DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yeni bir telefon aldım bugün.tipi çok hoşuma gitti. dedim bunu istiyorum ve babamda artık paraya kıyıp aldı :) sony ericson w380i. ne abartılı ne sade bir telefon tam isediğim gibi bişey.. edit:imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 DeadSkinMask said: yeni bir telefon aldım bugün.tipi çok hoşuma gitti. dedim bunu istiyorum ve babamda artık paraya kıyıp aldı :) sony ericson w380i. ne abartılı ne sade bir telefon tam isediğim gibi bişey.. edit:imla.Güle güle kullan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 rainfall said: DeadSkinMask said: yeni bir telefon aldım bugün.tipi çok hoşuma gitti. dedim bunu istiyorum ve babamda artık paraya kıyıp aldı :) sony ericson w380i. ne abartılı ne sade bir telefon tam isediğim gibi bişey.. edit:imla.Güle güle kullan :) aynen güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Biz dünyayı gezicez diyorduk adam parayı telefona yatırmış.Ne yaptın yavrum sen?O parayı alıp kenarı atsan fena mı olurdu he? asdsf=)şaka be.güle güle kullan bakalım kral hazretleri:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 c_a_p_t_a_i_n said: Biz dünyayı gezicez diyorduk adam parayı telefona yatırmış.Ne yaptın yavrum sen?O parayı alıp kenarı atsan fena mı olurdu he? asdsf=)şaka be.güle güle kullan bakalım kral hazretleri:p büyücez büyücez sonra gitcez fin vatandaşlarının yanına sen merak etme cağnem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 paraya baban kıymış, güle güle kullan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Kötü seçim ancak hayırlısı olsun, güle güle eskit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 allah bağışlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 asinanyavuz said: güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ne ka aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 350ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 allah analı babalı büyütsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hayırlı ugurlu olsun gule gule kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 geze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 tribute to "nasıl post kasılır?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 DeadSkinMask said: 350ytl o parayla 1 ay geçinen aileler var vicdansız ! şaka şaka hayırlı olsun Allah bi yastıkta kocatsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 elinde parçalansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 başında paralansın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bende değiştirsem iyi olcak direk günümüzün telefonlarının 5 katı büyüklükte telefon kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Llama said: bende değiştirsem iyi olcak direk günümüzün telefonlarının 5 katı büyüklükte telefon kullanıyorum bende de aynı durum var=) yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum yeni bi telefon çıkmış benq t60 390tl ondan almayı düşünüyorum çok şık bi telefona benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bende 3100 vardı denize girme gaspetliğinde bulundum. sonra babamın eski telefonu verildi 3060 mı neydi hala hatırlamıyorum telefonun modelini. onunda artık her tarafı dökülemeye başlamıştı. artık babamın yanında kapağı yere düşürüyordum bi kaç parçasını takıp çıkartıyordum falan. ve sonunda işe yaradı :D ama şöyle bişey varki 3100 harika bir telefondu bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 senelerdir aynı telefonu kulanıyom dierlerine bi türlü alışamadım msj yazamıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Hardter said: elinde parçalansın oper said: başında paralansın? İÇİNDE PATLASIN! =) hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar