Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ture Rangström'dan parçalar arıyorum. Ne oldukları önemli değil. Daha sadece bir şarkısına ulaşabildim: http://web.splashcast.net/go/so/1/p/SIFE7290JU/s/FQUH2906EL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Yok mu kimsede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Süpermiş hoi oynarken arkaplana gider :P Tür olarak nasıl tanımlanıyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bulamadım hala. Tür olarak balad diye gecer işte. Piano ballad diye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Yeni topic açmak istemedim, ama bir grubu bulamıyorum. Tek albümleri var, 3 şarkıları var zaten, ve yetemedim adeta. Böyle kelli felli bir sitede gören olursa bumplarsa şahane olur. Grup: Brethren of Free Spirit. bir tek The Lifting of The Vail şarkılarını bulabiliyorum gerisi yok yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar