Kaede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Fabulous - Bounen no Xamdou - 20v2 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 20v2 nin farkı ne acep? 18 den itibaren izlemedim de onları hep birlikte indircem, sanırım 20v2 yi indirmeliyim öyleyse 20 nin yerine di mi.. evet... [noob mode off] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Evet v2 indiriver. FPS kayması olmuş encodelama sırasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Çok güzel bu anime ailecek hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 İlgilenen varsa 25 çıktı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 25 İnanılmaz iyi bir bölümdü.Gerçekten çok beğendim.Özellikle Nakiamiyle Sannovanın arasındaki konuşmalar çok güzeldi.Bu hafta final bölümü Çıkıyormuş.OFF bitmesin:(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 25 le ilgili bir soru Şimdi bu North tyrant ın oluşturulma hikayesi ile Xamdo lar neden oluşturuluyorun mantığını açıklayan biri olursa pek bir sevindirik olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Fabulous - Bounen no Xamdou - 22 720p Fabulous - Bounen no Xamdou - 23 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Fabulous - Bounen no Xamdou - 24 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Son bölüm hala düşmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Yok düştü de encodelanmamış 2.5gb lık hali var dünden beri. Onu linklemiyim isterseniz biraz büyük 720p için 2.5gb :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Yok abi beklerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Çok bekletmiyelim o zaman ve kapanışı yapalım Fabulous - Bounen no Xamdou - 25 720p Fabulous - Bounen no Xamdou - 26 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Heyacan dorukta. Şimdi neye başlayacak yapımcılar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Hero Man ile yeni bir Fullmetal Alchemist serisi geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 E7 movie yapıyorlar. Halen devam eden Soul Eater var. Nisanda gelicek FMA 2. sezon var. Birde yanlış olmasın ama yanılmıyorsam amerikan ortak yapımı süper kahramanlı birşeyler vardı planda. Promotional resiminde bir bayrak önünde kolu değişen bir genç vardı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Dregoth said: 25 le ilgili bir soru Şimdi bu North tyrant ın oluşturulma hikayesi ile Xamdo lar neden oluşturuluyorun mantığını açıklayan biri olursa pek bir sevindirik olurum. Leyn biri cevap versin abi 26 yı izlemeden şu sorulara cevap arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bunu yeni bitirdim ben.uzun zamandir boyle epic seri izlememistim.karakterler,hikaye islenisi,muzik,animasyon.herseyi ile orijinal ve superdi.izleyin,izlettirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Yango ile Akiyuki nin quickening chamberın kapanan kapağını tutmaya çalıştıkları sahnede bildiğin hüngür hüngür ağladım :/ Geneline bakarsak çok güzel bir dizi oldu. Ha eksikleri varmıydı, evet vardı. Bir çok yerde konu çok dağıldı, çok vakit harcanan yada çok önemli olduğu izlenimi bırakılan subplotlar düzgün bağlanamadı, düzgün sonlandırılamadı, düzgün açıklanmadı. Eureka7 veya RahXephon izleyenler o kadar rahatsız olmaz bunlardan ama normal bir izleyicinin kafasında çok soru işareti bırakıyor bu da dizinin esas güzelliklerini gölgeleyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Yeni başladım bende, 6 bölüm izledim, şimdilik çok güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Bitti, güzeldi, nakiami nin geldiği yerden sezon 2 bekliyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 son 10 bölüm birikmişti, aradan çıksın diye izleyeyim dedim, pişman oldum. bazı bölümler o kadar sıktı ki ortasında durdurdum bıraktım öyle. sonlara doğru iyice evangelion hissi verdi, neyse ki bakayuki bir şinci değil. son bölüm eh işte biraz melankoli filan ama noluyo kim neyi niye yaptı diye toparlayamadılar uzun süre. çeviride mi eksik/yanlış var diye düşünmeden edemedim ama iyi kötü kabaca anlaşıldı olaylar. ekşın bölümlerindeki saçmalıklara normalde göz yumarım ama abarttılar bir ara onu da, gemiler aoe ile patlaya patlaya bitmedi bizimkiler qq spam'le sıyrık almadan gidiyor falan filan neyse artık. final ile ilgili bravo demek istiyorum nakiami kubbeden çıkana kadar 1000 yıl düşünsem oğlumun otobüsünü havaya uçuran intihar bombacısını evlatlık edinme gibi bir eylemi tahayyül edemezdim. harbiden helal yani peygamber olsan belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Az önce son bölümü izledim. Güzeldi, Euraka 7 gibiydi. Son bölümler özellikle hiç beklediğim gibi çıkmadı, şaşırttı. Ama: [spo=Ending] Olayların gelişimi filan şaşırttı. Nakiami ve Akiyuki'nin sonunun öyle olacağını düşünmüyordum. Şaşırttı ve beklenmedikti, yani hoşuma gitti; fakat en sonda Akiyuki'yi tekrardan göstermeseler daha etkili olurdu bence[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 OST çıkmış merak edenlere, bütün dizinin hüzününü tekrar yaşatıyor. Dragon Age in müziklerini kapattım arkada dinliyorum. O derece başarılı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Baya önceden izlemiştim ama yazmayı unutmuşum. Çizimler çok iyi olmasına rağmen rezalet bir anime ne hikaye bütünlüğü var ne adam gibi konu belli, sonuda saçma sapan. Animenin gizemli bir hava ile yürümesine bişey demiyorum, hatta böyle olayları verip dünyasının anlaşılmasını izleyiciye bırakılması orijinal ve de hoş bir fikir. Ama bu hareketi en sonunda açığa çıkarmazsan iş değişir. Hatta son bölümlerdeki karakterlerin (Baş erkek karakterin yaptığı ana hareketler) cidden altyapısız olduğu için çok havada duruyor. Bu da animenin kalitesini büyük bir ölçüde zedeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar