Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 evet bu saatten sonra bende katıla biliirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 o zaman perşembe bi yer kararlaştıralım buluşalım olur mu? bence alsancak - sevinç pastanesi civarı olsun ordan kordona geçeriz ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 karpuzseven said: bir arabaya doluşulur ( kişi sayısına göre minibüse de olur ) Çeşme'ye kaçılır çok da güzel olur. bu hangi koy,hangi plaj ? nerde abi bu deniz yada benzeri çeşmede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ne klişe bi buluşma noktasıdır şu sevinç bastanesi. kusuyorum her seferinde. otobüsten inip bi bakarsın 82 dallama orda bekler durur birilerini. çeşme iyidir güzeldir bu arada o deniz neredeki deniz? 5 yıl boyunca çeşmede yaşadım öyle bi deniz görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 hafta içi olcaksa 7den önce gelemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bende sınavları bıtırdım artık gelebilirim ne zaman kacta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 abi çeşme de nasıl gidicez çeşmeye herkesin arabası yok.perşembe günü uygun bir saatte uygun bir yer olsun işte ama eğer bi çare bulursanız çeşme için gideriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 valla farketmez çeşme falan ama böle biraz daha sakin yerlere dolmuşla gidebiliriz misal özdere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 çarşamba gününden snra istediğiniz her yere her zaman gelebilirim.. buluşma olursa öm pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 laaaaaaaaaayn bi tarih atın ortaya alooooğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ben 21.09.08 diyorum perşembe günü ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Madcat said: laaaaaaaaaayn bi tarih atın ortaya alooooğ hadi barış sen el at ortaya başka türlü olmaz sen profsun bu konularda saatte verki akşam üstü gelebilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Hafta içi olursa ben gelemiyorum malesef, hafta sonu, hatta pazar olursa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Hafta sonları didim yaptığımdan özür dilerim şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Karag8z said: Hafta sonları didim yaptığımdan özür dilerim şimdiden didim neresi be : ) neresi derken hani neresine gidiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Llama said: Karag8z said: Hafta sonları didim yaptığımdan özür dilerim şimdiden didim neresi be : ) neresi derken hani neresine gidiyon gidiyozmu hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 diablotg said: abi çeşme de nasıl gidicez çeşmeye herkesin arabası yok.perşembe günü uygun bir saatte uygun bir yer olsun işte ama eğer bi çare bulursanız çeşme için gideriz :D otobüse bineceksiniz. agoranın orda üçkuyulardan kalkıyor. taş çatlasın gidiş dönüş 20 ytl adam başı. arabaya ne hacet anacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 İzmir sucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Hardter said: gidiyozmu hacı? nereye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 abi ne çeşmesi gözünüzü seveyim çeşme yapıcaksanız hafta sonu yapsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 o resim altın kum olsa gerek. yada boyalık plajıda eskiden öyleydi şimdi birazdaha karardı nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Llama said: Hardter said: gidiyozmu hacı? nereye didim :D farketmez otobus dolmus gıdıs donus ayarlanır önemli olan yer ve tarih ayın 20 sınde ksk muhabetı var onun ıcın gelemem ama ondan sonra her zaman gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ya aslında havalar cidden ölümcül sıcağındayken çeşme yapılabilitesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 arkadaşlar hadi bi cevher cuma yada haftaya p.tesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 buluşma yalan bende ufaktan kaçayım artık bilecik milecik gidicekmişiz bi yerlere hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar