Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çalışırmı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende niye 2.70gb .. ?

edited : çünkü kuruyosun bi bakıyosun ki 2.70 olmuşşş ..

[Bu mesaj odchu tarafından 02 Nisan 2004 01:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu arada bugün hollanda dan biriyle konuşuyoduk 1.5mbit için 80 euro ödüyomuş.. biraz pahalı di mi ??dedi.. eyy Allahım dedim ..[signature][hline]sadece ölüm ...
Mesaj tarihi:
işlemci kurtarır, 256 olsa eh işte kalabalıkta bezersin ram 512-1024 olsa rahat edersin
ekran kartı 32mb demişsin tnt ise yükleme gf2 ise yükle kurtarır
oyun 2.5gb civarı yer istiyor bide 1.5-2gb da çalışma alanı olsa fena olmaz[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci,
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita...
İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana...
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita.
Mesaj tarihi:
1gb istemese download için ykleecektimvalla, ss'lere baktıkça canım çekti. böyle de canımı çektiren pek mmorpg olmadı..

ah adsl ya da kablo olacaktı da şu arcane'in kulağını çekecektim bunda da..[signature][hline]StarLight, 01 Nisan 2004 03:22 tarihinde demiş ki:
Ya niye üziyim ki Arcane'yi. Aksine çok seker , çok minnoş. Mülis bi tipi var. Akıllı uslu birine benziyo.
Mesaj tarihi:
eh ben de bir yere mesaj attı diye şenlendiydim, neyse..

kore şeysi yesin seni, süper grafikler ya. wow quake2 gibi poligon poligon kalmış yanında..[signature][hline]StarLight, 01 Nisan 2004 03:22 tarihinde demiş ki:
Ya niye üziyim ki Arcane'yi. Aksine çok seker , çok minnoş. Mülis bi tipi var. Akıllı uslu birine benziyo.
Mesaj tarihi:
said:
odchu, 02 Nisan 2004 01:43 tarihinde demiş ki:
bu arada bugün hollanda dan biriyle konuşuyoduk 1.5mbit için 80 euro ödüyomuş.. biraz pahalı di mi ??dedi.. eyy Allahım dedim ..

aglamak istiyorum
  • Yeni Oluştur...