Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uefa : Siroki Brijeg - Beşiktaş

2pacAmaruShakur

Öne çıkan mesajlar

Justin'den izledim biraz da (yav böyle bi erotik dizi yok muydu bizim ergen zamanlarımızda, emanuel küin of di galaksi gibi), Beşiktaş, ikinci maçta fenerin MTK'ya oynadığı gibi oynuyor, kendini yormadan sıkmadan. Öyle deli, "nasıl kaçar bu abi ya" denecek bi pozisyon bulamadı, ama rakibe de vermedi. Zaten rakip kısıtlı, iki-üç brezilyalıyla oynamaya çalışıyor garipler.

Maç sonradan farka gidebilir, ama BJK'nın kendini yorduğuna değmez, İstanbul'da ezerler.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi geçen seneki futbol aynen devam .. Bizim sahadan ileri doldur bulursa bizim adamı ne ala yok bulmadı o zmn karşı takımın defansının hata yapmasını bekle .. Böyle bi futbol anlayaşı mı var ya! Uğur İnceman'dan falan bi gömlek üstün adam lazım bizim dmc'ye .. Gelicek defanstan top alıcak ileri taşıcak fln .. Yok anasını satıyım topu alan ileri dolduruyo.. Zerre zevk almadım oyundan ya!
Sosyal ağlarda paylaş

dEaThMooN said:
Abi geçen seneki futbol aynen devam .. Bizim sahadan ileri doldur bulursa bizim adamı ne ala yok bulmadı o zmn karşı takımın defansının hata yapmasını bekle .. Böyle bi futbol anlayaşı mı var ya! Uğur İnceman'dan falan bi gömlek üstün adam lazım bizim dmc'ye .. Gelicek defanstan top alıcak ileri taşıcak fln .. Yok anasını satıyım topu alan ileri dolduruyo.. Zerre zevk almadım oyundan ya!

geçen sene beşiktaş defansif yönden şampiyonluğu kaçırdı. o yüzden transferlerin neredeyse hepsi defansa yapıldı ve bencede iyi oldu. 1-0 da aynı 4-0 da. önemli olan gol yememek. lucescu da böyle oynatıyordu.

siroki iyi takım demedim ki :) fener ve gs ayarında bir takım sadece. belki partizan biraz daha iyi olabilir sirokiden, ama boşnakların steaudan daha iyi olduğu kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

mantıklı düşünüldüğünde futbolcuların öyle sıcak bi havada kendilerini pek zorlamamaları normal. ilk yarı 1 attık gol de gayet güzeldi aydının ortası olsun delgadonun kafası olsun.

ikinci yarı bi tane daha atarız ki biraz sıksalar zaten fark atarlar da o zaman inönüye seyirci gelmez biraz heyecanlı bırakmak lazım maçı haeh.
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
dEaThMooN said:

geçen sene beşiktaş defansif yönden şampiyonluğu kaçırdı. o yüzden transferlerin neredeyse hepsi defansa yapıldı ve bencede iyi oldu. 1-0 da aynı 4-0 da. önemli olan gol yememek. lucescu da böyle oynatıyordu.

siroki iyi takım demedim ki :) fener ve gs ayarında bir takım sadece. belki partizan biraz daha iyi olabilir sirokiden, ama boşnakların steaudan daha iyi olduğu kesin.

Defansif mi ? Abi attığımız gol sayısı Fenerbahçe'yle Galatasaray'dan 15 gol fln daha azdı yanlış hatırlamıyosam..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...