Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 olan pruya olmuş. biz de onu çok bekledik zamanında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Hardter said: ya kardeşim ksk maçına gıtmek zorunda kaldık :D kusura bakmayın buluşma için söz veriyonuz ayarlıyonuz adamlar kalkıyor geliyor siz kskye gidiyorsunuz yuh denir lan buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Llama said: Hardter said: ya kardeşim ksk maçına gıtmek zorunda kaldık :D kusura bakmayın buluşma için söz veriyonuz ayarlıyonuz adamlar kalkıyor geliyor siz kskye gidiyorsunuz yuh denir lan buna hocam yuh denirde napabilirdik oyuncuları ilk kez görücez takım tamamen degişti falan mrk falan derken gittik işte kusura bakmayın dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 çok önemli tabi lama abisi D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 klasik izmir buluşması olmuş yine.. Halı saha maçı ister misiniz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 yalan olur edit: olmuş zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 çok mu komik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 yok izmirli arkadaslar bizim lan partilere filan bok atıyo da selam etmek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Ben haftaya pazar halı saha maçı ayarlıyorum o zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 mulgear6 said: yok izmirli arkadaslar bizim lan partilere filan bok atıyo da selam etmek istedim bizim buluşmalarımızın çoğu official olmuyor o yüzden güzel buluşuluyor rahat ol sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 aman ne sinir stres yaptın sakin espri amaçlıydı o gittim ben tamam sıcaktan kanınız kaynamıs lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Madcat said: çok önemli tabi lama abisi D: yok bee yaa kimseye abilik yapamam ben aman diyim haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 yok be hardter a laf attım çok önemliymiş ksk maçı :P hoş bende sattım ama ksk maçı var diye satmam hiç bi zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 izmirli adam satar kardeşim bizimde satmışlığımız var geçmişte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ayıp be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Madcat said: yok be hardter a laf attım çok önemliymiş ksk maçı :P hoş bende sattım ama ksk maçı var diye satmam hiç bi zaman :D oo barış bana laf attın ha :D sende göztepe maçı var diye satarsın ayrıca sırf ben gelmemısım gibi niye bana yükleniyorsunuz redogskide gelmedi birazda ona yüklenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 olm bari pru'ya bi haber etseydiniz ya biz gelmioz diye beklemiş o kadar cocukcağaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 27 akşamı binip 28i sabahı izmirdeyim, aynı gün içinde kuşadasındaki yazlığa geççem, kuşadası planınızı 28'ine ayarlayıp gündüz buluşup, 10:30 felan gibi inecek tren, beraber kuşadasına gidip takılabiliriz. Eğlenceli olacağını düşünen olursa topic felan açarız, yazlıkta şu an bir arkadaşım var, 2 arkadaşımla beraber izmire gelcem yani 4 kişiyiz yazlıkta da bizden başka kimse yok, geceyi geçirmek isteyen olursa da artık kanepede felan takılabilir : ) Bilmiyorum ne kadar iyi bir teklif ama değerlendirmek isteyen olursa, buradan konusabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 güzel bi teklifte ben yınede agzımı açmayım sonra üstüme kalıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Valla benim için farketmez gün içi izmir içi de buluşulunabilir, ben akşam geçerim kuşadasına, gerçi kaça kadar dolmuş var bilmiyorum da idare ederiz bi şekilde :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 izmir bensiz buluşamaz. yetemediler henüz. ben de ameliyatlı olacağıma göre.................. .............FAIL! nihaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 abla bunlar beceremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 sn. utopia nerede olacaksınız ziyaret maksatlı toplanılsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 yok onda da satış olur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bundan sonra heryere söz :D lise bitti lan hadi bitişini kutluyalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar