logcupasa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 canım cektı valla yapmak lazım bı ara:D
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 LLama ellerine sağlıkta $öyle yapsan daha iyi olmaz mı.Mantarlı temizledikten sonra onları fırına sür sularını indirsinler ve suları gitsin,bundan sonra ka$arları koyup tekrar fırına sür.Çünkü mantar ile ka$arın pi$me süresi aynı değilki ka$arın erimesi kafi
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 mantar dediğin 3 dkda pişiyor kaşar eriyip kızarana kadar mantar pişmiş bile oluyor ki suyun yok olmasını bile beklemiyorsun fırından çıkarmak için kızgın fırın oldugundan
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 O zaman ben çok pi$iriyorum genelde :D içleri su doluyor sonra gidiyor falan da anca çıkarıp ka$ar falan koyuyorum
Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 işte içi su dolmasın diye kaşarı bol bol içine koyucan
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Sorieno said: Firin Vault-Tec yalniz. azsdfas hakkaten ilk fırın falan heralde :D ama mantarlar şahane gözüküyo (tu)
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 fırına nazar değirdiniz laa altı yanmıyor babamla baktık leyimi kopmuş onu yaptırcaz şimdi yemek yapamıyoz artık fırında emekliye ayırdık şimdilik
logcupasa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Sonunda 3 gun once yaptım ve bayada guzel oldu canım cekmıs valla sagolsun llama :) devamını bekliyoruz guzel yemekleri ve guzel tarifleri:)
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 kaşar içine tam otursun diye çıkartıyoruz o siyahlikları çıkarmayınca kaşar eriyor ve taşıyor sonra içinden
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 fırın efsane ama eski fırınlar daha hızlı pişiriyor
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 mantarı sevmezdim pek ama böyle denedim iyi oldu güzel
tunch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ben kaşarlardan önce fırın eriyecek sandım bi de , tava ile mantarlar arasına metal bi ızgara ile yükselti yapılırsa biraz daha az su çekiyor , daha bi kıvamlı oluyor.. tavsiye edilir.
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bi tavsiyede benden aynı tadı çok daha çabuk almak isteyenler için: -gerekli malzemeler 1-mikrodalga fırın 2-istenilen kadar mantar 3-kaşar peyniri(eriyen bitür ne seviyosanız olur) 4-Tuzot un baharatlı herhangi bir tuz u işte --- öncelikle mantarları yıkayıp saplarını koparın ama parçalamayın mantarları tercihen orta büyüklükte 1-2 lokmalık gibi mantarlar olsun, mantarları aynı ilk sayfadaki resimdeki gibi ters çevirin sap boşluklarına önce bir tutam tuzot serpin sonra da peynirinizi tıkıştırın rendeolması pek mühim değil ama rendeniz varsa daha ii olur , bu şekilde hazırladığınız 4-5 mantarı(tek kişilik) bir servis tabağına eşit aralıklarla dizin son olarak üstlerine biraz daha tuzot serpin isteğe göre karabiberde ii gider sonra direk mikro dalgaya 600w da 3 dk ve hazır toplam 6-7 dk da hazır:D tadı değişik mi olur yada pişmez mi demeyin deneyin farkı görün acelesi olanlar ve çok aç olanlar için en çabuk yapım şeklidir
Öne çıkan mesajlar