Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Bu arada tam olarak şöyle Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi EGE ORDUSU İS.BŞK.LIĞI İS.SVŞ.TB. K.LIĞI İZMİR MENTEŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hayırlı tezkereler =) sinan zaten 250gr saçın vardı orda o da gider senin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 oper said: yemeklerden sıkıntınız olmasın. çoğu birlikte dışardan yemek geliyor. yemek şirketleri yapıyor yemekleri. tabi doğuda böyle bişe zor sanırım. ama askeriyenin yemekleri de güzeldir. ya ya cok guzel.. yemekler cok kotu cıkıyor diye usta birliginde kilo veremedim nerdeyse.. her gun dönerci, pideciden siparis verince ne veriyorsak onun fazlasını alıyorduk eheh.. walla burdaki herkese güzel yerler cıkmıs.. insallah sag salim yapıp donersiniz.. aranızda doguda bir yere cıkmıs kimseler varsa sakın ktm'lere teslim olmasınlar demeden de cıkmayım.. sonuc sayfasında yazsa bile imkanınız varsa direkt birlige katılın.. hepinize hayırlı tezkereler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Syn said: hayırlı tezkereler =) sinan zaten 250gr saçın vardı orda o da gider senin =( Minik gel sende 50 kilo fazlan gider benle beraber 250 gram veririm sen de 50 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Spyro said: oper said: yemeklerden sıkıntınız olmasın. çoğu birlikte dışardan yemek geliyor. yemek şirketleri yapıyor yemekleri. tabi doğuda böyle bişe zor sanırım. ama askeriyenin yemekleri de güzeldir. ya ya cok guzel.. yemekler cok kotu cıkıyor diye usta birliginde kilo veremedim nerdeyse.. her gun dönerci, pideciden siparis verince ne veriyorsak onun fazlasını alıyorduk eheh.. walla burdaki herkese güzel yerler cıkmıs.. insallah sag salim yapıp donersiniz.. aranızda doguda bir yere cıkmıs kimseler varsa sakın ktm'lere teslim olmasınlar demeden de cıkmayım.. sonuc sayfasında yazsa bile imkanınız varsa direkt birlige katılın.. hepinize hayırlı tezkereler =) valla bizim yemekleri yemek şirketi yapıyordu. gayet te güzeldi. ama her yerde öğle değil işte. kısmet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ben de kısa dönem denizci oldum iskenderun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 şimdiden askerliği yedin o zaman hayırlı tezkereler. denizci olmayı çok istemiştim ben ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Hagii said: ben de kısa dönem denizci oldum iskenderun Oh süper desene akşam 5 den sonra plaj partileri felan güzel olur heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Hagii said: ben de kısa dönem denizci oldum iskenderun Benim üniden bi arkadasta orada denizci oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Dynamick hoşgelirsin İzmir'e çarşı izinlerinde su börekleri mantılar bak gitmeden benim DJlik meselesini bir daha düşün şaka bir yana usta birliğin de öyle kebap yerlere çıkar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ŞANLIURFA İL.J.K.LIĞI ŞANLIURFA'ya jandarma er çıktı :/ herkese hayırlı tezkereler..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ahah.. ben de orada yaptım askerligimi.. 319. kısa dönem olarak.. simdi evden cıkmam lazım.. gelince anlatırım.. ama hic "=/" smileyi kullanılacak bi durum yok inan.. ayrıca urfaya gore cok guzel bi mevsimde gidiyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 DynamicK said: 12 Ağustos Salı günü teslim oluyorum bende. Bugün açıklandı sonuçlar. Çarşı izni falan alana kadar 1 ay görmeyeceksiniz beni. Şen olun yani =) İzmir Menteş Kısa dönem askerlik yapıcam 6 ay. Ocak ayı ortasında -izin kullanmaz isem- tekrar dönüyorum aranıza =) Kimler var başka 323. dönem gidenler? Valla İzmir çekilir bi yer bence kullanma izin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Narstil said: Biliyosun ama bende yazayım bari 323. dönem Piyade ER Ankara / Çankaya çarşı izninde gel mutlaka yerimi biliyosun. bitli abin izmirde sürtsün biz akariz buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 oba, kolay gelsin inanım kilo alıp dönücen gibi bir his var içimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 daha ne alsın ya gorduk ankarada okuz gibi olmus arcanenin zamanında dedigi gibi belediyeden kat cıkma ıznı alsın o once :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Dövmesi, küpe deliği olanlara zulmediyorlarmış diye duydum, korkmalı mıyım? Yoksa şehir efsanesi mi bu da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Hepsi palavra, yok öyle şeyler. Belki bir denyo rütbeli çıkar bune lan kızmısında kulağını deldirdin diyebilir yada bu dövmeler ile gavurmusun sen diyebilir. Gül geç, bakdın seni rahatsız ediyor git bir üst rütbeliye bana bunları bunları dedi de, bak bakalım ne oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 xunn said: Dövmesi, küpe deliği olanlara zulmediyorlarmış diye duydum, korkmalı mıyım? Yoksa şehir efsanesi mi bu da? yalan. bende küpe deliği vardı. arkadaşın birinde de dövme vardı. hiç de bişe olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Zegna said: Narstil said: Biliyosun ama bende yazayım bari 323. dönem Piyade ER Ankara / Çankaya çarşı izninde gel mutlaka yerimi biliyosun. bitli abin izmirde sürtsün biz akariz buralarda Uğramaya çalısırım Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpingo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT,duyan Allah yardımcın olsun diyor :D.. Duyduğum kadarı ile dünyanın en büyük tümeniymiş. Piyade er yazıyorda tankçı birliği deniyor ora için görücez artık... Ziyarete beklerim :) görüşmek üzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 büyük yerde askerlik yapmak gerçekten zor. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 alpingo orda sınava girdim ben dediklerinin aynısını duydum korkutmak için 2 şey yazıcam giderken titreyerek giricen içeri 1. günde 10km lik parkur yürütüyorlar yayla gibi arazi oldugundan git gel yapınca ayakların yolda kaldıgından yeni ayak takman gerekiyor 2. kışın 2 metre kar kazımaktan fenalık geliyor =) hayırlı tezkereler, fırsat buldukça aktar başından geçenleri ve izlenimlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpingo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 :) teşekkürler ya ben kafada bitirdim askerliği moralmen çok iyiyim ee haliyle askerlik ana kucağı değil malum zorlanıcaz diğer arkadaşlardan biraz daha fazla zorlanıcağım kesinde artık buda benim kısmetim olsun... Dediğin gibi başımdan geçenleri anlatırım artık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Haydi hayırlı teskereler hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar