Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başlık bulamadım :/

JD

Öne çıkan mesajlar

Kız daha üniversiteye giricek ama şimdiden evlilik planları yapıyo öylemi.Durum vahim gözüküyor,acı ama gerçek.Sağlam temeller üzerine kurulmadıysa o ilişki o kız üni de zengin yakışıklı bi mühendise seni tekmeler,benden söylemesi.

Daha yaş 20 muhtemelen askerlik de yok,askere gidene kadar diğer güzel kızla git vakit geçir,hata baktın uyuşuyonuz,asker dönüşü 2 senede öyle takılırsınız.Gerçi hernekadar varsayımlar üzerine konuşuyor olsamda bu böyle.Zamanın ve yaşının kıymetini bil.Şimdi kimler iç geçiriyodur "ah keşke bende 20 yaşında olsam şunu yapardım diye" ama sen geçirme "Ben 20 yaşındayken şunları şunları yaptım" de.

Zaten 23-24 yaşına kadar kimseye bağlanmıyıcan.25-27 yaşında da evlenicen.

Ama son karar tabi senin.Bak sen 2 tane arasında gidip geliyon,bizde daha kız arkadaş mevcut değil.
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:
Kız daha üniversiteye giricek ama şimdiden evlilik planları yapıyo öylemi.Durum vahim gözüküyor,acı ama gerçek.Sağlam temeller üzerine kurulmadıysa o ilişki o kız üni de zengin yakışıklı bi mühendise seni tekmeler,benden söylemesi.

Daha yaş 20 muhtemelen askerlik de yok,askere gidene kadar diğer güzel kızla git vakit geçir,hata baktın uyuşuyonuz,asker dönüşü 2 senede öyle takılırsınız.Gerçi hernekadar varsayımlar üzerine konuşuyor olsamda bu böyle.Zamanın ve yaşının kıymetini bil.Şimdi kimler iç geçiriyodur "ah keşke bende 20 yaşında olsam şunu yapardım diye" ama sen geçirme "Ben 20 yaşındayken şunları şunları yaptım" de.

Zaten 23-24 yaşına kadar kimseye bağlanmıyıcan.25-27 yaşında da evlenicen.

Ama son karar tabi senin.Bak sen 2 tane arasında gidip geliyon,bizde daha kız arkadaş mevcut değil.

ya abi olay şöyle kız sadece sen dio zaten şu an isteyenleri var ama sadece seni istiyorum diyo o manada bi sorun çıkmaz ki ailesiyle fln tanıştı . Askerlik bilmiyorum ya bi şekil aslında kalp ameliyatı olup askerden kaytarmayı düşünüyorum ^^ . bu ilişkim heralde elde edebiliceğim en bana aşık ve en köklü ilişki olur ama işte bu yüzden tedirginliğim var bu kızı kaybedersem ilerde lan salak naptın demek istemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakmada sen o kıza aşık deilsin kanımca.sadece bağlanmışsındır daha doğrusu alışmıssındır.yaşın kaç senin daha ya ne evliliği.yapabilceğin tadabilceğin herşey tad ondan snra evlen.aldat üz kavga et hepsini yap.sonra içinde kalmasın evlenince yapma.

Dip NOT : diğer kızı da idare et hatta başka varsa onları da al kadroya
Sosyal ağlarda paylaş

Aklın kayıyorsa diğerine, neden içinde kalsın ki. Aklın diğerindeyken bir başkasıyla beraber olmak hem sana, hem ona zarar. Çok acı bir durum bence. Paşa paşa ayrıl. Aç gözlülük etme, beğendiğinle birlikte ol. Belki daha mutlu olursun, belki pişman olursun. Ama pişmanlık sana ilerde böyle bir durum yaşamamayı öğretir. Kimi seçeceğini bilirsin, gençsin. Uzun bir ilişki de değil sanırım. Kopmak zor olmasa gerek. Ayrıca ayrılıktan sonra tekrar bir araya gelebilme ihtimaliniz de her zaman olacaktır. Diğer kızdan yana oynaman en güzeli. Tabi hissedeceğin suçluluk duygusu çok ağır gelmeyecekse. Bir de kıza sakın öbürü daha güzeldi ondan ona gittim deme. Ara verelim de bişi de ne bilim. Ayrıca herşeyden önce, biraz otur kas. Mevcut kız arkadaşını ne yaparsan yap güzel göremiyorsan bu yolu seç. Hangisi daha iyiyse ona gideyim mantığı hayatını pişmanlıklarla doldurur. En iyiyle anlaşabileceksin diye birşey yok çünkü, önemli olan uyuşabilecek olmanız. Başta söylediğimden 180 derece döndüm yanlız, muhahah.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu kızla bi kere ayrılıp barıştık o yüzden bi daha ayrıl barış olcağını sanmıyorum öss yi kazanamadı sanırım yol vericem ama nasıl versem bilmiyorum hani yapamıyorumda ya böle össyi kazanamadın ggbb demekte bana koyuyo ya nasıl yapsam bilmiyorum ofofofo
Sosyal ağlarda paylaş

JD said:
Ya bu kızla bi kere ayrılıp barıştık o yüzden bi daha ayrıl barış olcağını sanmıyorum öss yi kazanamadı sanırım yol vericem ama nasıl versem bilmiyorum hani yapamıyorumda ya böle össyi kazanamadın ggbb demekte bana koyuyo ya nasıl yapsam bilmiyorum ofofofo

bu kişisel topicleri beni bitiriyor zaten de..

öss ne lan? özel sevgili seçme sınavı falan mı? kazanamadı yol vercem diyosun.. öss ne olmuş da haberimiz yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Şehirlerarası ilişki kastırıcı bi ilişki bu zamana kdaar hadi neyse öss ye girsin yakına gelir fln filan dedimde ben bu saatten sonra yanına gidemicem çok işim var gücüm var görüşemediğim ilişkide napiyimki ? boşu boşuna kavga olcak bu konuda milyon tane daha çok gerilip öyle biticek yani
Sosyal ağlarda paylaş

ya hocam direk şu muhabbete giriyosun kıza ' ayrılmak istiyorum, hayattan zevk alamaz oldum bu ben diilim, seni üzmek istemiyorum kendimi dinlemeye yalnız kalmaya ihtiyacım var...' devamı hayal gücüne kalmış bu şekilde ayrılıyosun sonra diğer kızla takılıyosun amma ve lakin şuanki sevgilinle muhabbeti kesinlikle kesme biraz taşı o kızı tamamen koparma bağlarını mazlumları oyna baktın o güzel dediğin kızla ilişkin yürümedi sana uymadı vs. direk ayrılıyosun dönüyosun şimdiki sevgiline ' ben sensiz çözebilirim sandıydım olmuyomuş...' yine hayalgücüne kalmış geliştirebilirsin eski ilişkine devam ediyosun hadi hayırlı traşlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...