Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google

Vodan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ulen Bende Hmn Girdim acaba Nasil olmus diye eski tas eski hamam halaa[signature][hline].......

ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Mesaj tarihi:
boyu değil işlevi önemli =p[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ...
...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım
;;suicidal icq

[Bu mesaj metboy tarafından 31 Mart 2004 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
metboy lol :lol:
bence fena olmamış yani ama gene eskisi gibi işlevsel ve hızlı :D[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
ayy canım cinlerim canım...
cinci şelale hanım
Mesaj tarihi:
Sade ve güzel. Daha az bandwidth harcıyor, daha çok kullanıcıya daha hızlı gösteriyor. Akıllıca.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
  • 8 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
abi search filterlarina bi haller olmus, degistirmisler safe search'e sabitlemisler olayi :( moderate - strict - off 3 secenek vardi simdi sadece safe search ve filter explicit material secenegi var cok uzgunum su an :(
Mesaj tarihi:
cambazct said:

abi search filterlarina bi haller olmus, degistirmisler safe search'e sabitlemisler olayi :( moderate - strict - off 3 secenek vardi simdi sadece safe search ve filter explicit material secenegi var cok uzgunum su an :(

ı ıh. öyle değil.

arama ayarlarında safe search hala opsiyonel duruyor.
  • Yeni Oluştur...