dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 diğer link var. ona tıkla sende.. sonhaber mi ne.. gerçi canlı izlemeliydiniz. böyle fazla zevki yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 böyle giderse fanı falan olucaz adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 iyi gider, kassa 9.50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 son 50 metrede nitro açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Yarım kilo makarna, büyük boy pizza ve 2 tane büyük domuz sandviç... İzlediğim en güzel yarışlardan birisiydi. Adam çok rahat çıkardı dereceyi. Favori sporcularımdan birisiydi. Eşref'in hayal kırıklığına iyi geldi. Oha lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 kosucaklar birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 gene kirdi hayvan herif, 9.68! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 cikista gene geride basladi, kafayi kaldirdigi an basiyo nosu, sonrasi zaten bulanik, ama sonda hiyarlik yapmasa rekorun gozune vurur, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 rekor başına para alıyorsa eski sovyetskiler gibi, parça parça kırıyordur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 yalnız adam öle bi hıza ulaşıyoki son anda, koşuşu diğerlerinden fakrlı bi hal almış, sanki diğerleri yercekimiyle doğuşurken eleman ayda koşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 dasaaa said: 9,69 ne yaw? 9,69'u adam son 10metreyi yaylanarak koşarak geçti yaw! bu ne olm! roket mi soktunuz adama ne yaptınız? son 10 metrede eller açık vücut yana dönük koşulur mu? gördüğüm en muhteşem 100m buydu. kesinlikle buydu.. OHA diyorum, çüş diyorum öh adam dasaaa geçmiş la resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 aquila said: dahasi mi var, gec bile kalmis. 36 yasinda bu kadar hizli kosucak degil heralde, di mi, kosamaz di mi, he kosamaz diyin. michael johnson 67 dogumlu ve 96da kirdi 200 metre dunya rekorunu yani daha yolu uzun bu herifin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Penthesilea said: ya aklimin almadigi bi insan nasil saniyede 10 metreden fazla yol kateder şimdi 1.75 olmak var usain bolt gibi 1.96 olup yağsız ve baya kaslı olmak var. ama yine de 100m nin 10 saniye altında koşulması olayı hep ilginç geldi aslında. Ki bu çıkıştaki yavaşlığı hesaba katarsak aslında saniyede (ki usain bolt için) 12+ metre falan gidiyor heralde herif.öh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/8/7_226226_bolt1708bb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Gercekten harıka bır yarıstı.Resımde muthıs olmus.Bu kadar fark atılmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Adım frekansı o kadar müthiş ki izleye izleye doyamadım. Çıkışı harika adamın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 adamın kütlesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 o değil de bugün 100m bayanlarda jamayikalılar domine etti ortalığı resmen ilk 3'ü alarak :) 3 jamayika 3 abd'li atlet vardı, abdliler 458 oldu anca. Pek hoşuma gitti =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Abi genetik yatkınlık işte. O afrikadan gelen zenci adamlar karılar kırıyor bütün koşu rekorlarını. adamların evrimi koşuya göre gelişmiş. anavatanlarında timsahlardan kaça kaça böyle olmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 benim arabayı geçer sanırım bu adam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 cok net hatılamıyorum ben ufaktım baya, televizyonda izlemiştim. zamnın sprintcilerinden biri, işte yardım adına bi yarışa katılmıştı, yarışta bi tane 4 atlı araba bi tane cok fantastik spo arabamı ne öle bişi, bide bizim eleman, arabaı zaten sollamışlardı, atlı araba bizim elemandan daha hızlı cıkış yapmıştı, sonra koşucu atlı arabayla burun buruna bitirmişti yarışı. fantastikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 otçu bide bunlar nası koşuyolar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 zaten koşmuyolar ucuyolar o yüzden sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Cuce said: cok net hatılamıyorum ben ufaktım baya, televizyonda izlemiştim. zamnın sprintcilerinden biri, işte yardım adına bi yarışa katılmıştı, yarışta bi tane 4 atlı araba bi tane cok fantastik spo arabamı ne öle bişi, bide bizim eleman, arabaı zaten sollamışlardı, atlı araba bizim elemandan daha hızlı cıkış yapmıştı, sonra koşucu atlı arabayla burun buruna bitirmişti yarışı. fantastikti o adamın doping yaptığı ortaya çıkmıştı almışlardı elinden madalyalarını fln adıda galiba michael jhonson du tam hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ben johnson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar