Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 4-5 yıldır o sitede eğleniyorum deme sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 said: >>>>> Atsızcılar Otağı Bilgilendirme <<<<< Aşağıdaki sebepten dolayı yasaklandınız: Özel bir sebep yok Yasaklandığınız süre: Sürekli üye olmadan topic açmaya çalışınca çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 zuahah biri DIABLO III diye başlık açmış bizden biri mi o? http://www.atsizcilar.com/forum/diablo-iii-t103599.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 nihalatsiz.com forumlarina gore cok cocuksu bi forum nihal atsiz kesinlikle daha basariliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ama abi bu turklerin sadece mars dinleyebilmesi beni cok uzuyo ya yane bazen az mantikli konusuyolar bi anda ucuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 oha adam hitler said: Ben de ritmi melodisi hoşuma giden bazı yabancı parçalar dinlerim (örnek Mozart'ın Pachabel Canon D Majör parçası). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 abi adamlar türkçü, kandaşım yoldaşım falan diye konuşuo ama türk oyunu at ve kılıç'ı nası cracklicez diye tartışıyolar aralarında ahahah çok komik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manowerkin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 anam coşmuş lan bunlar:D komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 said: Bu satanist gruplar, şeytani tür şeylerden hoşlanırlar. Türk bayrağı açmalarında ki sebepte Türkleri şeytani, barbar bir millet olarak görmelerinden kaynaklanıyor olabilirler. LÖL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manowerkin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 topiclerin yanında türk bayrağı resmi varsa yeni mesaj var, göktürk bayrağı resmi varsa yeni mesaj yok demekmiş.şerefsizler konuşup konuşup sonra bayrağı nerede kullanıyorlar..ayrıca otağ yöneticilerinden birinin resmi "bozkurt" adlı bir kitabın resmi..Atatürk var ve bozkurt yazıyor diye atlamış,halbuki o kitap Atatürk düşmanı yabancı bir yazar tarafından onu kötülemek için yazılmıştır:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Gece trollesek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manowerkin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ya yapabiliyorsanız yapın bence bir an önce,salaklar anlamazlar ki:D ergenekon fln zannederler herhalde..şöle bilgisayardan iyi anlayan bir kandırsa ya şunları:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Anti-Fettoş said: Bu metalci rakçı tayfası, tamamen özenti gençlerden oluşur. Bunlar kıyıda köşede kalmış, itilmiş ve hiçbir niteliği olmadığı için metalci olarak dikkat çekmeye çalışan zibidilerdir. Üzerinde kafatası olan siyah tişört giyince kendini bi b.k sanan işe yaramaz dümbükler. ahhaa lan benim punisher tshirtüm var siyah :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 dedem bırakın bu milli görüşçüleri fln, faşistlerden korkun bu ülke adına derdi, küçüktüm anlamazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 yarra yering diye bir şarap vardı ondan verin bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 PassivE_KesH said: yarra yering diye bir şarap vardı ondan verin bunlara. şair burada ban yemeden hakaret etmeye çalışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorlynrick Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Haha..hahaha..hahahaha çok iyiymiş bu site. Akşam akşam ilaç gibi geldi can sıkıntısına. Güleriz ağlancak halimize ama gülmemek de mümkün değil hani :P Ekşide de acaip dalga geçmişler adamlarla. Bir kaç bir şey yapıştırayım, eğlensin insanlar :) Hangi arabesk sanatçıları dinlemeli? "irkdaşlarım daha önce de yazdım,türkçülüğü daha yeni öğreniyorum. sizden bir kaç şey isteyeceğim; ben çok arabesk dinlerim,ama arabesk sanatçılarının irklarını bilip,ona göre tavır almak istiyorum. lütfen aşağıda ki sanatçıların bana ırk bilgilerini verir misiniz? 1-cengiz kurtoğlu 2-ferdi tayfur 3-müslüm gürses 4-orhan gencebay eğer yalnış birşey yapdıysam özür dilerim. :(" İsimler "çocukların kişilik gelişimleri üzerinde etkisi olan adlarını koyarken, duyarlı olmak gerekir. çocuklara saçma sapan anlamları olan ve utanacakları arapça adlar koymak yerine, soyunun dilinden olan anlamlı türkçe bir ad koymak, her ana ve babanın türklük görevidir. ey türk ana ve babaları! gelecek kuşaklarımızın; kanlarıyla, ruhlarıyla ve adlarıyla türk olması için, çocuklarınıza türkçe adlar koyunuz." http://www.atsizcilar.com/turkce_adlar.htm Ben şahsen oğlum olursa adını İteçük koymayı kararlaştırdım bile! Kız için ise Kukun ile Iyık arasında gidip gelmekteyim. Türk Müziği dinlemeli tabi "türk onurlu ve gururludur. türk, bu onur ve gurunu yaşamının her alanında ve anında yaşayıp, korur. türk, aşkı bile asilce yaşar ve hisseder. türk, "ya benimsin, ya toprağın", "istersen gardaş olurum, merak etme sen", "ben sevdim, eller aldı" "kahrolayım" vb. duygu sömürüsü olan onursuz ve gurursuz çizgideki şarkıları dinleyerek, aşkı yaşayıp hissetmemelidir. ha, ezgi olarak güzel parçalar vardır. ama güzel diye nasıl bir "arap ya lelli"si veya zenci cazı dinlemiyorsak arabesk de dinlememeliyiz. türk, türk sanat müziği ve türk'ü başta olmak üzere, çeşni olarak her tür müziği dinleyebilir -arabesk, kıro, çingene, zenci müzikleri gibi aşağı kültürlerin müzikleri hariç- "bir bahar akşamı rastladım size/sevinçli bir telaş içindeydiniz derinden bakınca gözlerinize/neden başınızı öne eğdiniz." diye başlayan tsm eserindeki nezaketi ve asaleti algılayıp yaşadığımız gün, öz kültürümüzü kurtarmış ve ruh itibarıyla da yeniden asaletimize kavuşmuşuz demektir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 iteçük ve kukun efsane isimler ömür boyu dalga geçerler artık. buradan anlıyoruz ki oğlunun ismine satılmış koyan anadan babadan zerre farkı olmayan insanlarmış bunlar. edit: ne yazmışım ben ya typo üstüne typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Alla Alla yazık lan adamlar kafayı yemiş. Baya bi şaşırdım yazdıklarına. İyice uçmuşlar, Göktürk İmparatorluğunda yaşadıklarını sanıyorlar herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 nihalatsiz.org kadar basarili degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ne içtilerse ben de aynısından istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 said: Ben şahsen oğlum olursa adını İteçük koymayı kararlaştırdım bile! Kız için ise Kukun ile Iyık arasında gidip gelmekteyim. aha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Iyık? AHAHAHAHKLHJSAJKLHSLHKFKMSDŞLPÖCŞİS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ohyeah said: ya admaların sölediklerine karşı çıkan yada farklı düşünceye sahip olan herkesi atmışlar. ''aptal oldugu için atılmıştır''. böle bi sebep de varmış :D ehaha Aptal olduğu için atılmıştır komikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar