Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Gün 1 - Sabah Son Durum: 6 oy Penth (Baluu, Dory, Tunca, Asteroth, sesu) 1 oy Elesso (Kitana) 2 oy Tunca (Penth, Luriel) 1 oy Linç YOK (Elesso) 1 oy Kitana (Cuce) Linç için gereken oy sayısı: 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Buradan isler gidiciyim gibi gorunuyor, acikcasi yazacagim her seyi ve fikirlerimi yazdim, bundan gayri anca suclamalara cevap veririm. Kasaba halkini son kez uyariyorum, su ana kadar ne konusuldu gozden gecirin. Eminim ki biraz ugrasirsaniz bana karsi yoneltilen savlarin ne kadar temelsiz oldugunu ve kasabanin amatorce hazirlanmis bir komploya nasil cekildigini goreceksiniz. Ve her seyden ote sunu unutmayin. Ben, sehit mertebesine yukleselecegim. Fakat siz, bir sucsuzu oldurdugunuz icin elinizi kana bulayacak, masum bir cana kiyip ruhlariniza buyuk gunahin karasini calacaksiniz. Ve her seyin sonunda, pacanizi yirtsaniz dahi, bu adamlardan hicbir farkiniz kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Kasabamızın kızları lütfiyi ölü istiyor, ben bir centilmen olarak kızların isteklerini yerine getirmek isterim şahsen. Linç Oyu : Penthesilea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Azmodai said: Gün 1 - Sabah Son Durum: 5 oy Penth (Dory, Tunca, Asteroth, sesu, Pen Duick) 1 oy Elesso (Kitana) 2 oy Tunca (Penth, Luriel) 1 oy Linç YOK (Elesso) 1 oy Kitana (Cuce) Linç için gereken oy sayısı: 7 oy vermeyen tek kisi thelegbra kaldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 inşallah suçlu çıkar yoksa gözlerin nerelere çevrilecegi belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Pen Duick said: Kasabamızın kızları lütfiyi ölü istiyor, ben bir centilmen olarak kızların isteklerini yerine getirmek isterim şahsen. Linç Oyu : Penthesileasen dikkat et de kasabamizin adminleri kullandigin aliaslar sebebiyle bazi seylerden iskillenmesin sdfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Pen Duick said: Kasabamızın kızları lütfiyi ölü istiyor, ben bir centilmen olarak kızların isteklerini yerine getirmek isterim şahsen. Linç Oyu : PenthesileaBu nasil bir mantik? Insan boyle bir mantikla daracagina gonderilir mi? Anca kimin oldugunu umursamiyor olman lazim boyle bir hareket icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Linç Oyu Geri Çekme : Penth Penth hakkında hiç bir fikre sahip değildim, dory tunca ve sesudan da şüphelendiğimi söyledim, ve ne hikmet ise 3'ü birden penth'e zıpladı, adam tek kaldı kimse savunmadı, diğerleri ise ortak savunulma içinde, Penth'in suçlu olduğuna inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 eha kasaba kasabi diyoruz oyle tiplere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Penthesilea said: Pen Duick said: Kasabamızın kızları lütfiyi ölü istiyor, ben bir centilmen olarak kızların isteklerini yerine getirmek isterim şahsen. Linç Oyu : PenthesileaBu nasil bir mantik? Insan boyle bir mantikla daracagina gonderilir mi? Anca kimin oldugunu umursamiyor olman lazim boyle bir hareket icin. asmayalım da besleyelim mi pis kültist? beni kandıramassın yalanlarınla, hem sen tuncayı asalım derken ne düşünüyordun vicdansız. el kadar çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Pen Duick; Hiçbir şey yazmayıp çat diye oy veriyorsun ayrıca dalga geçme modundasın. Kimin gittiği pek umurunda değil gibi. Gözüm üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Umarım kurtkadınsındır ve beni parçalarsın gece ;) onun haricinde pek ölmek istemediğimden az konuşuyorum. çok barışçılım, lütfiye ölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 İlk başta Luriel'den şüphelenmiştim, daha sonra penth'den şüphelendim, 2 si içinde oy verdim, Luriel için pek destek gelmezken penth 6 oya kadar çıktı, Luriel ve Penth ise oylarını tunca'dan yana kullandı, ben de tunca'dan yana kullanmaya karar verdim, ve bu şekilde tunca katledildiğinde kasaba halkından olduğu anlaşılır ise, Luriel'in ve belki de Penth'in kimliklerini öğrenmiş olabileceğimi düşünüyorum. LİNÇ OYU : TUNCA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Elesso, kitana, cüce, ve thelgbra. Gelin oylarımız dağılmasın halkı arındıralım biraz. Bir karar verin ve biri gitsin artık, azmomuzu öldürdüler kin bizi birleştirsin parçalara bölünmeyelim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 sesu said: Pen Duick; Hiçbir şey yazmayıp çat diye oy veriyorsun ayrıca dalga geçme modundasın. Kimin gittiği pek umurunda değil gibi. Gözüm üstünde. bence penth senin ex in. bir yandan ölsün istiyor bir yandan kıyamıyor gibi bir halin var aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 pek seksist gördüm canım seni. kız bu eski sevgilidir damgası yedik hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Gün 1 - Sabah Son Durum: 6 oy Penth (Dory, Tunca, Asteroth, sesu, Pen Duick, thelegbra) 1 oy Elesso (Kitana) 3 oy Tunca (Penth, Luriel, Baluu) 2 oy Kitana (Cuce, Elesso) Linç için gereken oy sayısı: 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 edit yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 e yok artık daha neler terbiyesiz misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 özür diliyorum kendim ve halk adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Oyunun havasini lutfen surdurelim, oyun disi espirilere, genel geyik topigine cevirmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 kitana sorarım sana bu kadar insan arasıdna bi zeki senmisinde benden bi tek sen şüpheleniyorsun. kendine yapılan en ufak objektif yorumda bile kalkanlar foraa yapıp savunmaya geçiyosun(halbuki hiç bi bariz suçlama yapmamışım sana karşı). art niyetinden şüpheliyim, yaptığın tek şey saan en ufak dokunana karşı provakasyon başlatmakki dikkatler başkasına kaysın. linç oyu:linç yok oyumu geri alıp linç oyu:kitana diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 abo diyor, ve yukaridaki tabloyu sekillendiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Hakkaten aboo yalnız. Benim oyumu değiştirmem için herhangi bir sebep yok açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 daha ilk gün, gündüz, yeterince felsefe yaptık. ilk ölenin kimliği ortaya çıktıktan sonra verilen oylar ile daha rahat yorum yapılabilecek diye düşünüyorum. günü bitirmek amacıyla sürüye uyuyorum, ben uymazsam başkası uyacak. LYNCH OYU: PENTH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar