Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Evet arkadaslar, 2. sezonun kayitlarini baslatiyorum, 1. biter bitmez baslayalim diye, rolleri de ona gore kura ile cekecegim icin anca hazirlarim. Kac kisi yapacagim kesin degil o yuzden simdilik siraliyorum. Katilim icin 2 sart var: 1. Zaman ayirabilecekseniz katilin:kimse sizin bir oyunuzu 34 saat beklemek zorunda degil... ve aktif olmayan insan olunca oyun bir hayli yavasliyor. 2. Sabirli olun:Oyunun bir gunu bazen 48-50 saatte gecebilir, bu durum karsisinda sabirli olun lutfen, zaten gunun gecmesi icin gereken deadline koyacam, bunu da oyunun basindaki kurallarda okuyabileceksiniz, ama bu oyun bazen 20 gun bile surebiliyor ona gore. 1. Dory (ilk oyunda acemilige kurban gitti) 2. Cuce (ilk talep edenlerden birisi, bonusu aldi) 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. ------------ 13. 14. 15. *cizginin anlami fazla talep olursa 15'e kadar dolduracam. Kayit olanlari sirayla alacagim oyuna ama bazilarinizi reserv listeye veya bir sonraki oyunun kayitlarina da direkt atabilirim. ona gore lutfen sikayet sizlanma olmasin. Hadi bakalim. Yeni senaryo bu aksam hazir olacak en azindan hikayeyi falan okuyabileceksiniz ama oyun mevcut bitene kadar baslamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ekle beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ben ben ben ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Yaz dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yaz kankut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 eha 1. sirada adim var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ben pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ben de istiyorum lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nota Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 katılabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ok 12 kisi oldu... 3 kisi daha cikarsa 15 kisi yapariz... ama reserv listesi de yapacam ve inaktif takilan olursa hemen yerlerini degistirecem :) aksam yeni senaryo aciklanacaktir ama baslamasi mevcutun bitmesini bekler, tekrar ediyorum :) aksam yine de ne olur olmaz bakin. Kurallari da mutlaka okuyun yeni oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 gölgende bana da ,bana da yer ver... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yedeklere gireyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ilk 15tesin zaugna, yedek olmak istediginden emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 kankutarya, yeni bir darwin ödülü için. count me in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 işte son 3ten biri olayım azmo ben, 12-15 arasındaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 beni de yazıver bakalım azmo efendi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ok bundan sonra kayit olanlar yedekler listesinde olacak... aksam yeni senaryo ve rolleri post ederim, bu sefer cok daha komplike ve degisik olacak isler ;) kurallarda da ufak degisiklik olacaktir. aksam gorusuruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-EKMEK- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yedek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Verdiğin tutorialları felan okudum, şimdi ilk oyunu da okuyacağım, ama bir şey merak ettim, bu 2. oyun'da 4 rol mü var gene ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 rol demişken, bu sefer neyden kaç tane olduğunu bilmez de random c9 mantığında gidersek dadundan yenmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yer kaldıysa beni de yedeklere yazın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar