kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 unicorn satıyorum nasıl ama :) çok uğraştım tamelemk içni felan :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 unicorn süpermis.. bir de resimdeki beyaz kenarlari silseydin tam olcakti.. peki nasil tameledin?[signature][hline]You scream, I scream, We both scream For ice cream! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 hehe şaka ya etrafta dolaşırken gördüm sadece :) tame olmaz büyük ihtimal :P ama çok güçlü ve hızlı arkadaş daldı ordan biliyorum :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 tmm yaptım rsmide böyle daha iyi :) ama çok hoşuma gitti ya çok tatlı bi hayvan[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 hishh kardesiiim sen ttame kass PĞ: sana musteri direk haizr ben ve bi suru arkada dah :P aslansin yaparsin :P[signature][hline] Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Bunlara biniliyormu acaba cidden[signature][hline]Darug lvl 12 Orc Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Valla Ejderha,baska yaratik tipli seylere falan biniliyor ss lerin yalancısıyım[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 starbreeze tas gibi hatun :) unicorn of eva da tas gibi at.. elf hatun atin üstüne binse, mükemmel bir elmanin iki yarisi gibi olurlar.. ya da benim karnim acikti saçmaliyorum.. mümkündür tabii.[signature][hline]You scream, I scream, We both scream For ice cream! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 OHAAAA sufer lam! hastasııyım!!! direk tamer acarım böle bişi varsa![signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 kedi: elf hatuna mi ata mi :)[signature][hline]You scream, I scream, We both scream For ice cream! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ikisine birden hasta olabiletem var, böyle bir yeteneğim ben. bide deniz seki var, 3 etti, tanrı vergisi, sorma ;)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 kutsal şelere saygısızlık ediosun sevgili pati, yakışmıo :P[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 o resimdeki elf hatın su anda 90 k lık üzerinde süper bi set var daha da taş oldu valla abi hormonllorum azıyo oyunu oynarken yeter dayanamıycam[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 setin de resmini koysana.. benim pek görebilecegimi sanmiyorum öyle 90klik setleri felan..[signature][hline]You scream, I scream, We both scream For ice cream! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 oyunda diğer şehirlerde 700k-1m lik armor ve weaponlarda varmış yani 90k onların yanında çok ucuz =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ehehe onlar için çok zmn bu set bana yetiyo toplamda 150 mana veriyo kral gibi :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 devotion suit mi o? bende dün aldım bir tane =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 değil sen niye 40k bağladın ona[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ne 40k sı be 37k vendorda satılıyor zaten 17k ya aldım =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 44 k lık bi gövdelik 27 k lık pantolon felan eldivendi carttı curttu derken 90 k yaptı tunic of mage mi öyle bişi gludio dan aldım[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 oyunda petler var ama questlere baglıymıs meslea yanlıs hatırlamıyosam level 25de alacagın bır quest ile sana verilen bir alet ile kendıne bi kurt tamelıyebılıyodun ama cb zamanında soyleyenelre gore cok dandıkmıs amaa esas olay lvl 35de kopuyo http://lineage.warcry.com/index.php/content/dragons buyrun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Oyuna giremiyoruuuum:'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Kain yalannnnn :P kisht pis kermit Bartz Rule bende gidip aliim o suitten devotionla takilioz uyuz bi goruntusu var sirf ggoruntusu icin bone armour bile giyilir bee o ne karizmatik zirhtir ama mana vermio o kotu[signature][hline] Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Vallaha demoda gördüğüm dragon biraz hızlıydı, okadar kasıp yetiştirmişsin hızlı olsun. Boyut itibariyle gemininkine denk gibi bişeydi.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar