Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Unicorn :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

unicorn satıyorum nasıl ama :)
çok uğraştım tamelemk içni felan :P
[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku

Mesaj tarihi:
unicorn süpermis..

bir de resimdeki beyaz kenarlari silseydin tam olcakti..

peki nasil tameledin?[signature][hline]You scream,
I scream,
We both scream
For ice cream!
Mesaj tarihi:
hehe şaka ya
etrafta dolaşırken gördüm sadece :)
tame olmaz büyük ihtimal :P
ama çok güçlü ve hızlı arkadaş daldı ordan biliyorum :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
tmm yaptım rsmide
böyle daha iyi :)
ama çok hoşuma gitti ya çok tatlı bi hayvan[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
hishh kardesiiim
sen ttame kass PĞ:
sana musteri direk haizr ben ve bi suru arkada dah :P aslansin yaparsin :P[signature][hline]

Captain of the Minmatar Battleship Anubis
Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"

Mesaj tarihi:
Valla Ejderha,baska yaratik tipli seylere falan biniliyor ss lerin yalancısıyım[signature][hline]No time for tears
No time to run and hide
No time to be afraid of fear
I keep no time to cry

Mesaj tarihi:
starbreeze tas gibi hatun :)
unicorn of eva da tas gibi at..

elf hatun atin üstüne binse, mükemmel bir elmanin iki yarisi gibi olurlar..
ya da benim karnim acikti saçmaliyorum..
mümkündür tabii.[signature][hline]You scream,
I scream,
We both scream
For ice cream!
Mesaj tarihi:
OHAAAA
sufer lam!

hastasııyım!!!

direk tamer acarım böle bişi varsa![signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
$i=0;
while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; }
Mesaj tarihi:
ikisine birden hasta olabiletem var, böyle bir yeteneğim ben.

bide deniz seki var,

3 etti,

tanrı vergisi, sorma ;)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
$i=0;
Mesaj tarihi:
kutsal şelere saygısızlık ediosun sevgili pati, yakışmıo :P[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
$i=0;
Mesaj tarihi:
o resimdeki elf hatın su anda 90 k lık üzerinde süper bi set var daha da taş oldu valla
abi hormonllorum azıyo oyunu oynarken yeter dayanamıycam[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
setin de resmini koysana..
benim pek görebilecegimi sanmiyorum öyle 90klik setleri felan..[signature][hline]You scream,
I scream,
We both scream
For ice cream!
Mesaj tarihi:
oyunda diğer şehirlerde 700k-1m lik armor ve weaponlarda varmış yani 90k onların yanında çok ucuz =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
ehehe onlar için çok zmn bu set bana yetiyo toplamda 150 mana veriyo kral gibi :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
devotion suit mi o?
bende dün aldım bir tane =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
değil
sen niye 40k bağladın ona[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Mesaj tarihi:
ne 40k sı be 37k vendorda satılıyor zaten 17k ya aldım =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
44 k lık bi gövdelik 27 k lık pantolon felan
eldivendi carttı curttu derken 90 k yaptı
tunic of mage mi öyle bişi
gludio dan aldım[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
Kain yalannnnn :P kisht pis kermit Bartz Rule
bende gidip aliim o suitten
devotionla takilioz uyuz bi goruntusu var sirf ggoruntusu icin bone armour bile giyilir bee o ne karizmatik zirhtir ama mana vermio o kotu[signature][hline]

Captain of the Minmatar Battleship Anubis
Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"

Mesaj tarihi:
Vallaha demoda gördüğüm dragon biraz hızlıydı, okadar kasıp yetiştirmişsin hızlı olsun. Boyut itibariyle gemininkine denk gibi bişeydi.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
  • Yeni Oluştur...