haplara gerek yok, vücudundaki yağ dokusunu belli bir miktarın altına çekince zaten definisyonu elde edersin birde ona özel egzersizler ile ( hafif kilo ve çok tekrarlı) ama benim kastım öyle bir vücüt yapısı değil demek istediğim atletik ve kaslı bir vücüt yani iri ve kaslı bir vücüt yapısı değil. Neyse işte önemli değil dilediğiniz gibi yapın canım sporunuzu :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 günde 3 porsiyon iskender falan yiyen bi adamım 100kg olaraktan benim için yag yakıcısız definisyon tamamen iptal bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Laf iskenderden açılmışken bizim bir arkadaş vardı adam 3.5 porsiyon iskender yerdi adamda öyle kalıplı biride değildi hani max 70 kg felan gelirdi. Paylaşim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ben de protein kullanmayı düşünüyorum da yılardır düşünüyorum, geçen 6 ay içerisinde iyice saldım zaten salona da gitmiyorum. Bu protein illeti nasıl kullanılır? Mesela 2 ay kullansam farkı görür müyüm? Nasıl ölçeklerde kullanmak gerekir? En önemlisi de tatları nasıl? Ben yumurta akını sütle karıştırıp içiyim diye kastım, öğür öğür bir hal oldum bi hafta. Kaldırmıyor mide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yumurta akı fln sütle olurmu yaw :D iğrenç , tatları mükemmel abi kaliteli alırsan , bildigin sütle yaparsan dondurma içiyo gibi oluyorsun D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yumurta akını, süt, fıstık ezmesi,protein tozu,süt tozu ve TON BALIĞI ile mixerde coşturup içen adam tanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Kimyasal yolla geliştirmenin gereği varmı yokmu bunu tartışsak fiyattan önce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 kimyasal dediğin yollar yumurtanın beyazı ve peynir altı suyuyla yapiliyo , üstüne üstlük direk kana karışıp saf protein olarak giriyo kana , yediğin tavuktan aldığın proteinin yanında haddi hesabı yok bunun protein tozunda oluşabilcek tek sorun , eğer bilinçsiz alırsan karaciğerine olucak yüklemedir bunu engellemek içinde diyelim 1 kilo protein tozu bitirdin ondan sonra rahat 2-3 hafta protein tozunu bırakıp vücudunu rahatlatman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 saf protein dediğin şeyde amino asit zaten. tek başına aminoasitler karacierin yanısıra mideye de cok zarar veriyo. ülser olan arkadaşım var amino yüzünden. aynı zamanda beynin kılcal damarlarında da damar çeperlerinde sertleşme olabiliyo demişti bi diyetisyen bana aminolar hakkında. uzak durulmalı bence. bana sorsanız mümkün olabildiğince hiç biri derim ama marv ın da dediği gibi bi noktadan sonra kilo alabilmek için şart protein tozu filan, o da anca ve anca whey proteinler varya onu kullanırdım sadece. dietary supplement olarak kullanıcaksın yani hiç bi zaman esas olayın o olmayacak. yani toza gelene kadar dietinizde yapabilceğiniz bi kaç değişiklikle aynı etkiyi sağlarsınız zaten. ha ama çok aşırı antreman yapılıyosa filan o zaman lazım olur işte toz desteği, öbür türlü günde yarım kuzu yemeniz gerekir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hardline türk malı antrenörüm onun mankeni banada tavsiye etti hardline 9000 amino asit - hardline bcaa - hardline aol(seksüel tetikleyici büyüme hormonu testesteron vs.) aldım şimdi bide bipro %100 whey proteini alacam ama proteini almayı simdilik dusunmuyorum cunki cok fazla ilac oluyor amino 9000 de 9000 mg aminoasit var 2500 mg bcca da amino asit var 1200 mg de aol de aminoasit var günde yaklasık 12.5 13000 mg cok fazla bi deger bide üstüne 766 gr et yiyorum hergün 5 yumurta akı ve süt de gece gelelim yararlarına aşırı güç veriyor 2 hafta kullandıktan sora 60 ı geçemedigim presslerde 85 i 90 ı görmeye başlıyosun yavaştan bide agrıların azalıyor eve gelince kamyon carpmıstan beter olmuyorsun BCAA da kas yıkımını önlüyor antrenmandan sonra kütle koruması yapıyor yemek yiyemesen protein alamasan bile kaslardan yemiyo vucut günde toplam olarak 28 tablet hap alıyorum işte onları yutmak eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 büyüme hormonu aldın? ne kadar süredir yapıyorsun ki sen bu işi? başına gelecekleri biliyorsundur herhalde. hiç bişey olmasa jinekomasti olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 abicim antremandan sonra kamyon çarpmışa dönmek güzel bişeyki bence. zaten ağırlık idmanı dediğin şey kaslara zarar vermeye yönelik yani ağrı olması kadar doğal bişey olamaz. daha profosyonel bi seviyede uğraşıyosun sanırım ama genede bu kadar vücudunla oynadığına değer mi değmez mi iyi karar ver bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar