Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open Beta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben o 20liralık paketi betaya girim deneyim ona göre CE alim yada almayim diye aldım adamlara para kazandıracaksam önceden değip değmeyeceğini anlamak hakkım 1 hafta içinde ben neyini öğrenecem oyunun al aoc yi 2 hafta denedik yüzeysel hatalar bulduk sadece sonra da GG
Mesaj tarihi:
Fena olmuş gerçekten.. Adamlar adam gibi bir açıklama yapsa

budur, bu tarihte başlayıp bu tarihte biticektir diye.

bu kadar zor mudur yani anlamıyorum ki ben.. sanki GOA dediğimiz yer internet kafe, WAR da bir nevi adamların UO sphere serveri.. ne olduğu ne olucağı hiç belli değil. herkes uzantısnın dengine hareket ediyor gibi bir görüntü var..
Mesaj tarihi:
KillerLord said:
US için direct to drive dan sipariş versek kodu hemen verirler mi

evet kodu hemen yollarlar, kaydolursun bu haftasonki previewe da yetisirsin belki. yani ben gamestoptan aldim ama direct2drive dan da alinabilir. ama 50 dollari direk aliyorlar sanirim oyun parasi olan, ben gamestopa sadece 5 dollar verdim, kalanini oyunu almaya gittigimde vericem
Mesaj tarihi:
5 dolar rezarvasyon parası... oyun çıktıında oyun için tam para ödicen... ben daha önce 5 dolar ödedim diyemen... gta 4 ü alırkene de aynı şeyi yaptılar bana :D
Mesaj tarihi:
bir arkadas turkiyeden aldigimiz CE PREORDER lari Aral 'a mail atarak bildirmemiz gerekiyor demisti sanirim. Dun tekrar baktim da pakete, oyle bir kisim yok ? o paketten cikan key leri sadece war-europe a girecez, oyun buraya geldiginde ise bu paketlerle beraber CE leri almaya gidip , oncelik kazanicaz diye bilyiorum.

hataliysam, duzeltin lutfen.
Mesaj tarihi:
Ben dedim.

Kutunun içinden normal içeriğe ek olarak, Türkçe küçük bir kağıt çıkıyor, ARAL ile ilgili ve arkasında bir kod yazılı.

CE kopyanı garantilemek için o kodu ARAL'a bildirmen gerek.
Mesaj tarihi:
Gangren said:
Ben dedim.

Kutunun içinden normal içeriğe ek olarak, Türkçe küçük bir kağıt çıkıyor, ARAL ile ilgili ve arkasında bir kod yazılı.

CE kopyanı garantilemek için o kodu ARAL'a bildirmen gerek.

o kod ce alırken 160ytl yerine 140 ytl ödemeni sağlar...
Mesaj tarihi:
DA2019 said:
Aysonuna doğru durum iyice netleşir diye düşünüyorum.

En kötü 18 Eylülde oyunu oynamaya başlayacağız. Öyle düşünün. Varsın open beta olmayıversin. :)

ama olmaz öyle sonucta CE alanlara open beta sunacaklarını söylediler ise yapmaları gerekir. yoksa bu onların ciddiyetsizliğini veya tıraş olduklarını gösterir:p
  • Yeni Oluştur...