di Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Yemek yemeye cikicam birazdan. Kararsizim. Tercihinizi belirtin belki yardimi olur. Ne yerdiniz onu da yazin aklinizda birsey varsa. Cesit olur. Ucuncu bir yer de tavsiye edebilirsiniz pek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 pizza hut... yiyebildiin kadar ye menüsü... yaklaşık 9 ytl ye glio içecekle... belkide daha ucuz... istediin kadar ödüon... 6 ytl içeceksiz.... ondan soona içecek parası ödemek sana kalmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Burger King Double Whopper Menü+Onion Rings(veya Chicken Fries mıydı ne ondan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 en iyisi jabba the hutt pizza hut ın pizzaları diğerlerine kıyasla sırf hamur, bol su ile tüketirsen şişirirsin karnını doymuş olursun. burger king daha iyidir ama adamlar ne katıyorsa yemeklerine, çok feci doysam bile başka yemeklerin yarısı sürede yeniden acıktırıyor. çok fazla yerim ben diyorsan big king xxl menü mega seçim + onion rings + chicken fries + ek mega patates al. veya little caesarsdan pizza söyle, yarına falan da yiyeceksen kampanyası var 25 ytl'ye 2 günlük pizzan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 eregorn2 said: pizza hut... yiyebildiin kadar ye menüsü... yaklaşık 9 ytl ye glio içecekle... belkide daha ucuz... istediin kadar ödüon... 6 ytl içeceksiz.... ondan soona içecek parası ödemek sana kalmış... Nerde 6 ytl yahu ? Yoksa geçen sene ki fiyatları mı söylüyosun ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 amacın sadece doymuş olmaksa pizza hut ftw. 6 ytl değilse bile burgera adam gibi doymak için minimum 8 ytl bayacaksın burger kinge, pizza hutta 10 ytl bile olsa ye babam ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Benden tavsiye kebap.Ama burger vs pizza hut diyosan. Burger king hatta mcdonalds ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Fly said: en iyisi jabba the hutt pizza hut ın pizzaları diğerlerine kıyasla sırf hamur, bol su ile tüketirsen şişirirsin karnını doymuş olursun. burger king daha iyidir ama adamlar ne katıyorsa yemeklerine, çok feci doysam bile başka yemeklerin yarısı sürede yeniden acıktırıyor. çok fazla yerim ben diyorsan big king xxl menü mega seçim + onion rings + chicken fries + ek mega patates al. veya little caesarsdan pizza söyle, yarına falan da yiyeceksen kampanyası var 25 ytl'ye 2 günlük pizzan oluyor. Evet pizza hutt'ın pizza hamurları güzel değil. Yenmiyor. Sınırsız falan alırsam hep ince hamur gelsin diye bekliyorum. 1+1'ler de mantıksız değil hatta dominos'unkileri sevdim ama cok fazla o kadar pizza. Iki gun ard arda disarda yesem de ayni paraya denk geliyor ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 0ne said: Benden tavsiye kebap.Ama burger vs pizza hut diyosan. Burger king hatta mcdonalds ftw. O da geldi aklima ve tercih ederim ama bu yakinlarda bildigim iyi bir yer yok o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 parası önemli değil diyorsan burger king'den menü onion rings cart curt al, kesin doyarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Elimde smart ticket kart var. Belese gelicek =) Yalniz taa sahile kadar yurumeye de useniyorum be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 kalorileri yakmaya başlarsın şimdiden fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Fly said: en iyisi jabba the hutt Bu kıvamda bir şey yazmak için girdim sırf =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 burger 4eva ftw alacan büyük seçim whooper (soğansız) alayına pizza hut sınırsız iyi ama ıspanaklı tombaklıklı fln sarmıyo beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 KFC diyorum ben. Favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 o da çok yağlı ya : gerçi hangisi değil ki o da ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 En yakin pizza hutt diye oraya gittim. Evet yine pismanim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dominos ezer geçer ama pahalı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 normalde burger derdim ama pizza hutt ın limitsizi ezer fiyat açısından. ama burger pizzayı tat konusunda geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 di said: En yakin pizza hutt diye oraya gittim. Evet yine pismanim =( Ben dün acımadım yol parasına gittim en kral yerine yedim pideli köfteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 whopper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 pizza hut ? rofl domino's pizza max varken gidilir mi ya okdr kötü pizza burger king tabiki yakınlarda yoksa bu yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 triple wooper + jumbo menü + üstüne bi de sigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 lahmacun ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 sınırsız pizzada arkadaş pizzanın arka tarafındaki boş hamur bölümünü kesiyodu öyle yiyodu baya gülmüştüm auhu iyi yöntem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar