Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Bir yazısını okudum, beğendim, paylaşmak istedim. Departman BAŞLATMAYIN DEPARTMANINIZA... Gazetelerde okudum: Doğu Perinçek, yeni adıyla Agarta terör örgütünün "departmanlarından" birinin başkanıymış. Sözüm gazetelere ve gazetecilere değil, Türkiye'mize karşı bu alçakça tertibi yürüten o merkeze ve o merkezin psikolojik savaş aygıtına: Başlatmayın şimdi "departmanınıza"! İŞÇİ PARTİSİ GENEL BAŞKANIYIM... Evet, önce adam gibi Türkçe konuşun sonra şu iki sözcüğün altından kalkmaya bakın: "Başlatmayın departmanınıza"! Ben İşçi Partisi'nin Genel Başkanıyım. Yarın Türkiye'yi yönetecek olan Parti'nin önderiyim. Öyle departman, mepartman tanımam! Hele sizin "departmanlarınızın" cepheden düşmanıyım. İşçi Partisi disiplini dışında hiçbir örgütün disiplini altına girmem. Bırakın Agartanızı Magartanızı, İşçi Partisi yöneticilerini Cumhurbaşkanı da yönetemez ve yönlendiremez; Başbakan da, Genelkurmay Başkanı da, başka bir makam da! İşçi Partisi, bugün Türkiye'de sistemin denetleyemediği tek örgüttür; tek kurumdur. ŞAŞKINLARA... Bir çift söz de Gladyo'yu, çeteleri, departmanları falan ABD emperyalizminin hedef aldığı yurtseverlerin içinde bulma beklentisine sokulan şaşkınlara: Biraz başınızı kaldırsanıza! Tepenizde hep o departmanların şefleri. Size maaş verenlerin yüzlerine bir göz atsanıza! ABD'den atanmış oralara hesap veren misyonerler, mafya-tarikat rejiminin beyleri! Şerefli insanlara saygılı olun da, biraz şerefinizi kurtarın! KARAR VERMİŞİZ Biz İşçi Partisi yöneticileri, Türkiye halkının, Türk milletinin devrimcileriyiz. Türk Devrimi'nin fedailer geleneğinden geliyoruz. Bu ABD güdümlü Mafya-tarikat-gladyo rejiminden halkımızı kurtarmaya; halkı seferber ederek Kemalist Devrim'i tamamlamaya karar vermişiz; Milli Hükümet Programımızı halka sunmuşuz. Amacımızı gerçekleştireceğimizi biliyoruz. Bu sisteme boyun eğmeyiz ve bu sistemin hiçbir örgütüne teslim olmayız. Milletimize güveniyoruz. Karar vermişiz bir kez. SİSTEMİN KOLTUKLARINA ESİR OLACAĞIMIZA... Abdullah Gül gibi ABD ile 2 sayfa 9 maddelik gizli antlaşma yapıp Çankaya koltuklarına oturtulacağımıza, şerefimizle İşçi Partisi'nin görevlerini yaparız. Tayip Erdoğan gibi ABD'nin BOP Eşbaşkanı olup Haçlı seferinde piyon misyonu üstleneceğimize, onurumuzla halkın neferi oluruz. Hilmi Özkök gibi başında ABD'nin geçirdiği çuvalla tarihe geçen bir SüperNATO memuru olacağımıza, Mustafa Kemal'in askerleri oluruz. ABD ve AB'den ilan edilen açık talimatlarla Atatürk Devrimcilerini hapislere atan operasyon görevlisi olacağımıza, yıkılmaz vicdanlarımızla sizin F tipi cezaevlerinizde yatarız ve yıkarız sizin duvarlarınızı da, zaten çökmekte olan kalelerinizi de! 20 BİN GİZLİ TANIK BİLE BULSANIZ... Anladınız mı yıkılıyorsunuz! 20 gizli tanık değil, 20 bin gizli tanık bulsanız yine yıkılıyorsunuz! Tarihe; şerefsizlere, alçaklara, düşkünlere ve muhbirlere muhtaç kalan iktidar sahipleri olarak geçeceksiniz! Sizi ABD yöneticileri bile kurtaramaz! Çünkü Türkiye'yi parçalamayı amaçlayan bir plana dâhil oldunuz; kirli çıkarlarınızı emperyalistlerin Millî devletimizi yıkma emelleriyle birleştirdiniz! Tekirdağ ve Kandıra F tipi cezaevlerinden duvarları yıkarak değil, kapıdan elimizi kolumuzu sallayarak çıkacağız. Çünkü o duvarların içine Cumhuriyet yıkıcıları, Milletin mallarını yiyerek haramzadelerine gemicikler alanlar, milyarlarca doları iç eden Soros bozuntuları, vatan toprağımız Diyarbakır'ı Kukla Devlet'e merkez yapma planlarına hizmet ederek ağır suç işleyenler konacak, Cumhuriyet Hukuku uygulanacak. Bu yazıyı yazdıktan sonra üç gün beklettim ve bir kez daha okudum, bir yanlış var mı diye. Tek cümleyi bir kez daha vurguluyorum: Başlatmayın şimdi departmanınıza! Doğu Perinçek İşçi Partisi Genel Başkanı Aydınlık, 20 Temmuz 2008, Sayı: 1097 NOT: Tekirdağ F Tipi Cezaevi'ne mektup, telgraf, belgegeçer (faks) yollayan bütün yurttaşlarıma, dostlara candan teşekkür ederim. Bu yazıyı zor günlerin öncülerine, başı dik yurttaşlarıma adıyorum. Hepsini yürekten duygularımla selamlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 sahi kaç oy almıştı geçen seçimde işçi partisi? millete güveniyolarmış ya..bakarsın yerel seçimde bütün belediyeleri falan silip süpürürler, ha? yoksa..yoksa milletimiz şahlanıp eline silahı alıp sokağa mı fırlayacak? doğu perinçek'in bunu yaptırmasının tek yolu milli takımda forvet oynayıp hattrick falan yapmasıdır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Bilemiyoruz sen ne öneriyorsun Sir Ali Kemal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 sir said: yoksa..yoksa milletimiz şahlanıp eline silahı alıp sokağa mı fırlayacak? doğu perinçek'in bunu yaptırmasının tek yolu milli takımda forvet oynayıp hattrick falan yapmasıdır =) Kalpaklı adamlarla, 20000 kişiyle meclisi basıp darbe yapacaktı hani bunlar? Kazanın doğurduğuna inanıyorsun da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Dogu Perincek budur. Ha bu arada soldaki bebek katili Apo sagda elini siktigida kopek soylu pkk militiani oluyor. http://www.nihalatsiz.org/per05.jpg http://www.nihalatsiz.org/Per07.jpg (Olurda bunnar fotomontaj cikarsa o zamanda 15 sene once komunist olup simdi Ulusalci diye entresan bi mantliteye donen libos perincek demekle yetincem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Biri şeyh dibinde poz verir, diğeri bölücübaşıyla sohbet eder. İkisinin birbirinden farkı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Şeyh ile terörist aynı şey mi ? Nerde hangi sözlükte bu tanım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ajandır bu doğu perinçek. geçmişte birçok devrimcinin saklandığı yer aydınlık gazetesinde planlarına varana kadar verildi. zaten İbo (İbrahim Kaypakkaya) bu şerefsizin ne halt olduğunu çözüyor ve tam vuracakken bu camdan atlayıp kaçıyor. ayağı çolaktır bu yüzden. Maoismi de parti tüzüğünden çıkartmışlar zaten. bayrak da kırmızı (sarıdan) beyaza döndü. Ulusalcı kanat çok yaşa ayaklarında şu aralar. içimde yağlar ballar eridi bunu ergenekondan aldıklarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 sg-1 said: Biri şeyh dibinde poz verir, diğeri bölücübaşıyla sohbet eder. İkisinin birbirinden farkı nedir? Bence saçma bir karşılaştırma olmuş. Gericilik = Cinayet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Hikmetyar ile Apoyu karşılaştırarak örneklemek... Buyrun size kısa bir hikmetyar tanımı; viki said: Gulbeddin Hikmetyar, (d. 1947) eski Afganistan başbakanıdır. 1989'da Afganistan Sovyet işgalinden kurtulduktan sonra 1992'de Afgan direnişçilerin oluşturduğu Yönetim Konseyi tarafından başbakan seçilmiştir. Daha sonra ise, ABD'nin Sovyetler'e karşı desteklediği afgan mücahitlerinin liderliğini üstlenmiştir. Halen ülkedeki en sözü geçen liderlerden biri konumunda olan Hikmetyar radikal islamcı çizgidedir fakat Taleban ile organik bir bağı bulunduğuna dair bir kanıt yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 sg-1 said: sir said: yoksa..yoksa milletimiz şahlanıp eline silahı alıp sokağa mı fırlayacak? doğu perinçek'in bunu yaptırmasının tek yolu milli takımda forvet oynayıp hattrick falan yapmasıdır =) Kalpaklı adamlarla, 20000 kişiyle meclisi basıp darbe yapacaktı hani bunlar? Kazanın doğurduğuna inanıyorsun da... eheh millet 20000 kişiden mi oluşuyo? ergenekon ayrı, doğu perinçeğin siyasi zırvaları ayrı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 @ sg-1 Bu resimlerde gördüğün adam bugün o çok sevdiğiniz ve masum olarak gördüğünüz ergenekoncularla aynı suçtan yargılanı yor. Hala ergenekonun olmadığını yada bu adamların masul olduğunu ida etmeye devam edecek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Şimdi bir köşeye tayyip i koysam bir köşeyede gerçek vatanını seven dini sömürmeyen müslüman büyükleri koysam bunlar dinci hepsinin kafasını uçurun desem doğru mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Rock said: @ sg-1 Bu resimlerde gördüğün adam bugün o çok sevdiğiniz ve masum olarak gördüğünüz ergenekoncularla aynı suçtan yargılanı yor. Hala ergenekonun olmadığını yada bu adamların masul olduğunu ida etmeye devam edecek misin? Bole bi mantik duymamistim hayatimda. YARGILANIYOR =! SUCLU ac bi sozluge bak yargilanmak ne demek. Hatta ozlu soz felan oku kimse suclulugu kanitlanana degin suclu degildir felan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Resmi gazete Tarih: 12.04.1003 Sayı: 25077 Karar Sayısı : 2003/5426 Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin terör örgütlerinin ve terörizmi finanse eden kişi ve kuruluşların mal varlıklarının dondurulmasına ilişkin kararları doğrultusunda bazı terör örgütleri, kişi ve kuruluşların Türkiye’de bulunan bankalar ve diğer mali kurumlar ile gerçek ve tüzel kişiler nezdindeki kiralık kasa mevcutları da dahil olmak üzere, tüm hak ve alacakları ile mal varlıklarının dondurulması ve bu mal varlıkları ile ilgili her türlü işlemin Maliye Bakanlığının iznine bağlanmasına dair 22/12/2001 tarihli ve 2001/3483 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı’nın eki listeye, ilişik listede adları belirtilen kişi ve kuruluşların ilave edilmesi; Dışişleri Bakanlığı’nın teklifi üzerine, Bakanlar Kurulu’nca 28/3/2003 tarihinde kararlaştırılmıştır. Bu listenin 6. maddesinde kimin adı var, hayatta tahmin edemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Rock said: @ sg-1 Bu resimlerde gördüğün adam bugün o çok sevdiğiniz ve masum olarak gördüğünüz ergenekoncularla aynı suçtan yargılanı yor. Hala ergenekonun olmadığını yada bu adamların masul olduğunu ida etmeye devam edecek misin? Masum demiş miyim bi yerde Perinçek için? Hatta dön dolaş aylar öncesinde Alemdaroğlu ve Selçuk'la beraber bu adamı gözaltına aldıklarında, "rektörle gazeteci çıkar, ama Perinçek paçayı kurtaramaz, daha karanlık ilişkileri var" diye yazan bizzat bendim. Siz hala ergenekonla yersenekonu birbirine karıştırmaya devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 sir said: sg-1 said: sir said: yoksa..yoksa milletimiz şahlanıp eline silahı alıp sokağa mı fırlayacak? doğu perinçek'in bunu yaptırmasının tek yolu milli takımda forvet oynayıp hattrick falan yapmasıdır =) Kalpaklı adamlarla, 20000 kişiyle meclisi basıp darbe yapacaktı hani bunlar? Kazanın doğurduğuna inanıyorsun da... eheh millet 20000 kişiden mi oluşuyo? ergenekon ayrı, doğu perinçeğin siyasi zırvaları ayrı =) Ayaklanma dediğin, eline silah alıp isyan etme dediğin 70 milyonun tamamıyla mı oluyor, anlamadım ben. Hem adama 20000 kişiyi ayağa kaldıracaktı, darbe yaptırtacaktı diye zırva bi suçlama atıyorsunuz, sonra da bu adamda o potansiyel nerde diyorsunuz. Bu ne perhizi, bu ne lahana turşusu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 said: Tayyip’in efendisi şeriatçı terörist ! Pentagon, ABD Kongresi ve Birleşmiş Milletler (BM), "Hikmetyar şeriatçı terörist. Dünya için büyük bir tehdit. Onu destekleyen kişi ve ülkeler cezalandırılacak" diyor. Türkiye Cumhuriyeti, "Bu azılı teröristin malları dondurulsun" kararı veriyor. Başbakan Tayyip Erdoğan, onun dizlerinin dibinde oturuyor! 1-BAKANLAR KURULU KARARI: TERÖRİST ABD Kongresi'nin 19 Şubat'ta aldığı "Hikmetyar dünyayı tehdit eden teröristtir. Bütün malvarlığı dondurulmalıdır" kararının ardından Birleşmiş Milletler de benzer yönde bir karar aldı. Bu karar, kabul edilmesi için BM'ye üye tüm ülkelere olduğu gibi Türkiye'ye de gönderildi. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, bu BM kararını 28 Mart 2003 tarihinde imzaladı ve Cumhurbaşkanı'nın da onayından sonra, Resmi Gazete'de yayımlattı. Kaderin cilvesine bakın ki, Hikmetyar'ı 'en önemli terörist' ilan eden Bakanlar Kurulu kararının altında Başbakan olarak Tayyip Erdoğan'ın imzası vardı. Tayyip'in imzasıyla kanun haline gelen karara göre, Gülbeddin Hikmetyar, azılı terörist listesinin altıncı sırasına konuluyor, Türkiye'deki malvarlığı donduruluyordu. Kararın altında imzası olan bakanlar açısından bu iş, Hikmetyar'ı tanımadıkları için, 'sıradan' bir olaydı. Ancak Hikmetyar'ın dizlerinin dibine oturmuş biri olarak o kararı imzalamak, Başbakan için kolay değildi. Tayyip, tıpkı kendisine ait sözdeki gibi yaptı, "Mücadeleyi iktidara götürme noktasında gerektiğinde papaz elbisesi dahi giyerim" dedi ve Gülbeddin Hikmetyar'ın kararını sessiz sedasız imzalayıverdi... 2-PENTAGON: HİKMETYAR'I DESTEKLEYEN EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILACAK İşte bir belge daha... Belge, CDI (Center for Defanse Information) yani ABD Savunma Bilgi Merkezi kaynaklı... Başında ABD'li emekli askerlerin bulunduğu CDI, Amerikan Kongresi de dahil olmak üzere ABD Hükümeti'ne, işbirliği içindeki bazı ülkelerin hükümetlerine, uluslararası ajanslara bilgi ve analiz desteğinde bulunuyor. CDI'ın Hikmetyar'ı "Dünyanın en azılı teröristleri" listesinde ilk sıralara taşıyan raporunda aynen şu bilgiler yer alıyor: "Hikmetyar'ın güçleri, ABD'ye rağmen Afganistan'da büyük bir bölgeyi hala denetimi altında tutabiliyor. CIA, köktendinci Gülbeddin Hikmetyar'ı ve örgütünü, bütün köktendinci diğer örgütlerin en büyük yardımcısı olarak görüyor. Taliban ve El-Kaide, Hikmetyar'ın kanatları altında tekrar yapılanmaya çalışıyor." CIA, Afganistan'daki en büyük tehlike olarak Gülbeddin Hikmetyar'ı görüyor. CIA, Hikmetyar'a yönelik 2002 yılının Mayıs ayında bir suikast girişiminde bulundu. Suikast girişimi, CIA'e ait insansız bir uçak tarafından gerçekleştirildi. Ancak sonuç alınamadı. Hikmetyar, Afganistan'da Koalisyon Güçleri'ne ve ISAF kuvvetlerine defalarca saldırdı. 19 Şubat 2003'te, ABD Kongresi kanun hükmünde bir kararnameyle Hikmetyar'ı 'Dünyayı tehdit eden bir terörist' olarak ilan etti. Amerika'daki malvarlığını dondurma kararı aldı. ABD aynı kararda, Hikmetyar'a destek veren kişi ya da ülkelerin en sert şekilde cezalandırılacağını duyurdu. KİM BU GÜLBEDDİN HİKMETYAR? Gülbeddin Hikmetyar, 1970'li yılların başında Afganistan'daki Peştunlar arasında etkin olan Hizb-i İslami örgütünü kurup Afgan cihadını başlattı... Hikmetyar, Afganistan'da yıllar süren kanlı iç çatışmaların ardından Başbakan koltuğuna oturup dini liderlerle birlikte ülkeyi yönetmeye çalıştı. Başbakanlığı'nda kanlı bir diktatör olan Hikmetyar, bir süre sonra muhalif güçler tarafından devrildi. Fakat, iktidarı bırakmak niyetinde olmayan Hikmetyar, kendini deviren güçlerle ve ülkede yönetimi tamamen ele geçiren Taliban'la hemen uzlaştı. Hatta, Afganistan'da 'misafir' olduğu söylenen terörist El Kaide örgütünün lideri Usame Bin Ladin'le çok sıkı ilişki içine girdi. Uluslararası kaynaklara ve özellikle Pentagon'a göre, 11 Eylül saldırılarının bir planlayıcısı Bin Ladin ise diğeri de Gülbeddin Hikmetyar. Hikmetyar... Hikmetyar, ABD'nin Afganistan'a girmesinin ardından ülkesinden kaçtı. Şu anda Afganistan'da mı, yoksa başka bir ülkede mi olduğu bilinmeyen, ancak her yerde aranan Hikmetyar, Taliban ve Bin Ladin'le beraber olduğunu bir demecinde şöyle anlattı: "Taliban ve El-Kaide ile ölene kadar birlikteyim. Şanlı cihadımız, tüm dünyada devam edecek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ABD ye göre devirdiği tüm hükümet liderleri ya terörist ya savaş suçlusu ya da terörizme destek veren olarak damgalanıyor. Pentagon raporlarını o yüzden bi zahmet yazma. Zamanında zaten hikmetyarı ABD nin desteklediğini de unutma , şu anki Elkaide de dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Bana ne pentagon raporundan, ben resmi gazetemle, bakanlar kurulumla onaylamışım. Onu da mı sallayayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ne demişim ? Pentagon raporlarını demişim. Ok ? Bikaçdefa daha oku mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ne demişim? Bana ne pentagon raporundan demişim, ben altında başbakanın cumhurbaşkanının imzası olan rapora bakarım demişim. Çok karmaşık da yazmıyorum halbuki, bildiğin sokak Türkçesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ACaip polemikçi adamsın yahu , said: bakanlar kurulumla onaylamışım. Onu da mı sallayayım? Bu lafına diyorum ben. Sen biraz dışarıda dolaş , hava al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 İyi hadi dediğin gibi olsun. Yalnız bi anda anti-amerikancı olup adamların hükümet kurma/hükümet yıkma, işine geleni terörist sayma/işine geleni kahraman yapma özelliğini dile getirmene hayran kaldım. Türkiye'de yapmıyolar tabi böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 @ BonePART Yazdığım yaıyı nerenle okudun merak ediyorum. Ben kesin kez suçlu diye birşey yazmış mıyım? sg-1 said: Masum demiş miyim bi yerde Perinçek için? Ben de zaten masum dedin demedimki. Ben ergenekonu hala redede biliyormusun demiştim sen de "evet" demişsin. sg-1 said: Çok karmaşık da yazmıyorum halbuki, bildiğin sokak Türkçesi. Sen bir şey yazmıyorsunki. Sadece c/p yapıyorsun. Geriye kalanlarda o c/p'nin özeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar