Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(H) Guildi Kurulmuştur Jaedenar EU-PVP


Armentum

Öne çıkan mesajlar

(*) Başlıkta da belirttiğim gibi Armentum adlı guildimizi Jaedenar Eu/PvP server'ında kurmuş bulunmaktayız. Armentum bir horde guildi olup su anda daha cok guild içi kaynaşma ve arkadaşlıga önem vermekte olan ve mümkün oldukça oyuncularını birlikte aktivitelere teşfik eden bir guilddir.

(*) Guildimizin esas amacı Türk wow yaşantısında iddialı olabilecek bir guild oluşturmak ve ilerleyen zaman dilimlerinde başarılı olmaktır. Guild her ne kadar TBC Content'i dahilinde kurulmuş olsa da maksadı WotLK ek pakedi süresince de birlikteligi saglamak ve PvE Progressinde başarılı olmaktır.

(*) Takdir edersiniz ki bir Türk guildi kurmak her zaman sancılı ve sıkıntılı geçmiştir. Işte tam da bu nedenden dolayı biz WotLK 'da başarıyı hedefleyen bu guildi bu kadar erken kurduk. Yukarıda yazdıgım amaç dogrultusunda hareket edebilecek bir "Arkadaş" grubunu yaratabilmek için ihtiyacımız olan zaman dilimine sahibiz.

(*) Guildimiz şu anda class veya level ayrımı olmaksızın ilerleyen zamanlarda da oynayacak ve bizimle birlikte raid yapacak oyuncuları bünyesine katmaktadır. Guild sadece türk oyunculara acıktır. Başvurularınız için;

- Jurin (Guildmaster)
- Bloodia (Officer)
- Baltronel (Officer)
- Pessimist (Officer)
- Mecowar (Officer)
- Elmindrea (Officer)

Isimli karakterlere oyun içinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca ÖM ile de katılım isteklerinizi bana yollayabilirsiniz. Bütün arkadaşlara iyi oyunlar ve iyi eglenceler dilerim.

NOT: Balon guildin yeni kurulması şerefine verilmiştir :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...