fizban Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 a+ almayabiliyorlar ben birkac kez veremedim. 5 litre kan 65 kilo etmiyor tabi ki, cıva mı bu be ? ahaehaeuhaeuhaueaheuaheuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 forgiver said: kan verdim, torbanın dolmasına 10 sn kala bayılma eğilimi gösterdim adam habire soruyor iyi misin iyi misin baydım artık ilk sn lerdeki kadar iyi değilim dedi çektiler iğneyi ben de bu aralar kan vermeyi düşünüyordum da böyle bayılma felan işleri gözümü korkuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 fizban said: a+ almayabiliyorlar ben birkac kez veremedim. 5 litre kan 65 kilo etmiyor tabi ki, cıva mı bu be ? ahaehaeuhaeuhaueaheuaheuah lazım olursa seni aricam, sende çoktur kan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 insanın normali 65tir. 75le aslandan kacamazsın kaplandan kacamazsın, ayıdan hiç kacamazsın. kandırmayın kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 peki http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c3/Usain_Bolt_smiling_Berlin_2009.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 o adam av değil artık avcı olmus. aslan kaplan ondan kacsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 65 niye normal neye normal boy orani yokmu ortada anlamadımki 1.90 - 90 da olur adam normal olur cografyasinda aslan kaplan olmaz ayiyla güreşir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 70-75 arası normal bence 60-65 az gibi genelde. yani ben 1.80e 59um ama herkes böle değil sonuçta normal insan olanlar da var =d. 75 iyi 75. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar