sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Özdili karıştıran sensin ben değil. Özdile laf atanlara atfen en baştaki mesajında yazmışsın zaten. Sonra da neden gocundun vs. Özdili eleştirenlerden biri de benim. Bu yazıyı özdile eleştirenlere diye oturup yazarsan bundan anlaşılcak şey gayet basittir. He senin amacın farklı ise , puzzle gibi manalar ekleme mesajlarına ozaman. Hem oturup lafını atıyorsun sonra da neden gocundun vs. İroni ile küfür eder gibi bu da başka bir ironi taktiğimi ? Bu ucuz numaraları geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 garbage a açacaktın yanlış olmuş sanırım... komik ama baya, hoşuma gitti, kurgu güzel, film olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Eğlenceli bi adamsın, bütün topiği tek cümleye kilitledin ve hala onun üzerinden yazıyorsun. Ben esas derdimi ilk mesaj içinde ve sonraki mesajlarda defalarca yazmışım. O kısmı tartışmak yerine hala Özdil diyosun. Laf salatasıyla topiği kaynatmanın güzel bir örneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 sg-1 said: Eğlenceli bi adamsın, bütün topiği tek cümleye kilitledin ve hala onun üzerinden yazıyorsun. Ben esas derdimi ilk mesaj içinde ve sonraki mesajlarda defalarca yazmışım. O kısmı tartışmak yerine hala Özdil diyosun. Laf salatasıyla topiği kaynatmanın güzel bir örneği. Dur ben senin gözüne sokayim yazıyı , sen kendi yazdığını unutmuşsun heralde. sg-1 said: Özdil'e "saçma yazıyor, boş yazıyor" diyenler için gelsin: Birine laf atıyorsan cevabını alırsın. Arkasından neden cevap veriyorsun ne alaka diyemezsin. Kısaca summon lıyan sensin. Demonda çıkar ne çağırdın beni der , yoo ben çapırmadım dersen kafa vurur gider sonra. Ana fikrin beni ilgilendirmiyor. Çünkü alıntı yaptığını yazan tipler de beni ilgilendirmiyor. Onlar hergün saçmalıyor. Bunun aksini söyleyen de yok burada. Ayrıyetten oycu buycu lafını attığım manası ile bana söylediğin iftirayı öncesin bakarak yapacaksın. Ben önceden öyle bir ayırım yapmışmıyım kimseye veya söylemişmiyim diye. İftirayı atıp sonrasında he budnan sonra görürsem bu postu gösteririm demeler yana yatışlar. Biraz dürüst ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hüseyin üzmez ne düşünüyor acaba bu konularda kesin sübyancılık olayınıda ergenekon yaptırmıştır ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Bak hala Özdil?! Neyse, cevap vermiyorum. Ne anlatırsan anlat karşındakinin anladığı kadar. Edit: O diil de açtığım diğer topiklere cevap yazamamanın sebebi Özdil kelimesinin geçmemesi sanırım. Yazdıklarından anladığım kadarıyla Özdil yazmasam buna da bişey yazmayacaktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Seviyeye gel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ok bende akp yi destekliyorsam :) horizonlada fikirlerimiz uyuyorsa ok yavru kusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 puhahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Lütfen kişisel karşılıklı yorumlarınızı ÖMden halledin. 1-2 kişi hakkında şikayette bulunuldu bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Ahaha Drakhan fena gaza gelmiş. (Ama dur yav o benim feykimdi, bu durumda ben gaza gelmiş oluyorum.) Horican gibi inceden inceye hakaret etmeyi bilmediği için biraz bodoslama söylemiş, saçma salak falan, ayıp kaçmış. Neyse, böylece horican da topiği piç etmeyi başarmış oluyor, kendisine ödülünü takdim ediyoruz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Evet kusura bakmayın ben kulbuna uydurup dolaylı yoldan laf sokayım, adam 2 saat düşünsün, hah bana bu laf söylemiş dur bende karşılık vereyim yapamıyorum. Direk anlayacağı şekilde açık ve net yazıyorum. Adamların işi gücü siyasi konuları baltalamak, gerçekleri çarpıtmak, kendi bildiklerini doğru kabul ettirmek için demogoji yapmak. Adam başlık açmış, yazı yazmış, hori gelmiş içine etmiş, ya konudan bahset yada bırak git, olur mu karıştırayım konuyu, benim bildiğim doğrulardır, yanlış şey bilmem falan filan. Ortamın seviyesi ne gerekiyorsa o şekilde konuşuyorum, sonra bana "seviyeye gel ohoo vah vah tüh tüh" demeyin. Size karşı yazı yazanları şikayet edin, sizin yanınızda olanları sevin. Elinizde olsa ergenekona ek iddianame hazırlarsınız, salla kafadan nasıl olsa inanacak aklı evveller var. Ampulünüz iyi eğitiyor sizi ne diyeyim başka. Herkese anladığı dilden konuşuruz, nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir ya, siz tekdir kısmındasınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 friendly fire on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Drak doğru diyor bir şekilde iletişim kurmak gerekiyor artık hangi protokol ile iletişim kurabiliyorsan onu kullanmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 misyoner çocugun yılmaz özdil,bekir coşkun, bilimum ulusalcı yazarların yazılarını pasteledigi yetmedi şmdi vakitten zamandan yazılar pasteliyor. oyum kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Oooo birileri adam olmuş da kavga arıyor. Şirin şey seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 sg-1 said: Özdil'e "saçma yazıyor, boş yazıyor" diyenler için gelsin: gelse de gelmese de saçma yazıyor,boş yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 aslina bakilacak olursa televizyonda haberlerde izlerken benzer bir soru benimde kafama takilmisdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 çok boş konuşmuş adam yazının hepsini okumadım ama amcam albaydır babannem başörtüsü takar namazını kılar bununla onun ne alakası var çözebilmiş değilim boş adammış gereksiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bu yazının dandikliği yılmaz özdili daha iyi bi yazar yapmıyor, üzgünüm =(( tatilden döndüm korkun benden hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 horizon' a katılıyorum, sg-1 konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Küstüm oynamıyorum. Şaka lan şaka, oynuyorum tabi, hepinizi ütücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 futbol 94 idi sanirim o futbolcu kartlariyla utmece oynardik lan, o geldi aklima birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 İdrak yolları enfeksiyonu teşhis ettim sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar