Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Yeni rekor: =Spoiler= 1289,7 Kbps Not: Kalbi olanlar bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 kalp ? kriz ? ölmek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 FF de daha önceden dl ı yarıda kalmış bi dosyayı sonra tekrar indirmek isteyince, yarıda kalan kısmı alet hdd den okuyordu ve hıza da hdd den okuma hızını yazıyordu. birkaç kere ben de imkansız rakamlar yakaladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 duraklatınca aslında durmuyor veya dosyanın linkine basıp çıkan pencereye tamam indir demesen bile indiriyor, o yüzden dl başladığında fantastik hızlar çıkabiliyor eheh ps: roket adam'a söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 4728 ile bugünün rekorunu kırdık. Amacım 10k görmek. ss isteyen varsa yine paylaşabilirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 seni türk telekoma şikayet ediciiim... çok kıskandım.. torrent üyeliğin varsa aralarda geceleri aç deli gibi upload yap kotan artsın. geleceğe yatırım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 naptın yahu sen 5k hız ne demek dalga mı geçiyorsun :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Keşke dalga geçsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 kedidir kedi(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar