thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ahuahusdhuashdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bacağına sütyen takıyor, manyak biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 baba kız adamın pmine "ne diyon ya sen" diye cevap veriyo. said: Gönderen: birisi Gönderilen: dory Tarih: 14/08/2008 16:42 çünkü şifreni bilen thelebgra yolladığım ilk mesajı sildi. Ama eğer gerçek dory e gidiyosa bu mesaj(her ne kadar gitmesede tekrarlanıcaktır).Ondan çok hoşlandığımı ve görüşmek istediğimi de bildiricektir.Fazla şaşırmıyıcağından eminim dory,her gün gelen bu tip mesajlardan biridir. Ama her ne kadar bunu internet ortamından yapmak istemesemde,buluşmaları ekiceğini bildiğim için yazıyorum. Neyse konudan fazla sapmıyayım.Güzelsin ve senden hoşlandım ve görüşüp seni tanımak istiyorum.Eğer sende istersen. Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. WAAAAH WAAAAAAAAAAAAAAAAAH dipnot: dorinin mesajlarına 2 gündür girmiyorum oyun devam ettiği için, kendisi msnden kopyaladı yarılaraktan. ismi yazmıyorum utandırmamak için arkadaşı, diğer kızlara da yazar belki birinden cevap alır, kısmetini kapatmayalım hemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Sonu cok arabesk olmus sanki =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 KİM İLK DAVRANDI İLK DAVRANAN ALIYOR EFENİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kardeşim bu saldırgan davranışlarının altında gerçek bir kurtadam olduğun gerçeği yatıyor gibi geldi bana, görcez bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 valla gayet eli yüzü düzgün yazmış, çok da rahatsız edici birşey göremedim. biraz rahatlatın bünyeyi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 vay anam var neler dönmüş burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bişey dönmemiş, uzaylı gören köylü heycanlanmış sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ardeth bir daha oku, diğer pmleri hiç paste etmiyorum :D kız resim koymuş adam yazmış direk, ilk başka biri davrandıysa mutluluklar demiş. bunun neresi eli yüzü düzgündür abi? böyle mi tanışmak istenilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 @Ardeth Uzaylıyı sende görsenn heyecanlanırsın bende görsem heyecanlanırım.Ama anladım ben seni.Öylesine yazdım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 abi adam first come first serve mantığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 benim ya da senin tarzın olmayabilir. arkadaş hızlıymış biraz sadece, bence rahatsız etmek seni geri çeviren birine sülük gibi yapışmaktır. en azından bu arkadaşın dozu öyle. taksimde sapıklar tek bir avuçlamayla da rahatsız edebilir o ayrı mesele ama adam "tanışmak istiyorum, hayır diyeceksen ...tirip gidiyorum" demiş. bence de ilişkiler daha yavaş ve sakin gelişmeli ama herkes öyle düşünmek zorunda değil, arkadaş kaçıracağı birşey olduğunu düşünüp aceleci davranmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Cons said: abi adam first come first serve mantığında cons <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Cons said: abi adam first come first serve mantığında bot olabilir, fifo queue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 thelegbra said: baba kız adamın pmine "ne diyon ya sen" diye cevap veriyo. said: Gönderen: birisi Gönderilen: dory Tarih: 14/08/2008 16:42 çünkü şifreni bilen thelebgra yolladığım ilk mesajı sildi. Ama eğer gerçek dory e gidiyosa bu mesaj(her ne kadar gitmesede tekrarlanıcaktır).Ondan çok hoşlandığımı ve görüşmek istediğimi de bildiricektir.Fazla şaşırmıyıcağından eminim dory,her gün gelen bu tip mesajlardan biridir. Ama her ne kadar bunu internet ortamından yapmak istemesemde,buluşmaları ekiceğini bildiğim için yazıyorum. Neyse konudan fazla sapmıyayım.Güzelsin ve senden hoşlandım ve görüşüp seni tanımak istiyorum.Eğer sende istersen. Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. WAAAAH WAAAAAAAAAAAAAAAAAH dipnot: dorinin mesajlarına 2 gündür girmiyorum oyun devam ettiği için, kendisi msnden kopyaladı yarılaraktan. ismi yazmıyorum utandırmamak için arkadaşı, diğer kızlara da yazar belki birinden cevap alır, kısmetini kapatmayalım hemi Neden çekiniyosun ki Ortada utanılıcak hiç de bişey yok.Sen utancan diye kızlara mesajdamı yollamıyıcan. Ben yazdım abi ondan bi cevap gelmedikçede kimseyi umursamıyıcam. Bildiğiniz gibi dewam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 One mesajını anlamakta güçlük çektim çekiyorum.Utanan kişileri mi karıştırdın acaba.Yada mesajı sen mi attın belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 my heart will go on... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Akhlaur said: One mesajını anlamakta güçlük çektim çekiyorum.Utanan kişileri mi karıştırdın acaba.Yada mesajı sen mi attın belki? Mesajı ben attım da utanma konusunda bi sıkıntım yok.Normal şeyler,bir erkek güzel bi kız gördümü gider konuşur.Belki yüzyüze olmadı ama bi şekilde denedim.Sapıklar gibi peşinde gezicek de değilim.Kısmet değilse de değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Cons said: my heart will go on... çok güzel bi şarkıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 0ne said: Akhlaur said: One mesajını anlamakta güçlük çektim çekiyorum.Utanan kişileri mi karıştırdın acaba.Yada mesajı sen mi attın belki? Mesajı ben attım da utanma konusunda bi sıkıntım yok.Normal şeyler,bir erkek güzel bi kız gördümü gider konuşur.Belki yüzyüze olmadı ama bi şekilde denedim.Sapıklar gibi peşinde gezicek de değilim.Kısmet değilse de değildir. Iyide abicim tek kriter bu mudur yani ? Bi garipsin sen de. Neyini begendiysen artik dory'nin =P (eheh goktasi gibi iner mi acaba bu yazdigimdan oturu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Eternalus said: mulgear6 said: sahibi geldi kaçın! abi sahibi geldi, abi tavuk geldi. evet bakalım kim bilcek ne bu. ahhahaha abi tavuk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 thelegbra said: ardeth bir daha oku, diğer pmleri hiç paste etmiyorum :D kız resim koymuş adam yazmış direk, ilk başka biri davrandıysa mutluluklar demiş. bunun neresi eli yüzü düzgündür abi? böyle mi tanışmak istenilir? Ben hala yalnışım nerde çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar