Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Neden Şehit Anneleri Hep Başörtülü?!"

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Özdili karıştıran sensin ben değil. Özdile laf atanlara atfen en baştaki mesajında yazmışsın zaten. Sonra da neden gocundun vs. Özdili eleştirenlerden biri de benim. Bu yazıyı özdile eleştirenlere diye oturup yazarsan bundan anlaşılcak şey gayet basittir.

He senin amacın farklı ise , puzzle gibi manalar ekleme mesajlarına ozaman. Hem oturup lafını atıyorsun sonra da neden gocundun vs.

İroni ile küfür eder gibi bu da başka bir ironi taktiğimi ? Bu ucuz numaraları geç.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğlenceli bi adamsın, bütün topiği tek cümleye kilitledin ve hala onun üzerinden yazıyorsun.
Ben esas derdimi ilk mesaj içinde ve sonraki mesajlarda defalarca yazmışım. O kısmı tartışmak yerine hala Özdil diyosun.

Laf salatasıyla topiği kaynatmanın güzel bir örneği.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:
Eğlenceli bi adamsın, bütün topiği tek cümleye kilitledin ve hala onun üzerinden yazıyorsun.
Ben esas derdimi ilk mesaj içinde ve sonraki mesajlarda defalarca yazmışım. O kısmı tartışmak yerine hala Özdil diyosun.

Laf salatasıyla topiği kaynatmanın güzel bir örneği.

Dur ben senin gözüne sokayim yazıyı , sen kendi yazdığını unutmuşsun heralde.

sg-1 said:
Özdil'e "saçma yazıyor, boş yazıyor" diyenler için gelsin:

Birine laf atıyorsan cevabını alırsın. Arkasından neden cevap veriyorsun ne alaka diyemezsin. Kısaca summon lıyan sensin. Demonda çıkar ne çağırdın beni der , yoo ben çapırmadım dersen kafa vurur gider sonra.

Ana fikrin beni ilgilendirmiyor. Çünkü alıntı yaptığını yazan tipler de beni ilgilendirmiyor. Onlar hergün saçmalıyor. Bunun aksini söyleyen de yok burada.

Ayrıyetten oycu buycu lafını attığım manası ile bana söylediğin iftirayı öncesin bakarak yapacaksın. Ben önceden öyle bir ayırım yapmışmıyım kimseye veya söylemişmiyim diye. İftirayı atıp sonrasında he budnan sonra görürsem bu postu gösteririm demeler yana yatışlar.

Biraz dürüst ol.
Sosyal ağlarda paylaş

Bak hala Özdil?!

Neyse, cevap vermiyorum. Ne anlatırsan anlat karşındakinin anladığı kadar.

Edit: O diil de açtığım diğer topiklere cevap yazamamanın sebebi Özdil kelimesinin geçmemesi sanırım. Yazdıklarından anladığım kadarıyla Özdil yazmasam buna da bişey yazmayacaktın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha Drakhan fena gaza gelmiş. (Ama dur yav o benim feykimdi, bu durumda ben gaza gelmiş oluyorum.)

Horican gibi inceden inceye hakaret etmeyi bilmediği için biraz bodoslama söylemiş, saçma salak falan, ayıp kaçmış.

Neyse, böylece horican da topiği piç etmeyi başarmış oluyor, kendisine ödülünü takdim ediyoruz:

Sosyal ağlarda paylaş

Evet kusura bakmayın ben kulbuna uydurup dolaylı yoldan laf sokayım, adam 2 saat düşünsün, hah bana bu laf söylemiş dur bende karşılık vereyim yapamıyorum. Direk anlayacağı şekilde açık ve net yazıyorum. Adamların işi gücü siyasi konuları baltalamak, gerçekleri çarpıtmak, kendi bildiklerini doğru kabul ettirmek için demogoji yapmak. Adam başlık açmış, yazı yazmış, hori gelmiş içine etmiş, ya konudan bahset yada bırak git, olur mu karıştırayım konuyu, benim bildiğim doğrulardır, yanlış şey bilmem falan filan. Ortamın seviyesi ne gerekiyorsa o şekilde konuşuyorum, sonra bana "seviyeye gel ohoo vah vah tüh tüh" demeyin. Size karşı yazı yazanları şikayet edin, sizin yanınızda olanları sevin. Elinizde olsa ergenekona ek iddianame hazırlarsınız, salla kafadan nasıl olsa inanacak aklı evveller var. Ampulünüz iyi eğitiyor sizi ne diyeyim başka. Herkese anladığı dilden konuşuruz, nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir ya, siz tekdir kısmındasınız...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...