dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 buradan çıkan linke göre doğdum günde hit olarak çalan şarkı adem ve karıncalar'dan iyi bir çift ayankkabıymış http://www.youtube.com/watch?v=Y3g5G0PFuXQ başka bi yerden baktım orada da Jet motorlu Con ve Garagalpliler'den Gıpırdayan Gayaları Seviyrem çıktı http://www.youtube.com/watch?v=M3T_xeoGES8 bu da şu demek oluyor.. o zamanlar ahmet ve klapçılar, mehmet ve yağlı kafalar tarzı bir sürü grup varmış.. evet bugünkü analizimizin sonuna geldik, yarın başka bir olayın derinlemesine incelemesinde yeniden buluşmak üzere.. esen kalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 d.t 22 Ağustos 2008 17:08 itibarı ile 19 Ekim 1981 Bir Pazartesi günü dünyaya geldin Sen doğalı 326 ay geçti Sen doğalı 1.400 hafta geçti Sen doğalı 9.804 gün geçti Sen doğalı 235.312 saat geçti Sen doğalı 14.118.728 dakika geçti Sen doğalı 847124399 saniye geçti Şu anda 26 yaşındasın Bir sonraki doğum gününe 57 gün var Bir sonraki yeni yıla 131 gün var Hicri takvime göre doğum tarihin 20 Zi'l-Hicce 1401 Tahmini ana rahmine düşme tarihin 12 Ocak 1981 Ortalama Türk erkeği ömrüne 40 yıl uzaktasın Ortalama gelişmiş ülkelerdeki erkek ömrüne 46 yıl uzaktasın Ortalama Türk kadını ömrüne 45 yıl uzaktasın Ortalama gelişmiş ülkelerdeki kadın ömrüne 53 yıl uzaktasın Allah uzun ömürler versin Senin yaşına eşit bir ördek 7 yaşında Senin yaşına eşit bir keçi 5 yaşında Senin yaşına eşit bir kedi 13 yaşında Senin yaşına eşit bir at 15 yaşında Senin yaşına eşit bir balina 133 yaşında Terazi burcundansın Burç taşın Panzehir Taşı(Opal),Zirkon Burç Uyumları Kova, İkizler burçlarıyla uyumun çok iyi. Akrep, Yay, Aslan, Başak, Terazi burçlarıyla uyumun iyi. Balık, Boğa, Terazi burçlarıyla uyumun orta. Koç, Oğlak, Yengeç burçlarıyla uyumun kötü. Burcuna göre çiçeğin Dalya Çok şık olan terazi barok güzelliğe sahip dalyaları tercih eder. Basit, yarı veya tam dolu dalya çeşitleri değişik renkli ve yapraklıdır. Türleri her geçen yıl artmaktadır. erazi burcunun ünlüleri; Brigitte Bardot Ayşegül Aldinç Hülya Avşar Nurseli İdiz Catherine Deneuve Tarık Akan Tarkan Turgut Özal Cem Özer Cervantes Christopher Reeves Cliff Richards Hülya Avşar Jimmy Carter John Lennon Julio Iglesias Klaus Kinski Konficyus Lizst Meryl Streep Michael Douglas Nurseli İdiz Oscar Wilde Pavorotti Rahmi Koç Roger Moore Sylvia Kristel Turgut Özal Verdi Tarkan Ayşegül Aldinç Tarık Akan Neşe Erberk Levent Kırca Yıldız Kenter Mehmet Aslantuğ Terazi burcuna uygun meslekler; Müzisyen, ressam, heykeltraş, şair, sahne ve film artistliği, el sanatları, mimar, çiçekçi, parfümcü, konfeksiyoncu, terzi, bankacı, politikacı, hukukçu, din işleri ve mühendislik Terazi burcunun gök cismi: Venüs: Güzellik, Sevgi, ve Güzel Saatlar temsilcisi Kader Sayısı 3 (Seçici) Orgutlenme yetenegi ve yoneticilik sizde toplaniyor.Becerikli bir insansiniz bu ozelliginiz sayesinde basari ve mutluluk dolu bir yasam sizi bekliyor.Insanin dogasini ve zaaflarini iyi bildiginiz icin insanligi duzeltmek amacina yonelik meslekler seciyorsunuz.Aslinda cok bagislayici ve halden anlayici bir insansiniz. Otorite en onemli silahiniz. Yonetici olarak girdiginiz her yerde bu silahi kullaniyorsunuz. Ne kadar buyuk bir toplulukla calisirsaniz basariniz ve kazancinizda o derece buyuk olacaktir.Endustri, sirket ve orgutlerde yonetici yeteneklerinizi en iyi sekilde kullanabilirsiniz.Cokcesur bir insansiniz. Amaclariniz ve yapmaniz gerekenleri cok iyi biliyorsunuz.Amaciniz herkesin hareket ozgurlugunden faydalanmasini saglamak. Ama bu da size gore belli bir disiplin icinde olmali.Kendi ozgurlugunuz icin baskalarini incitmekten hoslanmiyorsunuz. Dogal olarak baskalarinin da bunu size yapmasina izin vermiyorsunuz. Dogum gününüze göre hangi hayvansın? (Kaplumbağa) Uyumlu, sicakkanlı birisiniz. Size nasıl davranılmasını istiyorsanız siz de herkese öyle davranıyorsunuz. Sadık ve dürüstsünüz, yapmacık insanlara ve dedikoduya karşısınız. Burcunuza göre tatil seçeneğin; Oldukça sosyal olan Terazi insanı, tatil için büyük bir şehri ya da hareketli bir tatil yöresini tercih eder. Konforlu ve rahat bir ortamda olmayı sevdiğinden, çadırda bir tatil ona göre değildir. Terazi'ye kamp yapmaktan bahsederseniz faksı ve kablolu TV'si olmayan bir otel demek istediğinizi zannedebilir. Terazi burcu, müzeleri, sanat galerilerini dolaşmayı, alışveriş yapmayı sever ve gece hayatından çok zevk alır. Yengeç insanları tek başına ya da yalnızca bir kişi ile tatile çıkma fikrini hayal bile edemez. Onun için tatil demek, kalabalık ve neşeli insanlarla bir arada eğlenmek demektir. Burcunuza göre şarkı; Terazi aşk'a konsntre olsan birazda o ikizler seni dahada beklemez bu kadar kaprisede gelemez. Bu gidişle seninde şarkın "gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar yeryüzünde sizin kadar yalnızım" olacak haberin olsun. Burcunuza göre internet alışkanlıkların; En gıcık burçtur kendileri. Çünkü photoshopu kapanmaz varsa yoksa resim çizim onun bunun resmini düzelteyim. Bir kez dedik ya Teraziler el hünerleriyle meşhurdur diye illa cıvığını çıkartırlar. Forumlarda enttellektüel sohbetlere dalıp hayatın gerçekliğinin sanal oluşundan bahsedip enteresan bir felsefeye dalarlar. Bunları genelde şiir sitelerinde resim sitelerinde yorum yaparken görülür. feci derecede yeteneklilerdir. Burcunuza göre giyim tercihlerin; Zariflikleriyle dikkati çeken Terazi kadınları kıyafetleriyle de beğeni toplarlar. Zarif şapkalar, değişik gözlükler ve çekici aksesuar kullanmaktan hoşlanırlar. En önemlisi de giysilerinde uyuma büyük önem gösterirler. Korkuların; Popüler bir partner bulamama, popüler olamama korkusu. Tartışma korkusu. Sen doğduğunda cumhurbaşkanımız Kenan Evren idi. Biyografisi için tıkla Sen doğduğunda başbakanımız Bülent Ulusu idi Doğduğunuz yıl asgari ücret: 10.000 TL Sen doğduğun gün Amerikan Doları 127,30 TL idi Sen doğduğun gün Alman Markı 57,02 TL idi Sen doğduğunda 200 gr ekmek 3 Lira 70 Kuruş du Doğduğunuz yıl asgari ücret: 10.000 TL Sen doğduğun gün Amerikan Doları 127,30 TL idi Sen doğduğun gün Alman Markı 57,02 TL idi Sen doğduğunda 200 gr ekmek 3 Lira 70 Kuruş du şu kısım düşündürücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 D.T. 22 Ağustos 2008 17:27 itibarı ile 06 Ocak 1988 Bir Çarşamba günü dünyaya geldin Sen doğalı 251 ay geçti Sen doğalı 1.076 hafta geçti Sen doğalı 7.534 gün geçti Sen doğalı 180.832 saat geçti Sen doğalı 10.849.947 dakika geçti Sen doğalı 650997236 saniye geçti Şu anda 20 yaşındasın Bir sonraki doğum gününe 136 gün var Bir sonraki yeni yıla 131 gün var Hicri takvime göre doğum tarihin 17 Cemaziye'l-Evvel 1408 Tahmini ana rahmine düşme tarihin 01 Nisan 1987 Ortalama Türk erkeği ömrüne 46 yıl uzaktasın Ortalama gelişmiş ülkelerdeki erkek ömrüne 52 yıl uzaktasın Ortalama Türk kadını ömrüne 51 yıl uzaktasın Ortalama gelişmiş ülkelerdeki kadın ömrüne 59 yıl uzaktasın Burcuna göre çiçeğin Amarilis Çalışkan oğlak uzun boylu amarilleri sever. İlk tercihi kırmızı çiçekli çeşididir. Kendisi gibi ona da özen gösterir ve gelecek yılda da çiçek açmasını sağlar. Oğlak burcunun gök cismi: Satürn: Disiplin temsilcisi Doğduğunuz yıl asgari ücret: 126.000 TL Sen doğduğun gün Amerikan Doları 1.035,70 TL idi Sen doğduğun gün Alman Markı 642,90 TL idi Sen doğduğunda 200 gr ekmek 100 Lira idi said: Sizin dunyanizin yoneticisi asktir.Aslinda kime asik oldugunuzun cok da onemi yoktur. Ve evrendeki goreviniz bu Felsefiyi ogretmektir. ya bi bas git ya.. aşk falan diyor bana hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 im fuckin amazing, 29 Mayıs, İstanbul'un Fethi. :P Dogum gününüze göre hangi hayvansın? (Aslan) Siz lider olmak için doğmuşsunuz. Sözünü dinleten, dediğini yaptıran birisiniz. Kararlı tavırlarınız çevrenizdekileri etkiliyor. İnsanların arkadaş olmak isteyebiliceği birisiniz. derken; Burcunuza göre internet alışkanlıkların; İkizler burcu Zodyağın en kıl burcudur. Varsa yoksa forumlarda rep peşinde koşan keza sevilen sevimli bir burçtur. Değişkendir sohbet odalarında bir gün psikolog sonra ki gün astrolog abartıp ürolog bile olabilir. REPRREPREP ayrıca Rahmetli Başkan Keneddy ile aynı tarihte doğmuşum. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Cantona değil o benim, arkadaşın acc açık kalmış olol. kapat olm bu pcden kalktığın zaman accountunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 amin? hadi tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 oha simpsons gosterime girmis ben dogduktan tam 4yıl sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 yannız burda yazanlar niye birebir bana uyuo :).beni tanıoolar mı acba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Red said: yannız burda yazanlar niye birebir bana uyuo :).beni tanıoolar mı acba epic fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 04/12/1980 Olay Rock grubu Led Zeppelin dağıldıklarını açıkladı.ahah nilep senin için uğursuz bi günde doğmuşum gerçi benim doğmama 12sene vardı bu olayda:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Sir Clexcier said: Red said: yannız burda yazanlar niye birebir bana uyuo :).beni tanıoolar mı acba epic fail neye epic fail ?.bi fail merakıdır gidio.ota boka fail demekten vazgeçin. burç yorumlarının cogu bana uyuo ne var bunda faillik.töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Kader Sayın 6 (Öğretmen) Sizin dunyanizin yoneticisi asktir.Aslinda kime asik oldugunuzun cok da onemi yoktur. Ve evrendeki goreviniz bu Felsefiyi ogretmektir. Amaciniz ise baskalarina yardim etmektir. Aska ve ilgiye olan asiri ihtiyacinizin arkasinda kendinize olan guvensizliginiz yatar. Ailede gerceklestirdiginiz huzuru, cevrenize sonrada tum dunyaya yaymak amaclarin en onemlisi. Kabaliga, bayaliga asla tahammul edemiyorsunuz.Ikili iliskiler tercihiniz.Kalabalikta kendinizi savunmasiz hissediyorsunuz.Muzikten, guzel sanatlardan anliyorsunuz. Yasamin guzelliklerine olan sevginizi bu alanlarda uzmanlasarak dile getiriyorsunuz. Kendinizden cok baskalarini dusunme ozelliginiz,sizi genclerin danismani, yaslilarin sirdasi ve dunyanin ogretmeni yapiyor.Cok ender elestiriyorsunuz. Aslinda sizi rahatsiz eden cok az sey var.Yaninizda sevgiliniz olsun yeter. Gorevlerinizin size yukledigi sorumluluk aslinda gorundugunden de agir. Ancak bu agir gorevlerin onemini gayet iyi biliyorsunuz.. Yasamdaki gorevlerinizi yerine getirerek buyuk mutluluga ulasabilirsiniz. Dogum gününüze göre hangi hayvansın? (Aslan) Oha direk ben, bildiğin direk ben yani. Adamlar tanımlamışlar resmen ben. Helal, rep verdim. Astrolojiye inanmayan biri olarak dumura uğradım bu benim abi :D Doğuştan Aslan Cimbomluyum bi de sdfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Çok isabetli tahminleri var hakkaten. Birebir. Kader Sayısı 3 (Seçici) Orgutlenme yetenegi ve yoneticilik sizde toplaniyor.Becerikli bir insansiniz bu ozelliginiz sayesinde basari ve mutluluk dolu bir yasam sizi bekliyor.Insanin dogasini ve zaaflarini iyi bildiginiz icin insanligi duzeltmek amacina yonelik meslekler seciyorsunuz.Aslinda cok bagislayici ve halden anlayici bir insansiniz. Otorite en onemli silahiniz. Yonetici olarak girdiginiz her yerde bu silahi kullaniyorsunuz. Ne kadar buyuk bir toplulukla calisirsaniz basariniz ve kazancinizda o derece buyuk olacaktir.Endustri, sirket ve orgutlerde yonetici yeteneklerinizi en iyi sekilde kullanabilirsiniz.Cokcesur bir insansiniz. Amaclariniz ve yapmaniz gerekenleri cok iyi biliyorsunuz.Amaciniz herkesin hareket ozgurlugunden faydalanmasini saglamak. Ama bu da size gore belli bir disiplin icinde olmali.Kendi ozgurlugunuz icin baskalarini incitmekten hoslanmiyorsunuz. Dogal olarak baskalarinin da bunu size yapmasina izin vermiyorsunuz. Dogum gününüze göre hangi hayvansın? (Köpek) Cekici ve populersiniz. Kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz. Kendinden emin tavırlarınızla grup icinde liderliğe yakışıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 yanlız ben hala inanmıyorum sürekli övüp pohpohlamışlarr herkezi herkeze lidersin bilmemne demiş hadi kötü yönlerimi bilsinde görüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Red said: neye epic fail ?.bi fail merakıdır gidio.ota boka fail demekten vazgeçin. burç yorumlarının cogu bana uyuo ne var bunda faillik.töbe fail olmasa dahi şöle bişi var.. http://www.youtube.com/watch?v=3Dp2Zqk8vHw gerçi ben inanmayanların safındayım ama eğlenceli bi hede işte. benimkiler hiç tutmaz mesela (şüpheci yaklaştığım için değil. harbi tutmuyorlar!) ama gülüp geçmek lazım işte.. eğlenceli bi hede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 _ClymoR_ said: yanlız ben hala inanmıyorum sürekli övüp pohpohlamışlarr herkezi herkeze lidersin bilmemne demiş hadi kötü yönlerimi bilsinde görüyüm Gayet demiş bana özgüven eksikliğin var biraz diye. Yalan da değil ehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 oha ozaman inanıyom beni mükemmel bir insan olarak tanıtmışta eheh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Balık burcunun ünlüleri; Albert Einstein Aydan Şener Beyazıt Öztürk Ercan Saatçi Galileo Galilei Ferhan Şensoy Seray Sever Suna Yıldızoğlu Vivaldi Marlon Brando Ursula Andress Elizabeth Taylor Frederic Chopin Rosa Luxemburg Georg Friedrich Handel Ornella Mutti Suna Yıldızoğlu Füsun Önal Victor Hugo Salvador Dali Mihail Gorbaçov Paolo Pasolini Michelangelo Sibel Turnagöl Ercan Saatçi Ferhan Şensoy Seray Sever Naşide Göktürk Recep Tayyip Erdoğan Aydan Şener Beyazıt Öztürk 12 mart dogumgunumu degistiricem mahkemeyle dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Sende bi sorun olduğunu biliyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 heheh benim uzaktan yakından alakam yok tayiple ahahah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 dusa giricem laf sokup oyle giriyim dedim arkadasım nası alakan yok? onun yonettigi ülkede yasıyosun hadi ben kaçtım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Berk döverim seni:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 1900 dedim 38 yaşındasın diyor bana ? ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 1000 hafta olmuş doğalı teyy bide diyorum bu hafta geçermi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Yerinde duramayan birisiniz. YALAN Cok arkadaşınız var ve sosyal yaşamınız cok renkli. YALAN Dedikoduyu biraz seviyorsunuz. EH Sizi tanıyan sizin gibi biri daha olmadığını düşünüyor. BUNU DUYMUŞTUM Dikkat çekmeyi cok seviyorsunuz. SANMIYORUM Oldukça sosyal olan Terazi insanı, tatil için büyük bir şehri ya da hareketli bir tatil yöresini tercih eder. Konforlu ve rahat bir ortamda olmayı sevdiğinden, çadırda bir tatil ona göre değildir. Terazi'ye kamp yapmaktan bahsederseniz faksı ve kablolu TV'si olmayan bir otel demek istediğinizi zannedebilir. Terazi burcu, müzeleri, sanat galerilerini dolaşmayı, alışveriş yapmayı sever ve gece hayatından çok zevk alır. bu tam zıt olmuş. tatil bana göre dağ tepe tek başına olmaktır. Burcunuza göre internet alışkanlıkların; En gıcık burçtur kendileri. Çünkü photoshopu kapanmaz varsa yoksa resim çizim onun bunun resmini düzelteyim. Bir kez dedik ya Teraziler el hünerleriyle meşhurdur diye illa cıvığını çıkartırlar. Forumlarda enttellektüel sohbetlere dalıp hayatın gerçekliğinin sanal oluşundan bahsedip enteresan bir felsefeye dalarlar. Bunları genelde şiir sitelerinde resim sitelerinde yorum yaparken görülür. feci derecede yeteneklilerdir. photoshop kullanmayı bilmiyorum. entellektüeli geçtim, sohbete nadir dalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar