Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forum Mafia Wars: Sezon 2 (Bitti, Yoruma Açık)

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Buradan isler gidiciyim gibi gorunuyor, acikcasi yazacagim her seyi ve fikirlerimi yazdim, bundan gayri anca suclamalara cevap veririm.

Kasaba halkini son kez uyariyorum, su ana kadar ne konusuldu gozden gecirin. Eminim ki biraz ugrasirsaniz bana karsi yoneltilen savlarin ne kadar temelsiz oldugunu ve kasabanin amatorce hazirlanmis bir komploya nasil cekildigini goreceksiniz.

Ve her seyden ote sunu unutmayin. Ben, sehit mertebesine yukleselecegim. Fakat siz, bir sucsuzu oldurdugunuz icin elinizi kana bulayacak, masum bir cana kiyip ruhlariniza buyuk gunahin karasini calacaksiniz.

Ve her seyin sonunda, pacanizi yirtsaniz dahi, bu adamlardan hicbir farkiniz kalmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Pen Duick said:
Kasabamızın kızları lütfiyi ölü istiyor, ben bir centilmen olarak kızların isteklerini yerine getirmek isterim şahsen.
Linç Oyu : Penthesilea
Bu nasil bir mantik? Insan boyle bir mantikla daracagina gonderilir mi? Anca kimin oldugunu umursamiyor olman lazim boyle bir hareket icin.

asmayalım da besleyelim mi pis kültist?
beni kandıramassın yalanlarınla, hem sen tuncayı asalım derken ne düşünüyordun vicdansız. el kadar çocuk.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk başta Luriel'den şüphelenmiştim, daha sonra penth'den şüphelendim, 2 si içinde oy verdim, Luriel için pek destek gelmezken penth 6 oya kadar çıktı, Luriel ve Penth ise oylarını tunca'dan yana kullandı, ben de tunca'dan yana kullanmaya karar verdim, ve bu şekilde tunca katledildiğinde kasaba halkından olduğu anlaşılır ise, Luriel'in ve belki de Penth'in kimliklerini öğrenmiş olabileceğimi düşünüyorum.

LİNÇ OYU : TUNCA
Sosyal ağlarda paylaş

kitana sorarım sana bu kadar insan arasıdna bi zeki senmisinde benden bi tek sen şüpheleniyorsun. kendine yapılan en ufak objektif yorumda bile kalkanlar foraa yapıp savunmaya geçiyosun(halbuki hiç bi bariz suçlama yapmamışım sana karşı). art niyetinden şüpheliyim, yaptığın tek şey saan en ufak dokunana karşı provakasyon başlatmakki dikkatler başkasına kaysın.

linç oyu:linç yok oyumu geri alıp linç oyu:kitana diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...