Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 http://img5.anidb.net/pics/anime/9735.jpg Prensibimdir Bones'dan yaoi çıksa izlerim. Her sezon bu kadar yüksek kalitede anime ortalaması tutturmuş başka bir stüdyo yoktur benim gözümde. Bu sebepten başladım Bounen no Xamdou izlemeye, karşılaşacağım şeyi bilmeden. Dizi PSN'de yayınlanıyor ve sırf bu yüzden PS3 alıcağım tarihi erkene almaya çalışıyorum. 1 günlük geçikmeye bile dayanamıyorum. Evet, dizi o kadar iyi. Dizinin devasa bir staffı var. Ciddi ciddi şu insanları aynı projeye toplayan şahsı alnından öpmek istiyorum http://img329.imageshack.us/img329/3964/1218672094116dm6.jpg Konuyu aynen kopyala/yapıştır geçiyorum. Akiyuki, the main character of the animated series, lives on Sentan Island, a land that has preserved its status as a free and peaceful island in a world consumed by fighting between the Northern and Southern Governments. All of this changes when Akiyuki boards a bus along with a mysterious white-haired girl who transforms his arm with the lost memories and power of Xam'd. As Xam'd, Akiyuki goes on a rampage and is saved when a foreign girl with red hair named "Nakiami" calms him down, taking him back to her postal vessel. Akiyuki now must gain control of his powers and use them against the Northern Government's latest weapons, known as "Humanforms". Travelling the world on a postal vessel, Akiyuki hopes to return home one day, but until then he befriends other passengers on the boat. Animasyon: Akıcı ve gerçekçi. Sanki bir anime değilde aktörlerin oynadığı bir dizi izliyor gibi hissediyorsunuz. Gündelik hayat dışında aksiyon sahneleri de çok güzeş yapılmış. Daha ilk bölümdeki transformasyon sahnesi kadar çarpıcı bir sahne yakın zamanda görmedim. Müzik: OP ve ED loopa alınıp dinlenicek kadar güzel. Arka plan müzikleri ise gündelik hayat sahnelerinde huzur verici yavaş parçalardan aksiyon sırasında epik fantazi film müziklerine kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Karakterler: Herhalde dizinin en büyük artısı karakterleridir. Abidik gubidik saçma sapan davranışlarda bulunan, hareketlerine anlam veremediğim, bana itici gelen henüz bir karakterle bile karşılaşmadım. Karakterler hem güzel portrelenmiş hemde o kadar insancıl, o kadar gerçekci davranıyorlar ki yanlış olduğunu düşündüğünüz bir karar verdiklerinde bile kızamıyorsunuz. Seslendirme: Çömünden ustasına bir çok kişiye yer verilmiş. Özellikle Yuko Sanpei'nin (Nakiami) performansına hayran oldum. Unutmadan söyliyim dizimiz aynı zamanda buram buram steampunk. Şu anda iddiada bulunmak için çok erken ama dizi böyle giderse bir başyapıt olur. 10 senedir böyle çarpıcı bir ilk bölüm görmedim. Dizi PSNde yayınlanıyor. Yayınlandıktan en fazla bir gün sonra SD torrentleri çıkıyor. İmkanınız varsa 720p izlemenizi tavsiye ediyorum. Upscale değil ve gerçekten gözlerinizi şımartıyor. Türkiye de PSNin durumu nedir tam olarak bilmiyorum ama yapımcı firma PSNde diziyi paralı izlettirdiği için torrent vermek doğru olmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Türkiyeden PSN kullanılamıyormuş. İlla yabancı adres göstermek gerekiyormuş. Bunu Türkiyede lisanslı olmamak olarak görüyorum bu yüzden buyrun torrentler Fabulous - Bounen no Xamdou - 01 720p Fabulous - Bounen no Xamdou - 02 720p Fabulous - Bounen no Xamdou - 03 720p Fabulous - Bounen no Xamdou - 04 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Daha sadece ilk bölümünü izleyebilmiş olmama rağmen çok sevdim şimdiden. Özellikle açılışı ve açılıştaki şarkı günlerce loop halinde döndü listemde. Runawayrunaway modunda dolaştım sürekli. =p Zaten söz konusu BONES olunca geriye diyecek birşey kalmıyor, izlenmeli, izlettirilmeli... ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 lol GG feci takti bu fabulous olayina dsfasfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 güzel ilgi çekici bi seri ben izliyorum. tavsiyede ederim açılışıda bi ayru güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Bones'dan olması + Kaede'nin ilk paragrafta o kadar övmesi yetti bana. Koydum torrentleri indiriyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Hiç yoktan şu 4 bölüme bir göz atın. Cidden animasyonu, karakterleri, müziği, seslendirmeleri, atmosferi, aksiyonu, draması, patlamaları, herşeyiyle on numara dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ben de geçen gün farkettim, indirmek için birkaç bölüm daha çıkmasını bekliyordum ama bakalım hemen madem. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 OP ED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Kaptan için bile izlenir... Nasıl bir hatundur allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 "raven haired beauty" haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Kaede said: "raven haired beauty" haha "One rule all women must follow, is not risk your life on compassion. Keep lock on your house and your crotch." :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 hmm, daha izlemek lazım herhalde. konu hiç sarmadı henüz, (humanform geyiği) biraz sıkıldım hatta yer yer. kim kime dalıyor anlamadım bile bir ara ama geriye sarasım da gelmedi hani. neyse çıktıkça bakacağım tabii, animasyon çok iyi en azından. karakter kadrosu da geniş ama nedense ısınamadım pek hiçbirine, ilerledikçe biraz daha tanırız sanırım. potansiyelleri var ancak. erken tabii birşey konuşmak için, kaç bölüm belli değil anlaşılan henüz. sadece ilk izlenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Fabulous - Bounen no Xamdou - 05 720p Heroicteydim "sorry my cat is giving birth" dedim alt+f4 bastim. HIZLI İN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Kaede said: Fabulous - Bounen no Xamdou - 05 720p Heroicteydim "sorry my cat is giving birth" dedim alt+f4 bastim. HIZLI İN LAN Ohah, bahane süpermiş yalnız. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 beşinci bölümde biraz daha ilginçleşti konu, fena değil. 5 nihayet yazabildi mektubu heh, ailesi hala öldü sanıyor çocuk mektubu vermeyi unutuyor o da iyi. :P yolda kaybolur gibi bir his doğdu içime ama dur bakalım.. mektup varmazsa ilerki bölümlerde bu okul arkadaşları birbirini vuracak anlaşılan, kız son anda hatırlayacak gibi bir düşünce oluştu. yazmayı unutmuşum, op şarkısı süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Muhteşem gidiyor valla hele o 5. bölüm sonundaki mektup öldürdü beni. Çok iyi oldu bu bayık sezonda Xamdou. Beboptan beri bu kadar beni kendine bağlayan bir diziyle karşılaşmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Tek birşey hariç herşeyi beğendim. Müzikler, çizimler, karakterler filan herşey çok güzelde, Abi nedir O Xam'd'nun tip öyle ya. Yandan yemiş Beyaz "Alien" gibi. Generik farklı birşeyler yapıyorlar, bu da shounen değil farkındayım ama biraz daha karizmatik birşey yapabilirlermiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 maalesef tasarımlar bana da çok itici geldi aynı nedenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 6. bölüm çıkmış şimdi iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Fabulous - Bounen no Xamdou - 06 720p Euforiadan kendimden geçince torrenti unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 FLCL gibiyse sanırım -en azından- şu aralar izlememe gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Yok tam FLCL gibi değil daha çok Bible Black + Elfen Lied arası birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 yok flcl ile alakası yok, biraz evangelion, biraz cowboy bebop, biraz da last exile belki? soyut bir olay yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Şimdi, ben animeleri plot sağlamlaşmadan izlemeye başlamayı sevmiyorum. Bunun durum nasıl, epey merak ettim, şu an başlanabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar