Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

323. Dönemler Kimler =)

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

oper said:
yemeklerden sıkıntınız olmasın. çoğu birlikte dışardan yemek geliyor. yemek şirketleri yapıyor yemekleri. tabi doğuda böyle bişe zor sanırım. ama askeriyenin yemekleri de güzeldir.

ya ya cok guzel.. yemekler cok kotu cıkıyor diye usta birliginde kilo veremedim nerdeyse.. her gun dönerci, pideciden siparis verince ne veriyorsak onun fazlasını alıyorduk eheh..

walla burdaki herkese güzel yerler cıkmıs.. insallah sag salim yapıp donersiniz.. aranızda doguda bir yere cıkmıs kimseler varsa sakın ktm'lere teslim olmasınlar demeden de cıkmayım.. sonuc sayfasında yazsa bile imkanınız varsa direkt birlige katılın..

hepinize hayırlı tezkereler =)
Sosyal ağlarda paylaş

Spyro said:
oper said:
yemeklerden sıkıntınız olmasın. çoğu birlikte dışardan yemek geliyor. yemek şirketleri yapıyor yemekleri. tabi doğuda böyle bişe zor sanırım. ama askeriyenin yemekleri de güzeldir.

ya ya cok guzel.. yemekler cok kotu cıkıyor diye usta birliginde kilo veremedim nerdeyse.. her gun dönerci, pideciden siparis verince ne veriyorsak onun fazlasını alıyorduk eheh..

walla burdaki herkese güzel yerler cıkmıs.. insallah sag salim yapıp donersiniz.. aranızda doguda bir yere cıkmıs kimseler varsa sakın ktm'lere teslim olmasınlar demeden de cıkmayım.. sonuc sayfasında yazsa bile imkanınız varsa direkt birlige katılın..

hepinize hayırlı tezkereler =)

valla bizim yemekleri yemek şirketi yapıyordu. gayet te güzeldi. ama her yerde öğle değil işte. kısmet :)
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:
12 Ağustos Salı günü teslim oluyorum bende. Bugün açıklandı sonuçlar. Çarşı izni falan alana kadar 1 ay görmeyeceksiniz beni.
Şen olun yani =)

İzmir Menteş Kısa dönem askerlik yapıcam 6 ay. Ocak ayı ortasında -izin kullanmaz isem- tekrar dönüyorum aranıza =)

Kimler var başka 323. dönem gidenler?

Valla İzmir çekilir bi yer bence kullanma izin
Sosyal ağlarda paylaş

Hepsi palavra, yok öyle şeyler. Belki bir denyo rütbeli çıkar bune lan kızmısında kulağını deldirdin diyebilir yada bu dövmeler ile gavurmusun sen diyebilir. Gül geç, bakdın seni rahatsız ediyor git bir üst rütbeliye bana bunları bunları dedi de, bak bakalım ne oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
alpingo orda sınava girdim ben
dediklerinin aynısını duydum

korkutmak için 2 şey yazıcam giderken titreyerek giricen içeri

1. günde 10km lik parkur yürütüyorlar yayla gibi arazi oldugundan git gel yapınca ayakların yolda kaldıgından yeni ayak takman gerekiyor

2. kışın 2 metre kar kazımaktan fenalık geliyor

=)

hayırlı tezkereler, fırsat buldukça aktar başından geçenleri ve izlenimlerini
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...