Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 soylendimi bilmiyorum ama zeytinyagi iyi geliyo baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 PrudenT said: evet bi de ayağına cam soktun teşekkür ederim ^^ bardakları kırmamaya ögren 2. kez daha gircekti teyzeye de selam söle dövdürcekti bizi nolmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ractamainus said: yanın ulan! tatile gidemeyenlerin ahını almaktan onlar. hepiniz yanacaksınız.. ahahahah +1 +1 +1 +1 +1 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bepanten bende alerji yapmıştı yanığın üzerine sürünce çok çılgın bi şekilde acı veren bi kaşınma olmuştu nerdeyse ağlıcak duruma geldim 1-1.5 saat sonra geçmişti. yani dikkat etmek lazım bu yanık konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 7thBreath said: bepanten bende alerji yapmıştı yanığın üzerine sürünce çok çılgın bi şekilde acı veren bi kaşınma olmuştu nerdeyse ağlıcak duruma geldim 1-1.5 saat sonra geçmişti. yani dikkat etmek lazım bu yanık konusunda tamam bulum ben caresini olay beyinde bitior ilaç felan yalan içimden nasılsa yancak acıcak nasılsa yancak acıcak dierekden acıyı sildim beynimden saece simdi kasınıomus gıbı cız cız eıopmus gıbı ara ara bişiler oluor herkes e tavsiye ederim elimi yaktıgımda her zaman bole yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 evet yeterince konsantre olursan toprağın altında bile nefes alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 eet zorlayınca kuyu bile açabilirsin nefesinle bu arada ben de yandım acıdı birçok yerim ama iki gündür hiç sallamadım geçti acısı. bu arada amele gibi mi yandın ayıptır sorması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Yanık oldu mu üstüne anca uygun krem sürülür bepanten hametan vs..nivea soft falam değil ha.. Bunlar haricinde yoğurt,yağ filan ASLA sürülmez enfekte edersiniz yanığı.. Ağrısını dindirmek için en uygun yöntem soğuk sudur..Parmak fialn yanarsa soğuk tuzlu suya batırmak tüm ağrısını alır ama senin durumunda soğuk duştan başka çare yok, geçmiş olsun.. İyileşince ilk iş gidip bi 50-60 faktör güneş kremi alıyosun bu arada :) saygılar... edit: anam,80'i çıkmış onun..almadan bi bağyana danışmak gerekmiş meğer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Geçmiş olsun artık yapabileceğin tek şey yandım anam diye bağırıp bayır aşağı koşmak olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 maelstrom said: bu arada amele gibi mi yandın ayıptır sorması :D yok amele yanıgı degil ilk yanışı daha ondan feci acıordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 sarmısaklı yoğurt? sarmısak işe yarar mı bilmiyorum çeşit olsun die yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 sarımsak naapıyo? parfüm niyetinemi???:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 oo sakın yoğrut sürmeyin. yoğurttaki semantene maddesi hassas cilt hücrelerinin zarında bulunan bütyalaz enzimi ile etkileşir ve açığa bol miktarda sülfür açığa çıkaran bir tepkime olur. bu sülfür o an için acıyı geçiriyor gibi görünse de aslında cilt altı epidermal hücrelere ve özellikle bunların mitokondrilerine zarar verir. yaz aylarında yaşanan halsizlik ve dermansızlığın sebebi de bu gibi uygulamalar sonucunda zarar gören mitokondrilerin gerekli enerjiyi sağlayamamasıdır. aman diyim. yoğurt sürmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Sen de acılı kepçap sürdürüodun adama biraz önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 tahinli pekmez sür olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 güneş altında uyuya mı kaldın be hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ginaly said: oo sakın yoğrut sürmeyin. yoğurttaki semantene maddesi hassas cilt hücrelerinin zarında bulunan bütyalaz enzimi ile etkileşir ve açığa bol miktarda sülfür açığa çıkaran bir tepkime olur. bu sülfür o an için acıyı geçiriyor gibi görünse de aslında cilt altı epidermal hücrelere ve özellikle bunların mitokondrilerine zarar verir. yaz aylarında yaşanan halsizlik ve dermansızlığın sebebi de bu gibi uygulamalar sonucunda zarar gören mitokondrilerin gerekli enerjiyi sağlayamamasıdır. aman diyim. yoğurt sürmeyin. baba sen burda nie takılıyosun merak ettim ayriyetten şok ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ginaly said: oo sakın yoğrut sürmeyin. yoğurttaki semantene maddesi hassas cilt hücrelerinin zarında bulunan bütyalaz enzimi ile etkileşir ve açığa bol miktarda sülfür açığa çıkaran bir tepkime olur. bu sülfür o an için acıyı geçiriyor gibi görünse de aslında cilt altı epidermal hücrelere ve özellikle bunların mitokondrilerine zarar verir. yaz aylarında yaşanan halsizlik ve dermansızlığın sebebi de bu gibi uygulamalar sonucunda zarar gören mitokondrilerin gerekli enerjiyi sağlayamamasıdır. aman diyim. yoğurt sürmeyin. böyle hıyarlara inanmayın. umut taciri bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ne güzel ilk olacam montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bir arkadaşım, üstelik kendiside sağlık sektörü içinde benim tüm muhalif çıkışlarıma rağmen domates sürmenin iyi geldiğini inatla savunuyordu, denemek istersen, ben denemedim iyi kötü sonucu nedir bilemiyorum, deneyecek kadar da yanmak istemem ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar