Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Control Denied

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Chuck Shuldiner'ın proje grubu. Bildiğim kadarıyla tek albümleri var: "The Fragile Art of Existence"
Tür olarak prograsif yine death gibi ama clean vokal. Şiddetle öneriyorum türü sevipte dinlemeyen varsa.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bir albümleri daha var.

Unreleased Themes from Control Denied

Hiç bir yerde bulunmaz ama, üşenmezsem riplerim bir ara arşivden bulup.
Mesaj tarihi:
üşenme be :L
edit: yau iyide o albüm 2004 te çıkmış ne anladık :L
edit 2: tabi Unreleased Themes diyo albümün adına dikkat etmemiştim tehe
edit3: cidden nette yok lan bu. hadi upload et :L
edit 4: bu arada bende "Chuck Schuldiner - Zero Tolerance-2004" diye bi albüm var bu o mu acaba? 10 track var içinde.
Mesaj tarihi:
Sanırım bendeki ile aynı yau o. Bende yeni chuck şeysi buldum diye sevinmiştim :L
ismi olmayan 4 track var bide amatör kaydedilmiş death şarkıları var bendeki albümde. o ilk 4 track albümlerde olmayan şarkılar.
Mesaj tarihi:
yapımcıların trollemesi sonucu tek albüm çıkartabildiler.
normalde Death'e ait olan the sound of perseverance albümünü Chuck üstad control denied için planlıyordu.Symbolic albümünün son parçası perennial quest'te bi nevi veda niyetinde olucaktı.
Yani control'ün az duyulmasının sebebi bu kişiliksiz ibnelerdir afedersiniz.
Clean vokalle bi sound of perseverance nasıl bir damga vururdu orası meçhul.
2. albüm için hazırlıklara başlamıştı üstad.Malesef vakti yetmedi.
Toprağı bol olsun.

edit: inanılmaz bi şekilde chuck brutal vokalden hep nefret ettiği için başka solist buldular.power metal tadında bi olay olmuştuı yeni vokalleriyle.
Mesaj tarihi:
Control Denied için yeni vokal buldular, hatta yeni vokal Warrel Dane olacaktı ama Nevermore ile turda olduğundan olmadı diye de bir geyik vardır, bildiğim kadarıyla da doğru zaten bu geyik.

Gerçi buldukları abi de baya iyiydi de Warrel Dane vokalleri yapsaydı düşünemiyorum nasıl bişey olurdu ehe
Mesaj tarihi:
Chuck kendi brutalini hiç sevmezdi olayı doğru evek. O yüzden her albümde sesini daha da bi inceltip, idolü olan rob halford'a yaklaştırmaya kasmış diye biliyorum.

Yani Human'dan, SoP'a kadar nasıl bir değişiklik var belli.
  • Yeni Oluştur...