HolyRaider Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Cuce said: Archangel_ said: 5 kiloluk dambıl kaldırarak ben de bunları yapabilicem.inanıyorum. 2:35-2:55 arası bunlar neden kaynıyor ya birbiri üzerinden, terler insan. adamlar bronz, bronz terlemez terlemez. meme yapar
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 insanlı kas olmuş abi adamlar ötesi yok...
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 radagast62 said: insanlı kas olmuş abi adamlar ötesi yok... Bu videoda kastan ote denge var ya .. amma takildiniz kasa..
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 valla yerdekinin ayaklarının üzerinde dururken bacakları açma hareketinde, elemanlar bacaklarını tam sıfır açıp kıçlarını birbirine değdirseler yuh derdim...
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kafa avuçlayıp dengede durmaca bölümünde herifin kafası küçüldü bi değişti başka biri gibi oldu.
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 dEaThMooN said: radagast62 said: insanlı kas olmuş abi adamlar ötesi yok... Bu videoda kastan ote denge var ya .. amma takildiniz kasa.. evet abi daha ne kaslı adamlar var bunlar öyle aşırı durmuyor.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Cons said: abi overtouchingden gay oluyor bunlar. penetrasyona gerek yok. ahahah homofobik misin olm :D
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 adkfja videoyu aynı evde yaşayan iki devlet memurunun maceraları temasında izleyince daha komik oluyo :D
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 evet açarken aynısını ben de düşündüm tuvaletteki cumhuriyet sucuğu muhabbeti falan sdf
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 sanatlarına ve yeteneklerine saygım sonsuz ama kas faktörü taşıma kaldırma gibi yerlerde göze çarpıyo ondan şeettim yoksa kas meraklısı degilim :D
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Gayet sanatsal ve guzel. Yurdum Kahvedesinde yapmaya kalkarsan cok gay olur tabi. Bunlarin gecmisini arastirdim. Bunlar Tomy ile Johny ilkokulda da en iyi arkadaslarmis. Ayni zamanda cok da yaramazlarmis. Hocalari surekli bunlara Tahta da tek ayak durma cezasi verirmis. Bunlarda bos bos dikilceklerine zamanla kendilerini gelistirmeye baslamislar. Sonrasi bildik iste ogretmenlerinin ve ailelerinin destegiyle bugunlere gelmisler. :D
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 la_bombonera said: valla yerdekinin ayaklarının üzerinde dururken bacakları açma hareketinde, elemanlar bacaklarını tam sıfır açıp kıçlarını birbirine değdirseler yuh derdim... ben çok korktum o anda "ya değerlerse" diye. her türlü gay hareketler bunlar.
Öne çıkan mesajlar