dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kitana said: dory e dalalım!!:X kaçta başlıcaz? al işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 eeee ne zamna baslicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 15dkyi gecti bekliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Daha çok kişi mesaj atsa da açık yakalamaya kassak. Böyle 3-4 kişi hıyar gibi birbirimizi suçlayıp duruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 eet hakli, nerde bu millet nerde bu devlet moderator kardiş, uyarsana sunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 oyun bir gunde bitmeyecekki, gece de 1.30 oldu, fizboz gibi tavuklar coktan uyudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Füks: iyi bok yediniz arkadaşlar Füks: gitti doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 hehe. bir iki gun daha ilerlesin, ikinci oyuna ragbet olursa tekrar kayit acariz. su anda Dory ve Cucenin yerleri belli, 10 kisi daha aliriz, veya duruma gore daha fazla. gorecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 niye onların yeri belli de bizimki değil =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 eet azmo, gece vakti beni ağlattığın için benim de spotum rezerve olmalı, lütfen ama, pilix, hıı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 flash açıklamadaki ileri seviye rolleri istiyoruz azmocan, baya efsane şeyler var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 @zaugna - oradaki rolleri de bidahaki oyunlarda koyacam mutlaka. @ prudent - yerleri belli cunku dory ilk gun acemilige kurban gitti ve acilar icinde mahfoldu, cuce ise kimse sormadan girdi araya ondan belli. Diger 10 kisiyi normal kayitla alacam merak etmeyiniz :P Katiller halen bana isim bildirmedi, Gunduze simdiden baslamak isterdim ama eksik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 çok kötü oynadı dory rolünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ehehe oyun hakkinda yorum yok ltf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Azmodai said: oyun bir gunde bitmeyecekki, gece de 1.30 oldu, fizboz gibi tavuklar coktan uyudu.ehuehe sabah da hepsini okudum yorum yapacam diye boşu boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 mafya 1-2 saate haber verir, yaparsin ya... bir kisi daha gidiyor bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mafya kurbani belirtti, Dedektif arastirmasini yapti oyun devam ediyor GOGOGOGOG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 keşke kaçırmasaydım bu topiği =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ben orjinal oyunun forumlarına falan baktım, 20 küsür kişiyle oynananlar var. rağbet olursa öyle oynayalım olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 olabilir bakariz. Cok kisinin sorunu su ki aktif olmuyorlar pek. Su 12 kisilik oyunda bile 12 kisinin yarisi falan katiliyor aktif sekilde... gerci daha 1 gun gecti gorecez, ama aktif 12 kisiyi 20 tane arada post eden kisiye tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 kötünüze koyim niye ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Arkadaşlar ben yatıyorum şimdi, zira finallerim var ve sabahlıyorum sürekli, o yüzden telefon numaram olanlar saat 9-10 gibi beni uyandırırlarsa çok makbule geçer. kkthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 2. oyuna rezervasyon varsa yaptırmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bu oyun ınsanın forumdaki güvenilirliğini sarsar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 katil Dom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar