Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 fab dışında 720p release cıkaran yokmu ya, hala ortada yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Somedouches çıkarıyor kodlanmamış 2gblık 720p, diğerleri zaten genelde onun encodelanmış hali oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 11 ci bolum mininova da yok en azından, nerden indirdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Xam'd 11 SD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Oh be sonunda 10-11 720p releaseleri geldi ama encodelanmamış 2gb :> Yakında damlamaya başlar 350mb lık 720pler. ayrıca 12 gebersin şu furichi iti artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Fabulous - Bounen no Xamdou - 10 720p Fabulous - Bounen no Xamdou - 11 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Dayanamadım indirip izledim ben dandik versiyonları. son 3 bölüm neyi kurguluyor, inşallah birşeyleri kurguluyordur yada.. bol aksiyon desem yok taban doldurma çalışmaları desem.. varsa da ben idrak edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mecha sevmeyene overrated gibi geldi bana da.Gerçi tam olarak mecha da değil ama.Bones hatrına baktım.Çok beğenemedim bunu ben. Kimisi de tapıyor bu animeye zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ya bitmedi o yüzden over-rated diyemeyecemde... kendi benzerlerini rahxephon ve eureka 7 mı desem. geçtiği pek bi yerde yok şimdiye kadar herşey tahmince gidiyor yani. kötü değil tamam ama süper iyide değil sanki. Şu an abartanlar overrated muhabbetine kaçıyor daha hiçbir şeye (hiruko olsun başka şeyler olsun) bi açıklama getirme çabasına girmediler. Asıl adam gibi bir bağlama olursa o zaman taktir ederim. Ama eureka 7 ilk 13 bölümü bundan daha iyi olduğunu söyleyebilirim kendi adıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 pek bi ilerleme olmuyor.benide hafiften baymaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Karakter odaklı anime sevmiyorsanız izlemeyin. Şahsen ben bir sürü farklı koldan ilerleyen, yüksek bütçeli, karakter odaklı, steampunk başka bir anime için ruhumu satmaya hazırım. Ayrıca son bölümlerde neyi anlamadınız ki ? Dizi aksiyon odaklı bir dizi değil ama o yönden eksik de değil. Olduğu zamanda görsel olarak yeterince güzel ekrana aktarılıyor. Karakterler çok güzel şekilleniyor. Hani bazı terimleri anlamıyoruz diye diziye zorlama gizem verilmeye çalışıldığını düşünüyorsanız antipati beslemeniz doğal. Eureka 7 izlemeseydim bende aynı durumda olurdum. Bütçesini falan kenara bıraksam sırf gerçekçi karakterleri, karakterlerin düştüğü zorlukları ve o zorlukları yenmelerini izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 aha şuraya yazıyorum o gözlüklü eleman kendini geliştirip sondan bi iki önceki boss olacak. dövüşten sonra ya "seni hep kıskandım" gibisinden bişey diyecek yada son boss a karşı kendini feda edecek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bide kaede paso anlamamışsınız yazdın da... anlayıpta sevmemiş olabiliriz yani... Öyle ölümüne karmaşık şeylerde yok hani. Çoğu tahmin edilebilir şeylerdi şimdiye kadar. Öyle süper şarkılarıda yok hani... (ed çıkmadı hala ona kızgınım) karakter konusunda ise dediğim gibi züper düper orjinal bi karakter yok. Hepsi tanıdık böyle. Ana eleman rahxephondaki elemanın bi değişiği mesela. Ana hatun eureka 7daki. Bi kaptan var demek isterdim ama oda bilindik (ama kesinlikle taktir etmiyor değiliz kendisini). Yani illa bu animeyi sevmemek için anlamıyor olmaya gerek yok hani... Anlayıpta çekmeyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ayato ile Akiyuki arasında uzaktan yakından alaka yok. Karakter tiplerinden, ilişkilerine, karakterlerine, amaçlarına kadar hiçbirşey ortak değil. O nasıl benzetme ? Raigyo yok E7 de, kaptana en yakın Holland ile bile aralarında uçurum var. Haru ile Nakiamiye girmiyorum bile. Problemli ebeveyn de işlenmedi diğer iki animede. Kim neye benziyor anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Nereden bakıyorsunuz çıkıp çıkmadığına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 karakter odaklı anime sevdiğim halde mecha'ya özel ilgim olmadığından bana en baştan beri overrated geliyor. hiçbir karakter özel sempatimi ya da antipatimi toplayamadı halen. steampunk kısmı da bastırılmış kalıyor nihayetinde bu mecha olaylarının yanında, prodüksiyon değerleri dışında hiçbir yanı yok doğrusu ilgimi cezbedebilen ama nihayetinde bir yere bağlanır umuduyla, başladım diye izliyorum şahsen. şikayetçi değilim ama sezonun en iyisi vs değerlendirmelerine çok uzak şu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Demonoid'den çekiyorum ben, oradan yayınlayan bir grup var. Ama 13. bölüm hala PSN'de yayınlanmadı. Bir gelip gitmiş, sorun var sanırım, bekliyoruz. Epey sevdim ben. İzlediğim ilk Mecha, ondandır belkide. Bunun gibi başka bir Mecha tavsie eder misiniz? Evde RahXephon diye birşey var, ona başlarım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Düşük kalitede 12 çıkmış, onu istemiyorum ben. Baktım şimdi trackera mininovadan daha çıkmamış. Hadi çıksın 720 p si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 GERGE pek bir mechalık yanı yok Xamdou'nun yani mecha olarak izleme :> Eureka 7 deniyebilirsin aynı kıvamda ama uzunluğu ve biraz çocuklara yönelik oluşu itici gelebilir. Yoksa caste alışırsan süperdir. Eureka'nın "Renton, ishoni iko" dediği zaman yürü beeeeee demiyeni almıyorlar foruma :> RahXephon daha farklı. Xamdou gibi unorthodox çizimleri falan yok. Konusu güzel ama benzerlikleri yüzünden Eva ile çok karşılaştırılıyor o yüzden baya seven/sevmeyen kitlesi var. Güzeldir, dene ama Xamdou benzerliklerinin eksikliği seni şaşırtmasın. Xamdou HD ripini somedouches yapıyor 2gb, diğer gruplar zaten onu kodluyorda 350mb versiyonları çıkıyor. Daha somedouches çıkarmadığı düşünülürse baya var. Pek sevmesemde HD varken SD izlemeyi, söz konusu anime Xamdou olunca dayanamıyorum. 13. bölüm içinse Demonoidde birşeyler diyor. PSNe kondu, kısa bir süre sonra kaldırıldı falan. Baya kötü de ripi varmış bir tane SD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 O SD mininova'da var: 400x200 civari birşey ama, çekmedim. Demonoid'deki adam kendisi decode ediyor PSN'den bildiğim, ses kalitesi pek iyi değil ama görüntü bir SD için epey iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Evet audio codec olarak LAME kullanıyor baya düşük bitratede =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Özelden adama sese dokunma aac bırak ya da en azından ogg falan kullan dedim ama dinlemedi. newbielerde olmama ihtimali olan bir şey kullanmak istemiyormuş. Gerçi o da haklı. Yine de mp3 bırakıp bitratei artırabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 O görevini yapsın ulaştırsın halka, DVDler çıkınca millet satın alsın yeter napalım :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Sony hadi koy şunu PSN'e =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Düzgün bir 13 SD çıkmış galiba 13 SD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar