kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 gemi görmeyen varsa aha burda :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 gemi yolculuğu çekilmez 20 dakika sürüyor muhabbet yoksa işkence[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 player kontrolünde değil bilet alıyoesun belirli gemiyi bekliyosun 2 liman var bu 2 liman arasında tek bir gemi var gidip geliyor işte biniyosun felan sen yönetmiyosun yani[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 gemi savaslari ve taming de olsaydi mükemmel bir oyun olurdu ama c1k...[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani...
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 s1k1l1p oflarken resme baktim.. Starbreeze'e odaklandim.. aklima "Aysecik surda, Aysecik burda" kitaplari geldi.. herhalde Starbreeze'in de maceralarini o biçimde izlemeye devam etçez.. benim download hala %34'da...[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani...
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 sadece korsancılık, gemi savaşları vb üstüne yapılan bi mmo var, adını hatırlamıom araştırın ehe[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 tmm be bi daha koymayız ss felan :) 2 tane koydum güzel hoşuma gitti diye daha basilisk fotosu koycaktım ama koymuyom :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 yohoho puzzle pirates... ama normal bir mmorpg'nin de içinde gemi savaslari olsun istiyoruz.[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani...
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 bende yohoyoho yu demiyorum zaten, normal mmo yapıyorlar işte bildiğin, adını hatırlamıyorum ama :)[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Admin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 John çok üzülecek bunu gördüğünde.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Öne çıkan mesajlar