mazbul Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Beyler Fenerbahce ' nin guzeller icinden e kar$ilik bi$e yazmi$lar g.antep macinda solediler bilen varsa yazabilir mi .? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 hoca karşıtını sormuş adam sen normalini söylemişsin.. bari tamını yazak.. Güzeller içinden, Bir seni seçtim Bu kalbimi sana, Ben sana verdim Bu alemde kral, Sensin Fenerbahçem Şampiyonluk için, SAldır Fenerbahçem bunun dışında bende karşıtını bilmiyorum.. [signature][hline]My poor friend me... [Bu mesaj -xception- tarafından 29 Mart 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 karşılığı küfürlü buraya yazılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ozel mesaj la atsana cok merak ediyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 3 tane beste yapıldı aynı ekinler gibi yapılıcakmış oda Antep maçında tribündeydim bi tanesi çıktı susturdu yeni beste dinleyin dedi söylemeye başladı herkes ona bakıyor :) ulan yemiyolar içmiyolar beste yapıyolar.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Şu pratik zekamısı bilime, edebi yeteneğimizi de sanata yorsak şimdiye Alpha'ya koloni kurmuştuk zaten...[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 lool[signature][hline]Aglamak Bebeklere Affetmek Allaha Mahsustur... Bebek Degilim Aglamam Allah Degilim Affetmem Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 koymayın forumlara böyle şeyleri. o yıldızlar olunca da aynı şekilde küfür olmuyo mu? kahve veya kale arkası tribün değil burası sonuçta[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 dur ben de bişi yazcam **** *** ***** ****** ** ***** *** *** **** *** ** ****** ** ***** ***[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Cık cık cık... Noelbaba büyük terbiyesizlik yapmış ayıp ama... * ya da harf farketmez küfrederken bu forumda. Anlam önemlidir ve bu forumların böyle anlamlar taşımasının pek isteneceğini zannetmiyorum. Umarım bu topic altında da atışma başlamaz[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 o kısım toranın dediği gibi :) ama tezhuratın foruma yazılması yanlış. özel mesajdan istedi ben de yollamıştım ama şimdi gelir başkasıt ezahurat yazar öbürü tezahurat yazar uzar gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 adam silmiş ulan biz burda sewap işliyoruz adam bişey sormus onu cwplıyoruz o zmn sorana kızın biz insanlık yapıp bir watandasın sorununa cwp oldugumuz içinmi suçlanıyoruz simdi cok ayıp... :D :D :D p.s.:nasıl da pişkinim... heheheheh[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Hahaha ulan noelbaba ve tora çok şanslısınız biz şerefsiz dedik sansürledik bide uyarı almadan men edildim sizin 2. uyarı ohhh ne güssel bişey yauw...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 blackchaos ark. senin ne amacla dedigini ve nietini herkes biliodu biz burda bir insana yardım amaclı yazdık uyarı aldık tmm bişi demiorum ama sen de pişme be kardeşim seninkiyle bu bir mi...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar