Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 P700-128 Ramcik-1 GB boş yer-32 MB Ekran kartı Sürünürmüyüm? Yapılır mı bu bana?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 1gb boş yer bile yetmez ne yazık ki ..[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 bende niye 2.70gb .. ? edited : çünkü kuruyosun bi bakıyosun ki 2.70 olmuşşş .. [Bu mesaj odchu tarafından 02 Nisan 2004 01:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Nııııhhh.. yavaş :) teker teker :) HDD den başka,sorun çıkarcak ney var?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ram, işlemci, grafik kartı .. :) bilgisayarın 4de 3 ü ..[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 bu arada bugün hollanda dan biriyle konuşuyoduk 1.5mbit için 80 euro ödüyomuş.. biraz pahalı di mi ??dedi.. eyy Allahım dedim ..[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 işlemci kurtarır, 256 olsa eh işte kalabalıkta bezersin ram 512-1024 olsa rahat edersin ekran kartı 32mb demişsin tnt ise yükleme gf2 ise yükle kurtarır oyun 2.5gb civarı yer istiyor bide 1.5-2gb da çalışma alanı olsa fena olmaz[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 1gb istemese download için ykleecektimvalla, ss'lere baktıkça canım çekti. böyle de canımı çektiren pek mmorpg olmadı.. ah adsl ya da kablo olacaktı da şu arcane'in kulağını çekecektim bunda da..[signature][hline]StarLight, 01 Nisan 2004 03:22 tarihinde demiş ki: Ya niye üziyim ki Arcane'yi. Aksine çok seker , çok minnoş. Mülis bi tipi var. Akıllı uslu birine benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 capon şeysiyle işim olmaz[signature][hline]Arcane, 02 Nisan 2004 04:22 tarihinde demiş ki: K@#Ø%! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 kore :)[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 eh ben de bir yere mesaj attı diye şenlendiydim, neyse.. kore şeysi yesin seni, süper grafikler ya. wow quake2 gibi poligon poligon kalmış yanında..[signature][hline]StarLight, 01 Nisan 2004 03:22 tarihinde demiş ki: Ya niye üziyim ki Arcane'yi. Aksine çok seker , çok minnoş. Mülis bi tipi var. Akıllı uslu birine benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: odchu, 02 Nisan 2004 01:43 tarihinde demiş ki: bu arada bugün hollanda dan biriyle konuşuyoduk 1.5mbit için 80 euro ödüyomuş.. biraz pahalı di mi ??dedi.. eyy Allahım dedim .. aglamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar