Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Feci Yandım Yardım..^^

SkyberG

Öne çıkan mesajlar

7thBreath said:
bepanten bende alerji yapmıştı yanığın üzerine sürünce çok çılgın bi şekilde acı veren bi kaşınma olmuştu nerdeyse ağlıcak duruma geldim 1-1.5 saat sonra geçmişti. yani dikkat etmek lazım bu yanık konusunda

tamam bulum ben caresini olay beyinde bitior ilaç felan yalan

içimden nasılsa yancak acıcak nasılsa yancak acıcak dierekden acıyı sildim beynimden saece simdi kasınıomus gıbı cız cız eıopmus gıbı ara ara bişiler oluor herkes e tavsiye ederim elimi yaktıgımda her zaman bole yapardım.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanık oldu mu üstüne anca uygun krem sürülür bepanten hametan vs..nivea soft falam değil ha..

Bunlar haricinde yoğurt,yağ filan ASLA sürülmez enfekte edersiniz yanığı..

Ağrısını dindirmek için en uygun yöntem soğuk sudur..Parmak fialn yanarsa soğuk tuzlu suya batırmak tüm ağrısını alır ama senin durumunda soğuk duştan başka çare yok, geçmiş olsun..

İyileşince ilk iş gidip bi 50-60 faktör güneş kremi alıyosun bu arada :)

saygılar...

edit: anam,80'i çıkmış onun..almadan bi bağyana danışmak gerekmiş meğer :P
Sosyal ağlarda paylaş

oo sakın yoğrut sürmeyin.
yoğurttaki semantene maddesi hassas cilt hücrelerinin zarında bulunan bütyalaz enzimi ile etkileşir ve açığa bol miktarda sülfür açığa çıkaran bir tepkime olur. bu sülfür o an için acıyı geçiriyor gibi görünse de aslında cilt altı epidermal hücrelere ve özellikle bunların mitokondrilerine zarar verir. yaz aylarında yaşanan halsizlik ve dermansızlığın sebebi de bu gibi uygulamalar sonucunda zarar gören mitokondrilerin gerekli enerjiyi sağlayamamasıdır. aman diyim. yoğurt sürmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:
yoğurttaki semantene maddesi hassas cilt hücrelerinin zarında bulunan bütyalaz enzimi ile etkileşir ve açığa bol miktarda sülfür açığa çıkaran bir tepkime olur. bu sülfür o an için acıyı geçiriyor gibi görünse de aslında cilt altı epidermal hücrelere ve özellikle bunların mitokondrilerine zarar verir. yaz aylarında yaşanan halsizlik ve dermansızlığın sebebi de bu gibi uygulamalar sonucunda zarar gören mitokondrilerin gerekli enerjiyi sağlayamamasıdır. aman diyim. yoğurt sürmeyin.

baba sen burda nie takılıyosun merak ettim ayriyetten şok ettin
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

böyle hıyarlara inanmayın. umut taciri bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...