Ra_d Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ya walla albüme koyacaktım bu resimleri.ama 50 tane resimi küçültmeye uğraşamadım.bu yüzden sizlere göstermek için 3 tanesini buraya koyuyorum.biraz büyük kusuruma bakmayın. walla çok kötü olursa küçültecem.şimdilik bi deniyelim.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim.
Infeqted Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 zuhahaha ya resim buyuk, ya senin omuzlar cok genis cikti :)[signature][hline]
Chemical Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 arkadaki kule ne öle ya:D[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 sanırım kontrol kulesi.yani öle dediler. anadolu üniversitesinin içinde uçak pisti var galiba.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim.
Chemical Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 eet kontrol kulesi sandımda yuh dedim:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Ege Dolphinstemi oynuyorsun sen Ra_d?[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 hayır Başkent Knights[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bende oynicam[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 abi walla sizlerle maç yapmayı isterm ama imkansız.siz batı grubunda olacaksınız. ama olsa çok zevkli olabilirdi.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim.
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 amerika filmlerinde felan böyle takımlarda hep karizmatik oğlanlar felan olur.. ama burda bir sürü kazma, bir sürü dombili var.. :)[signature][hline]You scream, I scream, We both scream For ice cream!
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Başarılar ligde. Bende Bilkent Judges'ta 4 sene oynadım. WR ve FS olarak.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 azmo sismanlar daha mi avantajli oluyor bu oyunda? girebilecegim bir takim varsa ben de giriyim :)[signature][hline]You scream, I scream, We both scream For ice cream!
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 walla benimde üçüncü senem.pekde fazla oynayacak zamanım kalmadı. bone'cum şişmanlar daha avantajlı olmuyor.ama çok gerekli oyuncular oluyolar.kısacası işci oyuncular genelde şişman oyuncular olur.filmlerdede genelde film QB WR veya RB'ler üzerine kurulu olduğu için çoğunukla kütleli oyunucuları göremezsin.Varsity blues haricinde filmin sonunda bi line adamının kahraman olduğu bi film yok.ha bide istiyosan ankara üniversitesinin takımı var. bide sonuçta onlar benim takım arkadaşlarım, birikte ter döktüğüm insanlar.benim içinde önemliler.yani her ne kadar şaka olduğunu bilsemde "kazma" demek pek iyi değil.biraz dikkat ederseniz sevinirim.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: Bonecrusher, 01 Nisan 2004 01:41 tarihinde demiş ki: amerika filmlerinde felan böyle takımlarda hep karizmatik oğlanlar felan olur.. ama burda bir sürü kazma, bir sürü dombili var.. :) 22 numara karizma işte...[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Takım isimleri çok komik geldi bana yahu... Ege Dolphins, Başkent Knights falan... :D[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Bende sene başında seçmelere gitmiştim.Bilkent Judges ın hem sakatlığımdan dolayı (Buz hokeyi maçında parmaklarım kırılmıştı vakti zamanında daha yeni geçti ) hemde mevkimdeki oyuncuların kaliteli olmasından dolayı girememiştim kısmetse seneye artık :))
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: aquila, 01 Nisan 2004 16:44 tarihinde demiş ki: ama neden ingilizce neden ankara kaplanları marmara hamsileri karpatların maradonaları diil "Amerikan" Futbolu ya, isimlerde o nedenle ingilizce olmuş herhalde. Zaten şunu oynayan 1000 kişi vardır suyunu sıksan şu ülkede. Türkiye'ye yabancı spor çok. Millet kurallarını öğrenecekte oooo. Bizim milletin kıçı sıkıya gelmez öle. Futbol gibi oyun olacak. Taç-out-faul-penaltı. Tamam.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer
Öne çıkan mesajlar