EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Chuck Shuldiner'ın proje grubu. Bildiğim kadarıyla tek albümleri var: "The Fragile Art of Existence" Tür olarak prograsif yine death gibi ama clean vokal. Şiddetle öneriyorum türü sevipte dinlemeyen varsa.
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Hm, ne zamandır deneyeyim diye düşünüp bekletiyordum Chuck amcamızın projesi olduğundan habersiz. İlk fırsatta edinip dinleyeyim.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 çok güzel bir albüm o. consumed, when the link becomes missing, the fragile art of existence şarkıları harika.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Bir albümleri daha var. Unreleased Themes from Control Denied Hiç bir yerde bulunmaz ama, üşenmezsem riplerim bir ara arşivden bulup.
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 üşenme be :L edit: yau iyide o albüm 2004 te çıkmış ne anladık :L edit 2: tabi Unreleased Themes diyo albümün adına dikkat etmemiştim tehe edit3: cidden nette yok lan bu. hadi upload et :L edit 4: bu arada bende "Chuck Schuldiner - Zero Tolerance-2004" diye bi albüm var bu o mu acaba? 10 track var içinde.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Buldum, geliyor. Bendekinde 4 şarkı var sadece
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Sanırım bendeki ile aynı yau o. Bende yeni chuck şeysi buldum diye sevinmiştim :L ismi olmayan 4 track var bide amatör kaydedilmiş death şarkıları var bendeki albümde. o ilk 4 track albümlerde olmayan şarkılar.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Upload edeyim ben yine de, o kadar ripliyorum şu an yani.
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 :) tamam bende çekip bakim madem boşa gitmesin bendeki diildir belki hehe
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yasah
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 güzel olmuş albümleri sevdiğim tarzda olmuş...
ravienne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yapımcıların trollemesi sonucu tek albüm çıkartabildiler. normalde Death'e ait olan the sound of perseverance albümünü Chuck üstad control denied için planlıyordu.Symbolic albümünün son parçası perennial quest'te bi nevi veda niyetinde olucaktı. Yani control'ün az duyulmasının sebebi bu kişiliksiz ibnelerdir afedersiniz. Clean vokalle bi sound of perseverance nasıl bir damga vururdu orası meçhul. 2. albüm için hazırlıklara başlamıştı üstad.Malesef vakti yetmedi. Toprağı bol olsun. edit: inanılmaz bi şekilde chuck brutal vokalden hep nefret ettiği için başka solist buldular.power metal tadında bi olay olmuştuı yeni vokalleriyle.
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 said: inanılmaz bi şekilde chuck brutal vokalden hep nefret ettiği için başka solist buldular.power metal tadında bi olay olmuştuı yeni vokalleriyle. nası Death içinmi?
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Control Denied için yeni vokal buldular, hatta yeni vokal Warrel Dane olacaktı ama Nevermore ile turda olduğundan olmadı diye de bir geyik vardır, bildiğim kadarıyla da doğru zaten bu geyik. Gerçi buldukları abi de baya iyiydi de Warrel Dane vokalleri yapsaydı düşünemiyorum nasıl bişey olurdu ehe
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 youtube linki verebilecek olan var mı?
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 birde şey diye söylenti vardı chuck kendi sesini hiç sevmezmiş. gayet iyi bea.
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bence de süper gidiyo o şarkılara.
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Chuck kendi brutalini hiç sevmezdi olayı doğru evek. O yüzden her albümde sesini daha da bi inceltip, idolü olan rob halford'a yaklaştırmaya kasmış diye biliyorum. Yani Human'dan, SoP'a kadar nasıl bir değişiklik var belli.
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 iyki beceremiyomuş rob halford gibi söylemeyi sıçmıştık yoksa :P
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 O albümde dört şarkı var, Track 2 ve Track 4'te ruhumu teslim ederim.
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ben track1 i seviyorum en çok hehe
Öne çıkan mesajlar