Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Merhaba arkadaslar, Kiminiz bilir beni kiminiz bilmez ama bildigim birsey varki elimde 10 tane open beta key var ve live game headstart-item code lariylada geliyor. Lutfen ozelimden open beta baslikli msg atiniz ve Bele$ beta code unuzu aliniz! SADECE US SERVERLARI ICIN! Abuzer Lalu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 sadece 8 tane kaldi ;) cabuk cabuk, bitmeden yetisin! :) Abuzer Lalunun kiyagi size bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 yolladigim BETA keylerinizi BETA center a girebilirsiniz su anda. Headstart ve item keylerini 15 agustos dan sonra EA nin account managment sitesine gireceksiniz. go go go, gidip girin sifrelerinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 http://torrent2.eamythic.com/WARBits.torrent burdan da client i cekin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 insan bi tesekkur eder ya.... ne hale gelmis genclik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Alamasam da teşekkür ederim arkadaşım. :) Az kaldı 15 Ağustosta pre order packi alanlar open betaya girebilecekler. Halen D&Rlarda preorder pack satılıyor, geç kalmadınız. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Lalu_theoriginal said: yolladigim BETA keylerinizi BETA center a girebilirsiniz su anda. Headstart ve item keylerini 15 agustos dan sonra EA nin account managment sitesine gireceksiniz. go go go, gidip girin sifrelerinizi. Yukardaki mesajin icerigi icin ozurdilerim, verdigim beta keyleri agustos 15 de EA nin account managment sitesine gireceksiniz. Dogru bilgi budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 eu mu bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 aquila said: eu mu bunlar? US ve CD key kalmadi. gitti hepsi bitti yandi gitti kul oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bitmiş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Arkadaslar, kusura bakmayin elimde sadece 10 tane cd key vardi. En azindan 20 30 kisi beta-key istedi.. Bu keyleri Target denen bir alisveris magzasindan aliyorum sadece $1 kutu basina icinden open beta key ve livegame headstart key cikiyor, oyun falan yok yani icinde, sadece bi parca kagit ve key ler yaziyor ustunde. Eger isteyen varsa gidiyim aliyim gene. Bizim zamanimizda oyle beta gibi hic bir imkanimiz olmadi hep buruk buruk bakardik avrupadaki ve amerikadaki genclige, o yuzden gidip 10 tane kutu aldim paticik ahelisi icin. Eger daha fazla open beta key isteyen varsa ilk once ozel msg atin ve paypal dan $1 dollayin gidiyim aliyim kutunuzu. Lalu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 oha hemen en yakin targeti bulmam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 taba bas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 targetnext macrosu>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 o değidle büyük abilik etmiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 öyle valla, bana da kalmadı ama buradan tekrar teşekkür edeyim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Her targetta vardir dimi bu, hemen gidip alayim 10 tane dagitirim bende paticik hizmeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenseLee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bu bahsettiginiz target alışveriş yeri oluyo deilmi? öylese nerelerde mağazaları var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Bravo bende tesekkür edeyim, ince düsünmüssün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 rep olsa basacam.. vALLa helal diyorum..Kaldımı böyleleri piyasada... Bak bu yazdıklarım 2$ lık haberin ola :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Lalu_theoriginal said: http://torrent2.eamythic.com/WARBits.torrent burdan da client i cekin. burdan clientı çekmeye başladım da EU open beta açıldıgında işime yararmı acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ballad said: Lalu_theoriginal said: http://torrent2.eamythic.com/WARBits.torrent burdan da client i cekin. burdan clientı çekmeye başladım da EU open beta açıldıgında işime yararmı acep ? Bende merak ettim EU open betada işe yarar mı bu client? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bunda da wow'daki gibi bi realmlist ya da uo'daki gibi bi login.cfg falan varsa onu degistererek eu'da da kullanılır mantıken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ben dün bi tane almıştım ama ankara'da olucam o sıralarda. O yüzden pek oynayabilcegimi sanmıyorum. İlk öm atana arkadaşın bana verdigi keyleri vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar