bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Süper bir site zaten çoğunuz biliyorsunuzdur tanıtıyım bi kaçta link veriyim dedim. Özellikle Hülya Avşarın dediği lafa çok güldüm yazmışlar : Dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış. http://www.shockhaber.com/flash/kecigenikili.swf (Felaket bir hit parçası kesin çıkış yapıcak dinleyin)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 bullshit magazin haberlerinin bven taaaaaaaaa nefret ediyorum yaa nefret kin kin[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 windshade siteyi biraz okusan magazinle hiç alakası olmadığını görürdün.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] [Bu mesaj Zed tarafından 02 Nisan 2004 05:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ee ben shockhabera bisimi dedim magazinden nefret ediyorum dedim enteresan[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ehe pardon o zaman. mesajından öyle anlaşılıyo napıyım.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 zed size bisi soyliyim mi ultimatr.com fi tarihinden kalmis bi el atsaniz ha ?[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 said: Zed, 28 April 2003 01:11 tarihinde demiş ki: ehe pardon o zaman. mesajından öyle anlaşılıyo napıyım.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Gerçekten öyle anlaşılıyor bozuk türkçenle birşey anlatmaya çalışmışsın allahın kanadalısı seni eheh.[hline]Alexi Septimus , Necromancers Cold as Corpse. kalima, 06 Mart 2003 16:29 tarihinde demiş ki: Guilde vermeniz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 ee napalim bozdular bizi :) bozuldukluga ugradik[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 yeni topic açicaktim ama daha önce açilmis madem upliyalim.. aslinda temiz bir sayfa daha iyi olurdu neyse.. Shockhaber: Etrafinizda gördügünüz ilginç olaylari (tv programlari, dolmusta veya okulda mesela) gönderdiginiz, ve baskalariyla paylastiginiz bir site. Birçok kullanici oldugundan ister istemez saçma seyler olabiliyor. Ancak SIKILDIGIMDA açip baktim, gülüp kapadigim bir site. bilmeyenler varsa gidip baksin :) Mesela örnek verelim: - "Embiryo" -> Embriyo hocamiz bunun gibi günlük konusmalarda söylenebilecek, dilin sürçebilecegi birçok konusma geçebiliyor.. Ama dumura ugratabilecek hadiseler de mevcut, mesela: - "Moruk bileti degil mi bu?" -> fötr sapkali bir amca. - "içerde tuzak var benden söylemesi" -> Bakkalin caminda bir yazi NOT: Bir çok kominitede oldugu gibi burda da bir takim lehçeler olusmus.. Mesela "gelemem, gidemem, yapamam" degil de "gelemen, yapaman, gidemen" deniyor.. Ayrica erkek-kadin degil de kisican-disican deniyor. vs vs. SIKça ugrayalim mutlu olalim.. geçmisteki arsivlere bakalim, daha da mutlu olalim.. Özellikle süper linkler var bayildim.[signature][hline]You scream, I scream, We both scream For ice cream! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Benimde en sık girdiğim sitelerden biridir ShockHaber. Gerçekten komik şeyler çıkıyo, arada bir bende yolluyorum ama çoğunu yayınlamıyolar :) Bildiğim kadarıyla Zaga'nın yapımcılarının sitesiymiş bu shockhaber. Ayrıca bilen bilir Eskiden şok diye bi program vardı yine onuda bu shockhaberdekiler yapıyomuş.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." //? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ne kadar dogru bilemem..[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Evet onlar yapıyordu... Şu anki www.itiraf.com un SiteSahibi de aynı grupta idi.... Şimdi bu işlerle uğraşıyorlar... Shockhaber gerçekten sevdiğim bir sitedir ama kime söylesem www.ucankus.com yada www.bombahaber.com gibi bir site zannedip burun kıvırıyorlar...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Çok gırgır gaflar harika Bazıları sallama gibi geliyor bana ama ayrıca serindurus da var galiba hiç bakmadım.Milliyet Gazetesinde bir köşe var shockhaber den alıntılar var[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 serinduruş bizzat shockhaber. alıntı diil yani.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Bihter abimizi severek izliyoruz ailecanak![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 linki versenize serindurus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 www.bakkal.com'a gidiosun, [email protected]'e giriosun dümdüz.. Orta sayfalarda biyeri açıosun sonra.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ögggghhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Ne diimki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 puhaaa... ehueheueheuehuehuehuehuehuehuehuehuehuehueh[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar