Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

unutma sorunsalı

naraso

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:
Şuna umut vermeyin ya ÖSS'ye girecek bu sene. Belki kaçarsam kovalar diye heves edicek sonra niye kovalamıyo yaa diye morali bozulacak. Onu düşünecek yine sürekli. Unut diyin, gerçekçi olun, çakın ağzına iki tane :D

Unutması lazım yoksa hefelerine ulaşamayacak. Kız mı yok abi sana bulursun başkasını
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer kendini boşlukta hissettiğin zaman hatırlıorsan kızı o kız en son umudun olmaya başlamıştır zaten. İlk başta o kızla irtibatını kes ve o kızı unutmak için birkaç arkadaşın da belirttiği gibi beynini , o kıza karşı hissettiğin duygulardan daha fazla kullan. Her zaman onu düşünüyorsan onu unutturacak bir şeyler yap. Mesela hoşlandığını düşündüğün başka bir kızla çık.
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanla geçer,bak öss varmış daha önünde.Kendini sınavlara hazırla.Çok güzel bi üniversiteye girdiğinde seni öyle kızlar beklerler ki.Düşünemediğinden de öte.En azından kendini bu şekilde kandır(maya çalış).

Ayrıca diyelim kızla konuştun kız da kabul etti.Ama umduğun gibi birisi çıkmadığında(yani derinlere inildiğinde) daha mı az pişmanlık duyucaksın.

Unutma,unutulanlar bir gün unutanlarıda unuturlar.
Sosyal ağlarda paylaş

unutacam unutacam diye kasma unutamazsın o zmn.Konuşma görüşme kendini baska seylere ver.Ne biliim herhangi bir hobi edin kendine.Bi de :
Unutulmaz deme bana unutulur unutulur
Kapanır en derin yara acısı da unutulur
Bir rüyadır gelir geçer
Her aşk bir gün hayal olur
Unutulmaz denen günler
Unutulur unutulur
Sosyal ağlarda paylaş

ben ne kadar unutucam desem daha cok aklıma gelio o bakımdan soyluyorum.Hic olmamıs gibi davranmak en iyisi

Ha bi de bir sure sonra kaşarlanıyor insan kalbin kabuk baglıyor.Kimseyi ilk askın gibi cok sevemiyorsun kolay kolay.Daha cok emek istiyor o kabukları yumusatmak eh hal boyle olunca da kolay kolay uzulmuyorsun.İnsanın cok guzel bir ozelligi var unutmak simdi unutamıyorum dedigini 2 ay sora hatırlamazsın bile:)
Sosyal ağlarda paylaş

naraso said:
merhabalar önce kısa bir geçmiini anlatayım olayın,geçen sene bi kızla tanıştım,güzeldi falan. ne olduğunu anlamadan kızdan hoşlanmaya başladım,sonrada zamanla kıza karşı ilgim arttı. ama içime atmaya karar verdim ve söylemedim, geçer diye bekledim olmadı,sonra kıza söyleyeyim belki geçer dedim, o da olmadı.

neyse gel zaman git zaman hala unutamamış bulunuyorum, hala kız bana bi şey söylediğinde dünyayla tüm ilişkimi kesiyorum.
böyle kolay yoldan unutmanın bir yolu bir yordamı var mıdır, ya da bunun da bir adabı var mıdır nedir.
işte böyle,yardım edeceklere şimdiden teşekkürler =)

ondan nefret etmeyi dene...
işe yaradığını söyleyenler var...
Sosyal ağlarda paylaş

benimde başıma geldi bu olay kendimi çok yiyip bitirdim ilk 1 sene özellikle ağır geçti 2. sene onu düşünmek rutinleşti 3. sene iice zayıfladı bu olay ve 4. senede dahil artık tatlı bi hal almaya başladı acı çekmiyodum bu 5. senesi sen diince hatırladım şuan ve tınnn die tınlamaktayım he yine değerli bi insan benim için o ayrı. birisi başka bi seçeneğin yok onun üstüne yoğunlaşıyosun gibi bişi demiş çok doğru affetme yeni denizlere yelken aç. bi süre sonra ona ulaşamadığın için senin için bi ütopya haline geliyo. hoş ben ulaşmıştım ama işte keşkelerimin kurbanı olduydum bir bakıma :).

ben nasıl durulmaya başladım onuda anlatıyım. yaz günüydü alamancı amcam viskiler çikolatalar falan getirmişti o günde ev boştu açtım şarkımı türkümü bi duble içerim die başladığım 70 lik johnny walkerın o gece hemen hemen dibini gördüm az bişi kalmıştı yalan olmasın. alkol komasına girmeme ramak kalmıştı neyseki bizimkiler eve geldiler kusturdular ayran mayran uğraştılar bayaa bi hatta annem sabah sırtın resmen sararmıştı dediydi. o günden sonra akıllanmaya başladım yavaş yavaş :D

hocam duygusal bi yapın varsa olur böle şeyler ben bu konuda özellikle çok duygusalımdır yani olabiliyo böle şeyler
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi içki içmeyle unutan arkadaşlara öncelikle :)
içki içmiyorum,nedeni de kışın kızı düşünürken arkadaşlarla içtiğimdendir,sonraki gün hastanedeydim(içki koması daha önce de başıma geldi ayrıca).

başka biriyle çık diyenlere şunu söyleyebilirim,hayatta gerçekten çıkmak istediğim bir kaç kız oldu, yani beni sevenle sırf beni sevdiği için çıkmam çıkamam.

kızla bağlantıyı kesmem de zor artık dershanede tam karşı sınıfımda bu yıl,ki yükseliceğimi hesaplar isek aynı sınıfta olma ihtimalimiz yüksek.

son olarakta üniversitede kız bulurum diye kendimi kandırmam çok anlamsız. nedeni galatasaray üniversitesini istemem , pek fazla kişi yok zannedersem :)
Sosyal ağlarda paylaş

Olm sana diyorum umutsuz olma. Belki kazanamayacaksın gittiğin okulda bi sürü kız olacak yada sizin 20 kişilik kontenjanda bi sen erkek olcaksın diğer 20 kız seni isteyen senin de seveceğin çok güzel kızlar olacak :D

Unut lan işte fazla uğraştırma patileri ben uğraşıcam gibi gözüküyo zaten bu sene zaman buldukça :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...