Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bide bu var :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

gemi görmeyen varsa aha burda :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
gemi yolculuğu çekilmez 20 dakika sürüyor muhabbet yoksa işkence[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Mesaj tarihi:
player kontrolünde değil
bilet alıyoesun belirli gemiyi bekliyosun
2 liman var bu 2 liman arasında tek bir gemi var gidip geliyor işte biniyosun felan sen yönetmiyosun yani[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
gemi savaslari ve taming de olsaydi mükemmel bir oyun olurdu ama c1k...[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani...
Mesaj tarihi:
s1k1l1p oflarken resme baktim..
Starbreeze'e odaklandim..
aklima "Aysecik surda, Aysecik burda" kitaplari geldi..

herhalde Starbreeze'in de maceralarini o biçimde izlemeye devam etçez..

benim download hala %34'da...[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani...
Mesaj tarihi:
tmm be bi daha koymayız ss felan :)
2 tane koydum güzel hoşuma gitti diye
daha basilisk fotosu koycaktım ama koymuyom :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
yohoho puzzle pirates...
ama normal bir mmorpg'nin de içinde gemi savaslari olsun istiyoruz.[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani...
  • Admin
Mesaj tarihi:
John çok üzülecek bunu gördüğünde.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
  • Yeni Oluştur...