Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Nezaman amerikanın bu tarz işleri yapmadığını söylemişim ya da savunmuşum ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 @Rock, Fikirlere laf söyleyemeyip kaynağına laf sokunca muazzam bi iş başarmış olmuyorsun veya okuduklarını c/p'lemeden buraya kendi yorumunmuş gibi özet geçince Ahmet Altan veya Murat Belge sayılmıyorsun. Wall of Text'le anlatacağımı bi yazar gayet güzel anlatmışsa ben niye tekrardan uğraşayım? Ayrıca benim gözümde ergenekon nedir, yersenekon nedir başka topiklerde yazdım, tekrar tekrar yazamam, ara bul. @Horican, biz Tayyip'e amerikan maşası dediğimizde dalga geçen sen değil miydin, yok sen değildin, sirdi o. Yav karıştırmışım, ne bileyim, hepiniz birbirinize benziyosunuz, böyle minyon minyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Apo' nun köpeği için çok fazla konuşulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 @sg-1 Kendini o fikirlerin kaynağıymış gibi yüceltme. O yazıların hiç birini sen yazmadın, sadece c/p ledin. Ayrıca söylediğin yazarların hiç birini düzenli olarak okumam, söylediğim herşey kendi mantığımla ulaştığım sonuçlardır. Herhangi birinin fikirlerini özetleyip, kendimimiş gibi yazmama gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 sg-1 tane tane mi açıklayayım, ergenekon sadece doğu perinçek ve bi avuç hayalperestten oluşmuyo, mafyadan emniyet güçlerine, bürokrasiden üniverstelere, tskdan siyasi partilere kadar uzanıyo..o yüzden doğu perinçeğin dergisindeki üfürükten serzenişleriyle ergenekon eylemlerini ayrı ayrı değerlendiriyorum, ok? hmm bi de şu maşa olmak kavramını biraz açsak? sizin seçeceğiniz parti başa gelince IMF programını ve borçlarını reddedip, yabancı sermayeyi kovup, amerikayı ortadoğudan çıkarmayı, NATO ve BM'ye veda etmeyi falan mı düşünüyo? yani türkiyede bu politikayı yürütecek lider var mı? varsa da başa gelme ihtimali var mı, halk o adama oy verir mi? cahilse verir, neden vermesin di mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 he şuanki kesim cahil değildi ondan mı akp başa geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 lol burda hikmetyar terörist değildir diyen çıktıya götümle gülesim geldi bir anda. zamanında ABD nin hikmetyar ı desteklemesi kendisinin teröre destek vermediği anlamına gelmiyor canım benim. ABD zamanında Saddam ıda besledi. Afganlarıda besledi. El Kaide yide besledi ama hepsi sonuçta terörist oldu faşist bir diktatör oldu. Bırakın bu işinize gelince anti emperyalist işinize gelince ABD yalakalığını olmuyor. Pis pis kokuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Greeny said: he şuanki kesim cahil değildi ondan mı akp başa geldi akp ye oyveren kesim olarak bakman yanlış bence. akp'ye oy veren kesmin oyvermediği kesime bakman lazım. Bundan da bir sonuç çıkaramazsan bana başka bir diyecek bırakmıyorsun zaten. NoT: KESİNLİKLE akp'li DEĞİLİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 sg-1 "Elmalari sepete koydum" diyor, horican "portakallari sepete koymamak lazim" diyor; sg-1 "ben elmalardan bahsediyorum" diyor, horican "portakallari sepete koyarsan..." diyor; sg-1 "ya ne alaka portakallar, elma diyorum elma!" diyor, horican "cok polemik bir insansin sg-1" diyor. Sonra sg-1 "Yazdiklarim cokda zor anlasilacak bir sey degil!" diyor lathspell'de "+1" diyor simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 @ LathspeLL Verebileceğin daha seviyeli bir cevap yok değil mi? Tıkandığınız yerde saptırın olayı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Greeny said: Apo' nun köpeği için çok fazla konuşulmuş. Abi kime köpek diyorsun anlayamadım? Sevgili Bonepartın 'Perinçek budur' diye koyduğu fotoğraflar. Doğu Perinçek tarafından Aydınlık dergisinde, terörist başıyla yaptığı röportajla beraber yayınlanmıştır. Doğu perinçek objektif gazetecilik adına teröristlerle röportaj yapmış,fotoğraflarıyla kanıtlamak istemiştir. Ama bazı kendini bilmezler bu fotoğrafları alehine kullanmak istemiştir. Amaçlarına yeterince ulaşmıştırlarda. Doğu Perinçeki eleştirin, ergenekoncu, tipine kılım deyin ama adamı pkk ile özdeştirmeyin. Pkk,Dtp'nin ülkücülerden daha rahatsız oldukları bir gruptur İşçi Partisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Rock said: @ LathspeLL Verebileceğin daha seviyeli bir cevap yok değil mi? Tıkandığınız yerde saptırın olayı bakalım. Sen nerden ciktin maydonoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 konuyu kaçırmışız birkaç şey yazıcaktım iyice bulanmasın konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 LathspeLL said: Rock said: @ LathspeLL Verebileceğin daha seviyeli bir cevap yok değil mi? Tıkandığınız yerde saptırın olayı bakalım. Sen nerden ciktin maydonoz? hakkaten yani, yalan yazza dövün, doğru yazsa öldürün falan olmuş bu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Rock said: @sg-1 Kendini o fikirlerin kaynağıymış gibi yüceltme. O yazıların hiç birini sen yazmadın, sadece c/p ledin. Ayrıca söylediğin yazarların hiç birini düzenli olarak okumam, söylediğim herşey kendi mantığımla ulaştığım sonuçlardır. Herhangi birinin fikirlerini özetleyip, kendimimiş gibi yazmama gerek yok. O c/p'leri bi fikre sahip olmadan, fikirsizce, rasgele c/p'liyorum ha, öyle mi? Saçmalamadaki yeni levelin için tebrikler. Düzenli olarak okumadan (buradan "hiç okumam" sonucunu çıkarabilir miyiz?) nasıl fikir sahibi oluyosun, onu anlamadım? Sanırım sığ dünyanda gördüğün şeyleri gelip buraya evrenselmiş gibi yazıyorsun ve adına da "fikir sahibi olmak" diyorsun. Eh, "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak" deyimi sana tam uyuyor sanırım bu durumda. Bak adamım, ben bağnaz cemaatçilerle de beraberdim, has Atatürkçülerle de, eşcinsel tanıdığım da vardı, bunları yakalasa bi kaşık suda boğacak kendi tabiriyle "taşfırın" erkekleriyle, oturup PKK'ya özgürlük savaşçısı diyecek kadar gözü dönmüş, şikayet etsem hapsi boylama ihtimali olan Kürtle de sohbet ettim, her şehidimizin ardından gözyaşı döken Kürtle de, Türkiye'nin en büyük şirketlerinden birinin genel müdürüyle de oturup çay içtim, pazardaki esnafla da oturup kahvaltı ettim. Her gün AKP yalakası medyayı da okurum, AKP düşmanı medyayı da (ne yazık ki arası yok). Buna rağmen buraya gelip okulda okuduğu iki kitaptan öğrendikleriyle, sağında solunda gördüğü iki-üç kişiyi bütün memleket sanarak atıp tutan, ahkam kesmeye çalışanlardan değilim. Doğru şekilde ikna edildiğim sürece her türlü fikre açığım, bir tek Tayyipcan'ın değişerek geliştiğine inandırmazsınız beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 obaaa kimle çay içtin hele be?! koşun koşun sg-1 çay içmiş! fşdslf tamam abi bundan sonra hergün yılmaz özdil, bekir coşkun okuycam, meğer ben ne yanlışmışım, ne kadar az tanıyomuşum ülkemi aaah ah!benim hiç başka kesimlerden tanıdığım olmadı ki, varsa yoksa liboşlar, dönekler =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Hem de adaçayı! şaka şaka, bildiğin rize çayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ehehe nasıl kaçırdım ben konuyu, hayret. Tek tek cevap vermek isterdim de epey mesaj var zor olacak. Kimi insan bir fotoğrafa bakar, APO'nun Perinçek'in arkadaşlarını tek tek öldürdüğünü bilmeden karar verir, kimisi İbrahim Kaypakkaya'nın Doğu Perinçek'e ne kadar saygı duyduğunu bilmeden, Kaypakkaya öldürüldüğünde Perinçekler'in açlık grevi yaptığını ve bu yüzden işkence gördüğünü bilmeden atar tutar, kimisi belge olmadan ingiliz ajanı der vs. Herkes dilediğini düşünmekte özgürdür. Eşek kadar adamlara ne diyorsun lan diyecek halimiz yok. Ama biraz vicdanı olan adam Türkiye'nin son 10 yılına bakar ve kim bu ülkenin bağımsızlığı ve başı dik yaşaması için mücadele ettiğini görebilir. Bir insana bok ve iftira atmak kolaydır, en salak insan bile yapabilir. O yalanı ve boku temizlemekse aylar, hatta yıllar alır. Ama gerçek ve doğru bir tanedir ve 100 tane yalan ve bok bile gerçeği değiştirmez. Olayın özü bu kadar basittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 LathspeLL said: Rock said: @ LathspeLL Verebileceğin daha seviyeli bir cevap yok değil mi? Tıkandığınız yerde saptırın olayı bakalım. Sen nerden ciktin maydonoz? Ben hep burdaydım? Görme yetini de mi kaybettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 said: ... okuduğu iki kitaptan öğrendikleriyle, sağında solunda gördüğü iki-üç kişiyi bütün memleket sanarak atıp tutan .... Senin gibi konuşmuyorumki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Rock said: said: ... okuduğu iki kitaptan öğrendikleriyle, sağında solunda gördüğü iki-üç kişiyi bütün memleket sanarak atıp tutan .... Senin gibi konuşmuyorumki. Zuhaha vereceğin cevap bu mu, koca yazıdan bi cümle bile değil la alıntıladığın. Sonuna da ekieki yazsaydın, veya sir gibi gülen surat felan yapsaydın keşke, kaliteni de iyice belli etmiş olurdun. "Lan verebilecek cevabım yok, ne desem, ne desem, hah, şurayı alıntılayım, 'ama ben senin gibi konuşmuyorum ki' diyip laf sokmaya çalışayım" olmuş bu. Sorun da burada zaten, ad hominemi, tek cümlelere takılıp kalmayı bırakıp benim gibi konuşabilsen epey bi ilerleme kaydetmiş olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 pekaziz said: Ehehe nasıl kaçırdım ben konuyu, hayret. Tek tek cevap vermek isterdim de epey mesaj var zor olacak. Kimi insan bir fotoğrafa bakar, APO'nun Perinçek'in arkadaşlarını tek tek öldürdüğünü bilmeden karar verir, kimisi İbrahim Kaypakkaya'nın Doğu Perinçek'e ne kadar saygı duyduğunu bilmeden, Kaypakkaya öldürüldüğünde Perinçekler'in açlık grevi yaptığını ve bu yüzden işkence gördüğünü bilmeden atar tutar, kimisi belge olmadan ingiliz ajanı der vs. pericnek e ihanet etmeseydi apo cici idi yani? asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Viktor said: pekaziz said: Ehehe nasıl kaçırdım ben konuyu, hayret. Tek tek cevap vermek isterdim de epey mesaj var zor olacak. Kimi insan bir fotoğrafa bakar, APO'nun Perinçek'in arkadaşlarını tek tek öldürdüğünü bilmeden karar verir, kimisi İbrahim Kaypakkaya'nın Doğu Perinçek'e ne kadar saygı duyduğunu bilmeden, Kaypakkaya öldürüldüğünde Perinçekler'in açlık grevi yaptığını ve bu yüzden işkence gördüğünü bilmeden atar tutar, kimisi belge olmadan ingiliz ajanı der vs. pericnek e ihanet etmeseydi apo cici idi yani? asdfasdf pkknın nasıl kurulup sonra neye dönüştüğünü baştan tartışmaya gerek varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yani marksist devrim yapip guneydoguda kendi komunist develtini kurma misyonu cici kurt devleti misyonu kaka? bu fikirlerin ikiside ayni bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paticikte artık tartışmaların gelişme hızı inanılmaz bir boyut aldı, eskiden 15 sayfayı rahatça takip ederken şimdi 4. sayfada kösüldüm..noluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar