Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deniz Baykal İstifa Etti.!!

ascraeus

Öne çıkan mesajlar

Bu sabah parti binasında yapılan bir basın toplantısıyla CHP Genel Başkanı Deniz Baykal istifasını açıkladı.

İstifa gerekçesinde "Yerel seçimlerde Türk Solu'nun yeterince başarı gösterememesinde benim payım büyük, bunu üzülerek söylüyorum. Önümüzdeki seçimlerde Türk Solu'nu bir adım öteye taşıyacak olan kişiye görevi devrediyorum ve bir daha aday olmayı düşünmüyorum" diyen Baykal daha sonra gazetecilerin sorularına cevap verdi.

http://www.ntvmsnbc.com/news/208393.asp
Sosyal ağlarda paylaş

Kafasına taş fln mı düşmüş? Yada arkasından silah mı dayamışlar acaba? Kendi rızasıyla olduğuna pek inanmıyorum.

Deniz Baykal, Bülent Ecevit yolunda dediğim kişilerin en başında yer alıyordu halbuki. Üzüldüm(!)[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ).
Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi.
Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
Sosyal ağlarda paylaş

cumartesi gunu the marmara da bu istifa sonrasi parti içi muhalefetin tutumunun tartışılacağı bi toplantı olucak, bağrı yanık partilileri bekleriz hehe[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki:
Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Sosyal ağlarda paylaş

istifa etmesi iyi oldu, istifa etmk insanın kendine yakkışanı giymesidir mesela sabah sokağa çıkmadan önce çiçekli gömlek siyah pantalon giyip altına beyaz çorap ve arksına basılmış ayakkabı giysek sonra mahalleli "breh breh analar ne yiğitler doğuruyor" ? bende deniz baykal gibi solcu olmak yakışanı giymektir gerektiğinde istifa etmektir[signature][hline]I do not love you as if you were salt-rose, or topaz,
or the arrow of carnations the fire shoots off.
I love you as certain dark things are to be loved,
in secret, between the shadow and the soul.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Oriflame temsilcisi

[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 01 Nisan 2004 11:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ya o ettide onunla birlikte görev alanlarda etsin
toptan bi nuke çekelim şunların parti binasına bab

eski kaşarlar gitsin yenileri gelsin[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
[01:36] olm nickimi alanı bulursam
[01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan
[01:36] oyacam
Sosyal ağlarda paylaş

AKP artik tek başina kaldi. lol bakalim daha nolcak.
yaf bende tayyiple , deniz arasinda secimler sirasinda cikan tartismalarin, mecliste nasil ceyran edecegini merak ediyordum goremicem :( ühü[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
o tartışmaların bi benzeri televole de yaşanıyor
kim kime ne demiş o ne cevap vermiş

neticede hepsi boş işler hepsi gereksiz
işini yapmayan salak insanların gündemde kalmak için başvurdugu bir yol[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
[01:36] olm nickimi alanı bulursam
[01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan
[01:36] oyacam
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...