Borknagar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ben oyuna pvp patch part 1 cıktıktan sonra basladım.. kombo sistemine oyle alıstımki diğer oyunlar tat vermiyor acıkcası. su haliyle bile gayet zevkli ve surukleyici bir oyun testlive da gordugum part 2 olayları ise süper. yeni patch konusu altında 3-5 enstantene yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 BiTcH_oFBaT said: irenikus said: yahu onu bunu bırakın da bu oyunda hala /who yok mu, eğer yoksa o zaman ölsün bitsin, varsa nasıl yapılıyor bulamadım nickini aşağıda status barında sağ tıkla player information de. e iyi de ben gördüğüm adamları değil görmediklerimi bulmak istiyorum level 30 adamları görmek istiyorum diyelim /who 30 yapıp bakabilmem gerekli ya da /who tortage yazıp tortage'daki adamları görmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 muneccimmisin sen, nerden biliceksin tortage'daki adamların hepsini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 irenikus said: BiTcH_oFBaT said: irenikus said: yahu onu bunu bırakın da bu oyunda hala /who yok mu, eğer yoksa o zaman ölsün bitsin, varsa nasıl yapılıyor bulamadım nickini aşağıda status barında sağ tıkla player information de. e iyi de ben gördüğüm adamları değil görmediklerimi bulmak istiyorum level 30 adamları görmek istiyorum diyelim /who 30 yapıp bakabilmem gerekli ya da /who tortage yazıp tortage'daki adamları görmek istiyorum onu yapmak için sol üst menülere gireceksin en soldaki menüye gireceksin player search var kocaman oradan tortageyi seçeceksin /who ya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Cuce said: muneccimmisin sen, nerden biliceksin tortage'daki adamların hepsini? ahahha cüce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Ancalagan said: Cuce said: muneccimmisin sen, nerden biliceksin tortage'daki adamların hepsini? ahahha cüce :D Bu arada evet abi oyun sonunda iyileşti. Combo sistemi fln harika. Yeni patchler ve ŞUAN test live da olan Ymirs pass ile beraber oyun canlanıcak hatta testliveda oynayan bir arkadaşım haber veriymde şurda bir başlık açsın olayı sizlere analtsın her andan haberdar olun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 valla artık bu başlığı kapatırsanız sevineçem:D çünkü oyun patladı evet ama son 1 haftada populasyon olarak baya bi patladı haberler geliyor yavaş yavaş bende gözle görüyorum oynadığm serverda ahahaha wh cilere şimdi gülme zamanı sanırım:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Oyun hakkında izlenimler konusundan devam edelim. Oyunu bıraktıysanız oyunu hala oynayıp keyif alan oyuncuları germeyiniz lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar