toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 helal olsun. yuzmeyi cok seviyorum ben de. bu adam gibi olamayacak olsam da kucukken bi kulupte lisanslı yuzucu olmak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Ya, cavic bitiş noktasına doğru son kulacını attıktan sonra kalan mesafe kulac atılcak kadar değilmiş o yüzden süzülerek gitmek durumundaymış ama phelps tam 1/2 kulaç atacak mesafedemiymiş neymiş o yüzden hızla kulaç atmış ve yarış bittiğinde havuzun dibine yapışmış/çarpmış gibi gibi bişey olmuş.. anlayın işte :) günde 12000 kalori alıyomuş ya adama acımadım değil. Düşünsene yüzmekten başka işlevin yok hergün havuzdasın falan =p hiperaktif miymiş neymiş bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 o adam artık kurbaga yada balık tarzı bişey olmustur ben size soyliyim sonra soylemedi demeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Günde 12.000 kalori yemek ne demek la? 1 hafta yeter o yiyecek bana. Hadi 12.000 kalori yakacak gibi çalışıyodur onu anlarım da, 12.000 kalorilik yemeği nası yiyiyo hangi mideye sığdırıyo??? Adamın sabah kahvaltısını anlattılar yok 5 tane çikolatalı krep, 10 yumurtalı omlet, üstüne muzlu sütlü shake bilmemne falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 eski rekortmenın bi fotosu vardır efsane, boynunda 7 madalayala cıplak vucud üstüne, kolları iki tarafa acmış. jim morrisonla aşilin buluşması bır havası vardır fotorafı, o karzmayı yakalasın sonra taktir ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 abi işte o kadar antremanda acıkıyosun, araba gibi 5000cc deli gibi alıyor benzini ama deli gibide yakıyor dfgdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bu arada o fotoda, birazda diğer yüzücünün şansızlığına gelmş gibi snaırım, hanı kulac cycle'ı tam tutmamış bi kulac atıcak daha zamanda olmayınca, öle kolalrı uzatıp kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 yahu izliyorum serbestte millet 3 kulaç atıyor bu aynı zamanda 2 kulaç atıyor ama geçiyor. kürek gibi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 antremanda yakmak disinda, kilo almasi gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Adamin bir ogununde yedigi yemegi gordum gayet bir okyanusu asarsin o eneriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mark Spitz işte, herifin 36 sene önce kırdığı rekor daha bu sene kırıldı yani, kolay bir şey değil. Helal olsun adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 koltuk altı kıllarını taramış herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Küçükken dikkat eksikliği nedeniyle öğretmeninin annesine söylediği söz "hayatı boyunca asla hiçbir işe konsantre olamayacak" tı. 5yaşından beri sadece 4gününü havuz dışında geçirmiş. Babası öldükten sonra antrenörünün babası gibi görmüş. Günde 12bin kalori alıyor. Kalbi 30litre kan pompalıyor. Kol açıklığı 2.10cm Dolphin Kick yapabiliyor. Her salisesi her hareketi vücudun her hareketi kontrol altında. Tam bir aqua body var.Aqua body oluşması yüzücülerde efsane gibi görülür. Eklemleri çok esnek.Bu yüzden koşması yasak.Antreman sonrası yürürken sıksık yere düşebiliyor. Gerçekten insan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bLackcha0s said: Bu yüzden koşması yasak.Antreman sonrası yürürken sıksık yere düşebiliyor. Gerçekten insan değil. nası yani! yok artık! o ne lan! vs! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bLackcha0s said: Küçükken dikkat eksikliği nedeniyle öğretmeninin annesine söylediği söz "hayatı boyunca asla hiçbir işe konsantre olamayacak" tı. 5yaşından beri sadece 4gününü havuz dışında geçirmiş. Babası öldükten sonra antrenörünün babası gibi görmüş. Günde 12bin kalori alıyor. Kalbi 30litre kan pompalıyor. Kol açıklığı 2.10cm Dolphin Kick yapabiliyor. Her salisesi her hareketi vücudun her hareketi kontrol altında. Tam bir aqua body var.Aqua body oluşması yüzücülerde efsane gibi görülür. Eklemleri çok esnek.Bu yüzden koşması yasak.Antreman sonrası yürürken sıksık yere düşebiliyor. Gerçekten insan değil. babası varmış ama konuşmuyolarmış bayadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Ben Ian Thorphe'dan bekliyorum bu tarz bir iş ,baya toplamıştı o da olimpiyatlarda,fakat onun olayı dünya şampiyonlarıydı daha çok ama emekli oldu 25'inde... Phelps haketti gerçekten bu arada ; Bu yarık nasıl oluyor ya ekmek gibi,kesin adama saniye kazandırır orası =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 harbiden o yarik ne oyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 yardırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 balık adam lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Ian Thorphe neden bıraktı. sakatlık yüzünde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bu arada bence o eskiden 7 madalya almis adaminki cok daha buyuk bi basari. simdi teknoloji saolsun tum rekorlar kiriliyor zaten giysiler uzay mekigine ceviriyo yuzuculeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 valla 1972 ve 2008 rekor sürelerine bakarsaniz: Mark Spitz 200 m freestyle [01:52:78] 100 m butterfly [00:54:27] 200 m butterfly [02:00:70] 4 x 100 m freestyle relay [03:26:42] 4 x 200 m freestyle relay [07:35:78] 4 x 100 m medley relay [03:48:16] Phelps 4 x 100 m medley relay [3:29.34] 100 m butterfly [50:58.39] 200 m butterfly [1:52.03] 4 x 200 m freestyle relay [6:58.56] 4 x 100 m freestyle relay [3:08.24] 200 m freestyle [1:42.9] Copy-Paste değil alın teri! İki yüzücünün de zamanında kırdığı dünya rekorları(ikisinde de ortak olanlar) Aradan geçen 36 seneye ve gelişen sporculuğu göz önüne aldığımzda rekorlar arasında o kadar da uçuk bir fark yok bence. Yani o uzay elbiseleri maksimum 1-2 saniye kazandırmıştır bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar