GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ben o 20liralık paketi betaya girim deneyim ona göre CE alim yada almayim diye aldım adamlara para kazandıracaksam önceden değip değmeyeceğini anlamak hakkım 1 hafta içinde ben neyini öğrenecem oyunun al aoc yi 2 hafta denedik yüzeysel hatalar bulduk sadece sonra da GG
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 o 20 ytl olayini ben hala anlamadim, aral'in isi mi o?
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 US için direct to drive dan sipariş versek kodu hemen verirler mi
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Fena olmuş gerçekten.. Adamlar adam gibi bir açıklama yapsa budur, bu tarihte başlayıp bu tarihte biticektir diye. bu kadar zor mudur yani anlamıyorum ki ben.. sanki GOA dediğimiz yer internet kafe, WAR da bir nevi adamların UO sphere serveri.. ne olduğu ne olucağı hiç belli değil. herkes uzantısnın dengine hareket ediyor gibi bir görüntü var..
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 KillerLord said: US için direct to drive dan sipariş versek kodu hemen verirler mi evet kodu hemen yollarlar, kaydolursun bu haftasonki previewe da yetisirsin belki. yani ben gamestoptan aldim ama direct2drive dan da alinabilir. ama 50 dollari direk aliyorlar sanirim oyun parasi olan, ben gamestopa sadece 5 dollar verdim, kalanini oyunu almaya gittigimde vericem
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 5 dolar rezarvasyon parası... oyun çıktıında oyun için tam para ödicen... ben daha önce 5 dolar ödedim diyemen... gta 4 ü alırkene de aynı şeyi yaptılar bana :D
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 5 $ ödersem oyunu almasan sadece hafta sonu takılsam olur yani :D gamestop a bir bakayım bende. kodu hemen verirler değil mi ?
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ben gamestop dukkanindan aldim ama kutu olarak. online da veriyordur ama herhalde
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Open beta clientı nerden indirebilirim?
Lingam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Direct2drive cortladı "Warhammer Online: Age of Reckoning UK (Pre-Order) was removed from your cart due to : Country restricted"
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 haha ben mi yaptım ki :D yoksa benim gibiler yüzünden mi
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ulan bende saf saf dün heycan yaptım "ehe araldan preorder şeysim var beta varmış gireyim" die elimde patladı. 15 inde oyunsa 7 eylülde de beta ise ne anladım bu işten ben. töbe.
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Yahu ne bekliyordunuz ki? Size aylar önce söyledim, 2 ay süren Open Beta olmaz, boşuna beklemeyin diye :)
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bir arkadas turkiyeden aldigimiz CE PREORDER lari Aral 'a mail atarak bildirmemiz gerekiyor demisti sanirim. Dun tekrar baktim da pakete, oyle bir kisim yok ? o paketten cikan key leri sadece war-europe a girecez, oyun buraya geldiginde ise bu paketlerle beraber CE leri almaya gidip , oncelik kazanicaz diye bilyiorum. hataliysam, duzeltin lutfen.
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Ben dedim. Kutunun içinden normal içeriğe ek olarak, Türkçe küçük bir kağıt çıkıyor, ARAL ile ilgili ve arkasında bir kod yazılı. CE kopyanı garantilemek için o kodu ARAL'a bildirmen gerek.
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Gangren said: Ben dedim. Kutunun içinden normal içeriğe ek olarak, Türkçe küçük bir kağıt çıkıyor, ARAL ile ilgili ve arkasında bir kod yazılı. CE kopyanı garantilemek için o kodu ARAL'a bildirmen gerek. o kod ce alırken 160ytl yerine 140 ytl ödemeni sağlar...
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Ben mavi bilgisayardan almıştım.Eve gidince bir bakayım.varmı içinde kagıt :S
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Hala Open betada kullanılacak clientı nerden indirecebiliyoruz belli değil dimi?
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Aysonuna doğru durum iyice netleşir diye düşünüyorum. En kötü 18 Eylülde oyunu oynamaya başlayacağız. Öyle düşünün. Varsın open beta olmayıversin. :)
santanio Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 değişiklik.....yanlış yere postlamışım
sardius Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 DA2019 said: Aysonuna doğru durum iyice netleşir diye düşünüyorum. En kötü 18 Eylülde oyunu oynamaya başlayacağız. Öyle düşünün. Varsın open beta olmayıversin. :) ama olmaz öyle sonucta CE alanlara open beta sunacaklarını söylediler ise yapmaları gerekir. yoksa bu onların ciddiyetsizliğini veya tıraş olduklarını gösterir:p
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 3 GUN OPEN BETA dıyorsunuzda oyunun clıent ını download etmek zaten yarısını goturcek 9.6 GB dıyor=( BAska bır yol bılen varsa banada soylesın?
Öne çıkan mesajlar