aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 adam mastera baslicak ay sonu, neyin duzeninden bahsediyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Aynı sorunu ben de yaşadım seni çok iyi anlıyorum 102 kilodan önce 92'ye düştüm sonra spor diyet vs. boşlayıp bir yıl içinde tekrar 98 kiloya çıktım. Azim ve sıkı çalışmayla kilolarından rahat ve hızlı bir şekilde kurtulabilirsin şu anda 1.87 boyunda 87 kiloyum. Gerçi hala ideal kilomda değilim ama yazın spor yapmaya çok üşendiğimden bir süre bu kiloda kalcam. Öncelikle en kısa zamanda bir spor salonuna başla mümkünse haftada 3-4 gün mutlaka antrenman yap. Kilo verirken 3 şeye dikkat edeceksin -Antrenman Spor salonunda hocan cardio agırlıklı bir program yazacaktır -Beslenme Kilo verme sürecinde beslenmene cok dikkat etmen gerekiyor günde 3 yerine 5 6 öğün ama azar azar yiyeceksin benim dietim şu şekildeydi. Sabah kahvaltısı:Nesfit meyveli mısır gevregi yarım yağlı süt ile. Ara öğün Tavuk ızgara ve salata Ara öğün Saat 7 gibi hafif bir akşam yemegi (mutlaka yoğurt içerecek) ve tabiki BOL BOL SU. Ara öğünler sayesinde pek acıkmayacaksın ama yedigim yemek beni kesmiyor doyamıyorum diyorsan yağsız bol limonlu salataya aban bol su iç doyarsın. Ara öğünlerde ister meyve yiyebilir istersen de benim yaptıgım karışımı kullanabilirsin. 1 elma 1 muz 200gr Yulaf ezmesini blenderda karıştırıp macun kıvamına getirip plastik kapta saklıyor ve gün içinde yarım yağlı sütle tüketiyorsun. Özellikle kilo verirken kas kaybı yaşamaman için karışımı öneririm. -Dinlenme Kilo verirken ya da kas yaparken kısacası spor sonrası vücudu mutlaka iyi besleyip dinlendirmemiz gerekir. Bir dergide okuduguma göre sadece 3 gece az uyumak bile kas hücrelerinin insülin hormonuna direnç göstermesine neden olabiliyor bu da ilerde bize yağlı bir göbek olarak geri dönüyormus. Zihinsel olarak da kendini kilo vermeye hazırlamalısın öncelikle kafanda "kilo veriyorum" kalıbını durmadan tekrarla bunu kendine kabul ettir. Kendine bir plan yap x zaman içinde y kg vericem de. Sıkı çalışır beslenme ve dinlenmene de dikkat edersen kilo vermemen için hiçbir neden yok. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Penthesilea said: ...sali gunu Amerika'ya gidiyorum. Kesin çözüm. 100'ün üzerinde gittim 1 ay sonra tartıldığımda..geliyor..inanmayacaksınız...geliyorrr... 87 kilo idim..! Gez dolaş Amerika'da, New York'a gidiosan içerde klima dışarıda sıcak hava bazı şeyleri bozuyor, işin boşaltım kısmını da bu hallediyor. Domuz eti yemicem diye de paso sebze meyve yedim bu da gırtlak olayını halletti. Ek not : 1.86'yım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 alkolü bırakmadan gram veremezsin. alkol tüketimi belli bir trende bindi mi, yemek yemene bile gerek yok. ben günde 2 dilim kızarmış ekmek yanına 2 kase çorba, belki öğlen hoşuna giden bişe varsa bir tabak yemek yiyen birisi olarak* 116 kg isem ordan pay biç. daha da hesap lazım dersen 2 şişe bira ağzına kadar sosa bulanmış bir koca tabak makarna demek. alkol tüketimini aşırı duman tüketimi ile desteklersen kürdan gibi bile olabilirsin ama burda olay hayatta kalmak olduğu için; sen alkolü bırak sadece. * meyve yerim ama çok, bu sebepten hala hayattayım ben de hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 3 ayda 92'den 70 kiloya inmiştim. Kesinlikle cips ve abur cuburu kestim. Kola içmedim. Ancak onun haricinde o dönem 15-18 yaşları arasında liseye giden bir genç olduğum için her öğlen adanamı da yemeyi ihmal etmedim. Kahvaltımı da aynı şekilde düzgün yaptım. Sana tavsiyem akşam saat 5'e kadar iki öğünü adam gibi ye. sonrasında akşam 7'de meyve ye ve başka birşey yeme. Çok zorlanırsan meyveli soda da içebilirsin. Ben öyle yapıyordum. Gerçekten moral veriyordu. Sigara içiyorsan kilo vermen de kolaylaşır. Örneğin ben çayı kendime sınırsız yapmıştım. Sigara, çay, soda ile geçiriyordum günlerimi. Spora gelince; ben günde yarım saat falan yapıyordum. Kış olduğu için de pek top falan oynayamıyordum. Ancak daha uzun süreli yapabilirsen çok rahat kiloları atarsın. Emin ol. Yani dünyadaki zayıflayacak son adamdım ben. kimse inanmazdı ama işte bir 10- 15 gun dayananınca vücut hemen alışıyor düzene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bir de alkolden uzak dur ve de zaman zaman kendini ödüllendir. Örneğin bazı zamanlar hızlı kilo verdiğimde kendime bir dondurma ve ya ufak bir boy cips alırdım. Baya moral verirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 sadece yağsız yoğurtlu makarna yemek iyi fikir mi?kilo alır mıyım verir miyim? günde 1/3 paket yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 protein almıyosun, sırf karbonhidrat alıyosun. dengesiz beslenmenin önde gideni. arkadaşlar protein şart. eğitim de şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 öyle. öyle. 1 gün dengeli beslenince resetleniversek keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 1.87 boy 94 kiloyum. 10 kilo verebilsem super olur aslinda. ama acayip useniyorum ya. yok salondu yok diyetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 http://www.genx40.com/images/2008c/sasa1.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 hiç uğraşma kilolarınla mutlu yaşamayı öğren bence.kola yı filan bırak içiyosan sorun hallolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 spor yapıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 aquila said: http://www.genx40.com/images/2008c/sasa1.JPGsen serefsiz bi adamsin :( newcastle brown ale bul ic olm efsane, abanicaktim gidince simdi napicam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Oneriler icin cok saol tek tek okudum hepsini, numberten ozellikle seninkine tesekkur ediyorum uymaya calisicam. Su icki konusunda, ornegin birayi tamamen kessem de gin falan icsem sadece, ayni olcude mi zararli olur kilo acisindan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 stressten uzak durmaya çalış-artı seks . bide çok su iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Penthesilea said: Oneriler icin cok saol tek tek okudum hepsini, numberten ozellikle seninkine tesekkur ediyorum uymaya calisicam. Su icki konusunda, ornegin birayi tamamen kessem de gin falan icsem sadece, ayni olcude mi zararli olur kilo acisindan? link Burayı bir incele. Pek bir şey farketmeyecek, karaciğerin 1gr alkolu 7 kaloriye çeviriyor. Gin içersen miktarı az ama alkolu yuksek olucak, birada tam tersi. En mantıklısı light bira olur gibime geliyor 33lük şişede psikolojik olarak da doyarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 lan bu yasimda icki de mi icmicem bitirdiniz beni uhuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 haftada 1 gün az birşey bozsun diyeti, her gün de diyet yapmasın. vücudunu alıştırır kilo vermez olur sonra. yaptığın sporda verim çok önemli. günde 10 saat işyerinde çalışan biri olarak istediğim verimi akşamki antrenmanda gösteremiyorum ama yapacak bir şey de yok. ama bence günde 1 saat tam verimle antrenman yapmak, günde 2 saat antrenman yapmaktan iyidir. zaten rhode island da yaşıyorsa oradaki fitness salonlarında tae bo dersleri de vardır, onlara katılırsa çok hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo verir, yağ yakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 1.70 boy ile 100 kiloya yakındım 2 - 2.5 ay önce, şu an 86 olabildim. Evlilik zor zanaat :p Şaka bir kenara, şeker - un - alkol - yağ - hamurişi, kısacası zevk veren her türlü yiyecekten uzaklaşmak lazım. Bol sıvı tüketilmeli, hiç spor yapamıyorsan bile yürümelisin en azından yarım saat kadar. Çokta abartı yapma, sıkılırsın, bazen (abartmadan) şımart kendini, yaptığın diyetin uzun soluklu olmasını sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 sporla ilgilenen arkadaşlar için "spor genel" bölümünde beslenme günlüğü açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 penth duyuyon mu hareket edicen. öyle yok oturduun yerden kilo vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 mADmaXimus said: onemli degil akila, rhode islandda cok turk yok zaten, ilkeninde fazla alternatifi yok OF HELAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ben 2 ayda 27 kilo vermiş biri olarak sana bi kaç tavsiyede bulunayım. yağlı yeme zaten biliyosundur. şekerli yeme demiyorum ama az ye keza tuzu da öyle. bol bol su iç. şansın varsa koşuya çıkmak gibi kesinlikle günde 10 - 15 dk koş. her gün koşuyu yaparsan yediğin yemekten de çok kısmana gerek kalmıyor. ekmek sakın yeme. 2 ayda 75 i kesin görürsün bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 İki ayda 27 kilo verdin ve hala yaşıyorsun omg :S Fena kasmışsın helal olsun :) tabi 27 kilonun hepsi yağ değil unutma vücuttaki fazlalık suyu da atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar