Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Daha önce foruma da yazılmış bir psikoloji testi vardı sanırım. Epey uzun sorular vardı. Seçiyordun cevapları, sonunda senin psikolojinin ne yönde olduğunu söylüyordu. Forumda aradım ama bulamadım. Sanki facebook veya yonja gibi bir sitede profil bölümünde "psikolojik durum" kısmında da bu siteye link vardı. Ama facebooka baktığımda orda da göremedim. Böyle bir kaynak yer bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Bir sürü test var böyle, inkblot, ipip neo narrative test vs. diye. wiki de araştırırsan görürsün. bi tanesinin linkini vereyim, soruları cevaplıyorsun alet sana yorum yapıyor. IPIP NEO PI - Introductory Information Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozanbey Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 aletin türkçe yorum yaptığı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 çözerken psikolojim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 lineer olmayan test önerileri alabilirim. evet-hayır dışında daha skalamsı bi yapıyla sonuç veren. çoklu seçenekli olur, yanıtlara dereceli katılma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar